Матраци

Подробно
Подреждане по:
Матраци

Онлайн магазин Мебели за всеки ви предлага богат асортимент от матраци на достъпни за всички цени. Пазарът на матраци у нас е голям и съответно, е трудно да се прецени кой модел наистина е качествен и би се справил с проблема ви със съня, трудното заспиване и болежките в гърба. За щастие, богатата ни колекция е подбрана с много прецизност и експертно отношение.

Ако си мислите, че с покупката на спалня, гардероб и нощно шкафче, обзавеждането на спалнята ви е напълно готово, силно се лъжете. Истината е, че за да си осигурите спокоен и преди всичко здравословен сън, леглото съвсем не е най-важната част. Напротив, факторът комфорт обикновено зависи повече от добавения към спалнята матрак.

Какво съдържа категорията?

Това е категорията, съдържаща огромно разнообразие от евтини матраци с много добри характеристики и свойства. Създавайки този раздел имахме за цел да улесним вашето търсене, помагайки ви да спестите време. Матракът е не просто част от обзавеждането, а един от компонентите, оказващи ключово влияние върху нашето ежедневие. От качеството му зависи дали ще се радваме на пълноценна почивка или нощният сън ще бъде истинско мъчение.

Разделът представя целия ни асортимент от матраци, включително тези участващи в страхотните ни промоции. Тук ще намерите безупречни разработки на водещи български производители с доказани анатомични и ортопедични качества. Можете да се насочите към нискобюджетните, както и към по-скъпите ни артикули, в случай че вашите изисквания са значително по-високи.

Тук ще откриете широк диапазон от размери, така че леглото ви да може да предложи максимално удобство през цялата нощ. Разделът включва:

Двулицеви и еднолицеви дизайни

Двулицевите ни матраци са на достъпна цена, но в същото време покриват високите критерии за качество и функционалност. Тяхното предимство се състои във възможността за използване на двете страни на матрака, което е предпоставка за много дълъг период на използване. Тук са представени матраци Нани, Парадайс, Росмари, както и чудесните изделия на марките: Ирим, Дон Алмахадон, Голд Аполо и Евромар.

Двулицевите ни модели имат сърцевина от уникално мека еластична пяна и повърхност, позволяваща равномерно разпределяне на точките на натиск. Обшивката при всяко изделие гарантира дългосрочно запазване на структурата, а дамаските притежават втъкани нишки с доказани антибактериално и антиакарно действие.

Предлагаме ви и голям избор от еднолицеви матраци във всички размери с отлични характеристики и функции. Всеки еднолицев модел, включен в раздела покрива високите съвременни стандарти за качество и функционалност. Предимство на матрака с едно лице е по-ниската му финансова стойност, което обаче в никакъв случай не означава, че качеството също е по-ниско.

Заложили сме на иновативните разработки, способни да гарантират максимален комфорт и пълноценна почивка. Сред производителите отново ще срещнете марките: Нани, Парадайс, Росмари, Голд Аполо и Ирим. Работим с тях, поради желанието им да предложат достъпна алтернатива, която не отстъпват по функционалност на изделията на прочутите чуждестранни брандове.

Матраците ни с едно лице притежават задължителните днес характеристики – отлични анатомични и ортопедични качества, както и задължителната днес антибактериална и антиакарна защита, защото тя е от особено значение за хората с алергии и чувствителност към домашния прах. Не можем да не изтъкнем и изключителната им дълготрайност.

Детски

Детският матрак е с размери, които се явяват нестандартни спрямо класическия модел за единично легло и спалня. За детското креватче ви е нужен специален матрак, който освен, че трябва да бъде изгоден, е важно да притежава и добри ортопедични и антибактериални свойства.

Разполагаме с точно такива модели, изработени съобразно модерните днес разработки и технологии. Детските ни артикули биват еднолицеви и двулицеви и притежават ядро от високо еластична пяна. Сваляемите калъфи, с които са облечени ви позволяват да поддържате безупречна хигиена, включително да изпирате ежедневно калъфчето при нужда.

Топ – допълнителен горен слой

Ако нямате желание да подменяте матрака, който вече е стар и амортизиран, а целите просто да подобрите неговата текстура, топерите и топ матраците са перфектно решение. Ниските им цени ви позволяват с минимални средства и усилия да подобрите състоянието на леглото си, и да си гарантирате здрав сън, пълен релакс и пълноценна почивка.

Тук отново са представени марките: Нани, Парадайс, Росмари и Дон Алмахадон. За тях се знае, че винаги залагат на високия клас материали и изработка. Добре изработеният топ матрак също притежава така важните ортопедични и анатомични функции. Високата плътност на еластичната пяна ви позволява да спите на меко и невероятно удобно легло и да се събуждате ведри и отпочинали.

Надуваеми

Това е една специфична категория продукти, която не се предлага във всички магазини за матраци в София и страната. На нея непременно трябва да обърнете специално внимание.  Основен плюс на надуваемия дюшек, е възможността да го използвате не само у дома, а буквално навсякъде. Можете без проблем да го вземете със себе си, когато сте на почивка, на вилата или на къмпинг.

Ако сте от хората, които за нищо на света не биха жертвали своя комфорт и спокойна нощувка, то надуваемите ни модели са отлично решение. Те са с различни размери и могат да се поставят върху легло и директно на пода. Изработени са от изключително здрави материали и притежават мъхеста повърхност, предотвратяваща разместването на спалното бельо по време на сън.

Всеки модел е придружен от компресорна помпа, с която нагнетяването и изпускането на въздуха ще става за броени секунди. Почистването им е невероятно лесно, защото знаем, че за вас е особено важно да поддържате матрака си идеално чист и в безупречно състояние.

Изберете качество на изгодна цена от доверен доставчик

Ние сме водещ магазин за матраци в София, достъпен в цялата страна. Продуктите ни са висококачествени, независимо от техните функции, дизайни и размер. Предлагаме първокласни еднолицеви модели, а също и много достъпни като цена изделия с две лица. За да сте сигурни, че леглото и матракът ще си съответстват, а вашето удобство ще бъде гарантирано – задължително разгледайте и предложенията ни с подматрачни рамки.

За малките си клиенти сме подбрали богат асортимент от детски матраци на изключително изгодна цена. Те са оборудвани със специално покритие за чувствителна кожа, за да могат вашите деца да спят спокойно и непробудно през цялата нощ. Всички артикули се предлагат с гаранция и могат да се доставят до всяка точка на страната.

Ако ви трябва помощ за определяне на размера и вида на новия ви матрак, можете по всяко време да се свържете с наш консултант, за да обсъдите подробно вашата бъдеща покупка и поръчка през сайта ни. Предлагайки ви разнообразие от матраци онлайн, ние ви помагаме да си създадете комфорт без да хабите средства и усилия. Очакваме ви!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ