Доставка в Европа

Като компания, стремяща се да осигури безкомпромисно качество на безапелационно ниска цена, Мебели За Всеки работи и в полза на сънародниците ни в чужбина, за да могат да се сдобият с уютно обзаведен дом.

Именно, за да можете да се възползвате от ниските цени, дори зад граница, ние стартирахме услуга за доставка на мебели в рамките на цяла Европа.

  • Без скрити такси.
  • Без скрити условия.

Заплащате точно тази цена, която виждате в сайта ни, независимо от това дали сутрин се събуждате в Мюнхен, Париж или Созопол.

Доставка директно във Вашия дом на безобразно ниската цена от 0,99 евро за килограм!

Възможност за директен монтаж на място (договаря се допълнително).

Плащане - при направена поръчка се заплаща 100% цената на доставката и поне 20% от стойността на мебелите. Останалата сума се заплаща при получаване на мебелите. Авансовото плащане можете да извършите в нашата банкова сметка, която можете да видите тук: https://mebelizavseki.bg/bankova-smetka

Нашите камиони тръгват ВСЯКА СЕДМИЦА от България, като доставката е в рамките на няколко дни, считано от заминаването на товара.

Единственото условие, което сме поставили е за минимална поръчка на стойност поне 499 евро. Не забравяйте, че винаги можете да поръчате заедно с ваши познати като така лесно ще достигнете до минималния праг, като разбира се ще можете и да си поделите цената за доставка.

За поръчки се свържете с нас на посочените телефони или използвайте директно формата за поръчка в сайта.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти,
Екипът на Мебели за Всеки!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ