Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Топ матраци

Подреждане по:
Непромокаем Протектор
Непромокаем Протектор
40.00 лв.
Топ матрак - високоеластична пяна
Топ матрак - високоеластична пяна
64.00 лв.
Топ матрак - мемори пяна
Топ матрак - мемори пяна
108.00 лв.
Топ матрак Top Adeona
Топ матрак Top Adeona
88.00 лв.
Топ матрак Top Nova
Топ матрак Top Nova
168.00 лв.
Топ матрак Олимп
Топ матрак Олимп
125.00 лв.
Топ матрак Симо- пяна
Топ матрак Симо- пяна
55.00 лв.
Топер Eliocel
Топер Eliocel
213.00 лв.
Топер Memory
Топер Memory
149.00 лв.
Топер Memory Foam
Топер Memory Foam
284.00 лв.
Топ матраци

Освен матраци и подматрачни рамки, сънят у дома може да се подобри, като осигурите на леглата и спалнята топ матраци. Самите топ матраци представляват мини матраци, които са обикновено по-малко от четвърт от дебелината и слоя на стандартния матрак. Те се наричат още и топъри и се поставят най-отгоре, т.е. над матраците, за да направят леглото по-удобно, а сънят – по-дълбок и здравословен от всякога. Магазин Мебели за всеки разполага с богата гама от топ матраци – от различни деликатни материи, които да носят и различно усещане за мекота или стабилност. Всеки човек има свои собствени предпочитания върху какво и как ще спи, затова сме ви приготвили и различни топ матраци по функционалност, твърдост и размер. Ако все пак се двуумите за дадени топ матраци, винаги можете да се свържете с нашите консултанти за съвет или помощ в избора ви. Доставките се извършват до всяка точка на страната.  

Това е разделът, в който са представени нашите перфектни топ матраци.  Изработени по модерна технология, съобразно последните научни изследвания, те са най-изгодният и лесен начин да превърнете неудобното легло в чудесно място за почивка и релакс. Включените в продуктовия ни каталог топ матраци са на изгодни цени, поради което са и най-предпочитани от масовия потребител.

Каква е функцията на топ матрака?

Основно свойство на качествения топ матрак е да компенсира и коригира недостатъците на основния матрак или на стария дюшек. Много често се случва чисто нов матрак да бъде крайно неудобен и да предизвиква болки и схващания в гърба, кръста и крайниците, а да не говорим за старите и деформирани изделия, при които осигуряването на елементарен комфорт по време на сън и почивка е немислимо.

С покупката на един качествен топ матрак от мемори пяна старото и неудобно легло подобрява значително своите характеристики. С помощта на добър топер тежестта се разпределя равномерно, като точките на натиск са така балансирани, че да се избегне всяко напрежение и дискомфорт в тялото. Основно предимство на този тип изделия е по-ниската цена, спрямо тази на основните матраци. Вместо да сменяте матрака, вие ще удължите периода на неговата експлоатация, повишавайки драстично полезните му свойства.

Как да изберем топ матрак?

В търсене на идеалния топ матрак на изгодна цена, различните потребители поемат в различни посоки. Някои се насочват към фирмените магазини на най-рекламираните марки, а други решават да изберат онлайн пазаруването като най-удобен и сигурен начин. Оперирайки онлайн, нашият магазин е достъпен до хората в цялата страна, така че да не им се налага да пътуват до най-близкия град за покупка на нещо толкова важно, но в същото време така тривиално.

При избора на продукт е редно да се ръководите от следните показатели:

Твърдост

Няма легло, което да е еднакво удобно за всеки, ето защо производителите създават топ матраци с различна степен на твърдост. Дори самата дебелина е различна при различните модели, така че всеки да може да избере спрямо своите предпочитания или моментното състояние на леглото. Когато избирате топера за своето легло е важно да знаете при какви условия ви е най-удобно да спите – на по-мека или по-твърда постелка.

Важно е при избора да проверите каква е плътността и вида на сърцевината на изделието. Високата плътност и еластичност, постигната с Polyflex технологията придават допълнителна мекота на топ постелката. Ако страдате от хронични заболявания на опорно-двигателния апарат е добре да се спрете на топ матрак с ортопедични свойства, който ще разпредели равномерно тежестта, така че да се избегне натоварването в проблемните зони.

Антибактериални свойства

Съвременните топ матраци, както и матраците като цяло задължително притежават антибактериални и антиакарни свойства. Развиващите се в сърцевината и покритието на изделията болестотворни микроорганизми могат да предизвикат различни респираторни и кожни проблеми, с което също да влошат качеството на съня.

Добрият топер е изработен от специална дишаща материя, в която са втъкани допълнителни нишки с доказана способност да пречат на развитието на микроби и акари. При някои модели това са естествени растителни влакна, при други те са силиконови, а при трети – сребърни нишки, отделящи йони, създаващи неблагоприятна среда за неприятелите.

Лесно почистване

Качественият топ матрак трябва да позволява лесна и пълноценна хигиенизация. Моделите със сваляем калъф са най-доброто и при матраците и при топерите, тъй като могат да се изпират редовно в пералня машина. Висококачествените луксозни дамаски от DOUBLE JERSEY придават допълнителна мекота и нежност на изделието. Обвивката на топера трябва да бъде подбирана особено внимателно от хора с чувствителна кожа и алергии.

Производител

Разбира се, производителят, на който ще заложите определя в голяма степен качеството на изделието и неговата функционалност. Поради тази причина, ние сме се доверили на най-големите и добре познати на родния пазар марки, за да можем да ви дадем пълна гаранция за високото качество и дълготрайност на всяко закупено от вас изделие. Топ матраците, включени в раздела са с марка: Нани, Прадайс, Дон Алмахадон и Росмари – имена, наложили се като символ на продукти, отговарящи на най-високите съвременни изисквания.