Доставка в Европа

Като компания, стремяща се да осигури безкомпромисно качество на безапелационно ниска цена, Мебели За Всеки работи и в полза на сънародниците ни в чужбина, за да могат да се сдобият с уютно обзаведен дом.

Именно, за да можете да се възползвате от ниските цени, дори зад граница, ние стартирахме услуга за доставка на мебели в рамките на цяла Европа.

  • Без скрити такси.
  • Без скрити условия.

Заплащате точно тази цена, която виждате в сайта ни, независимо от това дали сутрин се събуждате в Мюнхен, Париж или Созопол.

Доставка директно във Вашия дом на безобразно ниската цена от 0,99 евро за килограм!
(Килограмите се измерват, като тегло на самата мебел или като обем за мека мебел ако размерът и надвишава 120см в някоя от посоките и. Формулата по която се изчислява теглото за мека мебел е обемът умножен по индекс 166. Пример: желаете диван с размери 200х100х85см. 200см х 100см х 85см = 1,7 куб.м. умножено по индекс 166 = 282,2кг. Доставката на този диван ще Ви струва 279,38 евро до пред вратата Ви във всяка точка в Европа. Винаги се таксуват по-големите килограми от реалното тегло или килограмите на обем.)

Възможност за директен монтаж на място (договаря се допълнително).

Плащане - при направена поръчка се заплаща 100% цената на доставката и поне 20% от стойността на мебелите. Останалата сума се заплаща при получаване на мебелите. Авансовото плащане можете да извършите в нашата банкова сметка, която можете да видите тук: https://mebelizavseki.bg/bankova-smetka

Нашите камиони тръгват ВСЯКА СЕДМИЦА от България, като доставката е в рамките на няколко дни, считано от заминаването на товара.

Единственото условие, което сме поставили е за минимална поръчка на стойност поне 499 евро. Не забравяйте, че винаги можете да поръчате заедно с ваши познати като така лесно ще достигнете до минималния праг, като разбира се ще можете и да си поделите цената за доставка.

За поръчки се свържете с нас на посочените телефони или използвайте директно формата за поръчка в сайта.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти,
Екипът на Мебели за Всеки!