Топ матраци

Подреждане по:
топ матрак от мемори пяна

Магазин Мебели за всеки разполага с богата гама евтини топ матраци, изработени от различни деликатни материи, разработени така, че да носят и различно усещане за мекота и стабилност. Всеки човек има свои собствени предпочитания върху какво и как ще спи, затова сме ви приготвили и различни по функционалност, твърдост и размер изделия.

Това е разделът, в който са представени нашите перфектни топ матраци, част от които участват в големите ни промоции.  Изработени по модерна технология, съобразно последните научни изследвания, те са супер изгоден и лесен начин да превърнете неудобното легло в чудесно място за почивка и релакс.

Включените в продуктовия ни каталог топ матраци са на изгодни цени, което ги прави много предпочитани от масовия потребител. Ако все пак се двоумите между няколко артикула, винаги можете да се свържете с нашите консултанти за съвет и помощ в избора. Доставките на представените в раздела артикули се извършват до всяка точка на страната.  

Насоки в избора на подходящ модел

В търсене на идеалния топ матрак на изгодна цена, различните потребители поемат в различни посоки. Някои се насочват към фирмените магазини на постоянно рекламираните марки, а други решават да изберат онлайн пазаруването като по-удобен и сигурен начин.

Оперирайки онлайн, нашият магазин е достъпен за хората в цялата страна, включително в по-малките и отдалечени райони. По този начин няма да им се налага да пътуват до близкия град за покупка на нещо толкова важно, но в същото време така тривиално. Избирайки модела, е редно да се ръководите от следните показатели:

Твърдост

Няма легло, което да е еднакво удобно за всеки, ето защо производителите създават топ матраци с мемори пяна или с друг вид пълнеж с различна степен на твърдост. Дори самата дебелина на различните модели е различна. Целта е всеки да може да избере спрямо своите предпочитания и моментното състояние на леглото. Когато избирате топера за своето легло, е важно да знаете как ви е по-удобно да спите – на по-мека или върху по-твърда постелка.

Важно е, избирайки, да проверите каква е плътността и вида на сърцевината на изделието. Високата плътност и еластичност, постигната с Polyflex технологията придава допълнителна мекота на покритието. Ако страдате от хронични заболявания на опорно-двигателния апарат, е добре да се спрете на топ матрак мемори пяна с ортопедични свойства. Той ще разпредели равномерно тежестта, за да се избегне натоварването в проблемните зони.

Антибактериални свойства

Съвременните матраци като цяло задължително притежават антибактериални и антиакарни свойства. Развиващите се в сърцевината и покритието на изделията болестотворни микроорганизми могат да предизвикат различни респираторни и кожни проблеми, с което също да влошат качеството на съня.

Добрият топер е изработен от специална дишаща материя, в която са втъкани допълнителни нишки с доказана способност да пречат на развитието на микроби и акари. В някои модели това са естествени растителни влакна, при други те са силиконови, а в трети са втъкани сребърни нишки, отделящи йони, които създават неблагоприятна среда за неприятелите.

Лесно почистване и марка

Качественият топ матрак, освен да бъде на промоция, трябва да позволява лесна и пълноценна хигиенизация. Моделите със сваляем калъф са идеално решение и при матраците и при топерите, защото могат да се изпират редовно в пералня машина. Луксозните дамаски от DOUBLE JERSEY придават допълнителна мекота и нежност на изделието. Обвивката на топера трябва да бъде подбирана особено внимателно от хора с чувствителна кожа и алергии.

Безспорно производителят, на който ще заложите определя в голяма степен качеството на изделието и неговата функционалност. Ето защо, ние сме се доверили на най-големите и добре познати на родния пазар марки. Само така можем да ви дадем пълна гаранция за високото качество и дълготрайност на избраното от вас изделие. Артикулите, включени в раздела са с марка: Нани, Прадайс, Дон Алмахадон и Росмари – имена, чиито продукти отговарят на високите съвременни изисквания.

Защо са толкова необходими?

Освен правилно подбрани матраци и подматрачни рамки, сънят ви може да се подобри с добавянето на топ матрак, какъвто ще откриете в каталога ни на изгодна цена. Тази група продукти представляват мини матраци, които са обикновено по-малко от четвърт от дебелината и слоя на стандартния матрак.. Наричат се още топъри, и се поставят върху матрака, за да направят леглото по-удобно, а съня – по-дълбок и здравословен от всякога.

Основно свойство на качествения топ матрак, е да компенсира и коригира недостатъците на основния, както и на стария дюшек, ако използвате такъв. Много често се случва чисто нов матрак да бъде крайно неудобен и да предизвиква болки и схващания в гърба, кръста и крайниците, а да не говорим за старите и деформирани изделия, за които осигуряването на елементарен комфорт по време на сън и почивка е немислимо.

С покупката на един качествен топ матрак от мемори пяна, старото и неудобно легло подобрява значително своите характеристики. С помощта на добър топер, тежестта се разпределя равномерно, а точките на натиск са така балансирани, че да се избегне всяко напрежение и дискомфорт в тялото.

Основно предимство на този тип изделия е по-ниската цена, спрямо тази на матраците, изпълняващи функцията на основна лежаща площ. Вместо да сменяте матрака, вие ще удължите периода на неговата експлоатация, повишавайки драстично полезните му свойства.

Вижте още: матраци размери


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ