МАТРАЦИ

Подробно
Подреждане по:
МАТРАЦИ

Ако си мислите, че с покупката на спалня, легло и нощно шкафче, сте готови с обзавеждането в спалнята, силно се лъжете. Истината е, че за да си осигурите спокоен, пълноценен и най-вече здравословен сън, леглото съвсем не е най-важната част. Напротив – факторът комфорт и удобство обикновено зависи повече от матрака, който сте подбрали. Пазарът на матраци у нас е голям и разбира се, е трудно да се прецени кой модел наистина е качествен и би се справил с проблема ви със съня, трудното заспиване или болежките в гърба. Но за щастие, богатата колекция от матраци на Магазин Мебели за всеки е подбрана с много прецизност и експертна гледна точка. Ние разполагаме с евтини матраци от високо качество и с различни функции, дизайни и стил. Предлагаме ви първокласни еднолицеви матраци, а също така и много достъпни като цени двулицеви матраци. И за да сте сигурни, че леглото и матракът ще паснат, а вашето удобство – гарантирано – задължително разгледайте и предложенията ни с подматрачни рамки, също на конкурентни цени. За най-малките у дома предоставяме детски матраци със специално покритие за чувствителна кожа, за да могат вашите деца да спят спокойно и непробудно. Всички матраци на Магазин Мебели за всеки вървят с гаранция за качество и могат да се доставят до всяка точка на страна. Ако ви трябва помощ за определяне на размер или модел, можете по всяко време да се свържете с наш консултант, за да обсъдите подробно вашата бъдеща покупка и поръчка през сайта ни. Очакваме ви!

Това е категорията, в която ви предлагаме огромно разнообразие от евтини матраци с много високо качество и свойства. Създавайки този раздел имахме за цел да улесним вашето търсене и да ви помогнем да спестите време. Матраците са не просто част от обзавеждането в дома, а един от компонентите, оказващи най-голямо влияние на нашето ежедневие. От качеството на всеки матрак зависи дали ще се радваме на пълноценна почивка или нощният сън ще бъде истинско мъчение.

Какво съдържа категорията с матраци

Категорията съдържа целият ни асортимент от матраци. Тук ще намерите най-добрите изделия на водещи български производители с доказани анатомични и ортопедични свойства. Можете да се насочите към чудесните ни матраци на ниски цени или към по-скъпите ни модели, в случай че вашите изисквания са значително по-високи. Тук ви предлагаме пълната гама от размери, така че всяко легло във вашия дом да може да предложи максимално удобство по време на сън.

Разделът включва:

Двулицеви

Двулицевите ни матраци са на достъпна цена, но в същото време покриват дори най-високите критерии за качество и функционалност. Тяхното предимство се състои във възможността за използване на двете страни на матрака, което е предпоставка за много дълъг период на използване. Тук са представени матраци Нани, Парадайс, Росмари, както и чудесните изделия на марките: Ирим, Дон Алмахадон, Голд Аполо и Евромар.

Двулицевите ни модели имат сърцевина от уникално мека еластична пяна и повърхност, позволяваща равномерно разпределяне на точките на натиск. Обшивката при всяко изделие гарантира дългосрочно запазване на структурата, а дамаските притежават втъкани нишки с доказани антибактериални и антиакарни свойства. Предлагаме богат избор от двулицеви матраци като размери и свойства, защото вярваме, че правилният избор зависи от голямото предлагане.

Еднолицеви

Предлагаме ви и голям избор от еднолицеви евтини матраци с отлични характеристики и свойства. Всеки еднолицев матрак, включен в раздела покрива най-високите съвременни стандарти за качество и функционалност. Предимство на матраците с едно лице е по-ниската им цена, което обаче в никакъв случай не говори за по-ниско качество и свойства. Заложили сме на едни от най-добрите разработки, способни да гарантират максимален комфорт и пълноценна почивка.

Сред изделията отново ще срещнете марките: Нани, Парадайс, Росмари, Голд Аполо и Ирим, създаващи евтини матраци, които не отстъпват по функционалност на изделията на прочутите чуждестранни брандове. Матраците с едно лице притежават задължителните днес характеристики – отлични анатомични и ортопедични свойства, антибактериална и антиакарна защита и изключителна дълготрайност.

Детски

Детският матрак е с размери, които се явяват нестандартни спрямо класическия матрак за единично легло или спалня. За детското легло ви е нужен специален матрак, който освен ниска цена трябва да притежава и добри ортопедични и антибактериални свойства. Ние ви предлагаме точно такива модели, изработени съобразно най-модерните разработки и технологии. Детските ни матраци биват еднолицеви и двулицеви и притежават ядро от високо еластична пяна. Сваляемите калъфи, с които са облечени ви позволяват да поддържате безупречна хигиена.

Топ матраци

Ако нямате желание да подменяте стария и амортизиран матрак, а желаете просто да подобрите неговите свойства, топерите и топ матраците са най-доброто решение. Ниската им цена ви позволява с минимални средства и усилия да подобрите състоянието на своето легло и да си гарантирате дълбок сън, пълен релакс и пълноценна почивка.

Тук отново са представени марките: Нани, Парадайс, Росмари и Дон Алмахадон, зад които се крие много високо качество на материали и изработка. Топ матраците също притежават така важните ортопедични и анатомични свойства. Високата плътност на еластичната пяна ви позволява да спите на меко и невероятно удобно легло и да се събуждате ведри, отпочинали и без обичайните схващания и болки.

Надуваеми

Това е една специфична категория матраци, на която непременно трябва да обърнете внимание.  Основен техен плюс е възможността да ги използвате не само у дома, но буквално навсякъде. Можете без проблем да ги вземете със себе си когато сте на почивка, на вилата или на къмпинг. Ако сте от хората, които за нищо на света не биха жертвали своя комфорт и спокоен сън, то надуваемите ни матраци са най-доброто решение.

Надуваемите модели са с различни размери и могат да се поставят върху легло или директно на пода. Те са изработени от много здрави материали и притежават мъхеста повърхност, предотвратяваща разместването на спалното бельо по време на сън. Всеки модел е придружен от компресорна помпа, с която нагнетяването и изпускането на въздуха ще става за броени секунди. Почистването им е невероятно лесно, което е особено важно за поддържане на идеална хигиена.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ