Надуваеми матраци

Подреждане по:
надуваеми матраци интекс

От онлайн магазин Мебели за всеки можете да закупите всичко, което ви е нужно за качествена почивка и спокоен сън. Колекцията ни от надуваеми матраци е отново на супер изгодни цени. Тя ви дава възможност да постигнете максимален релакс буквално навсякъде, без да е нужно да правите компромис, лишавайки се от мекото си и удобно легло.

Предимства

Предимствата на качествения надуваем матрак са безспорни. Той ви осигурява комфорт не само у дома, но и когато се налага да нощувате при полеви условия. Вероятно си мислите, че това е стандартна туристическа принадлежност, предназначена да омекоти твърдата земя, когато сте на палатка, на къмпинг и изобщо – далеч от дома си.

Безспорно, това е едно от основните предназначения на болшинството надуваеми матраци, но тези, представени в каталога ни могат спокойно да заменят матрака, на който спите в момента. Надуваеми матраци Intex, присъстващи в чудесната ни колекция, са значително по-различни от всичко, което сте виждали до момента.

Те са разработени по иновативна технология, която им придава здравина и устойчивост, така че да бъдат дългогодишен компонент от домашното ви легло. Предлагаме ви в пълния диапазон от размери. Не само голямата ви двойна спалня, но и леглата персон и половина, ъгловите и детските, могат да се оборудват с един толкова съвършен атрибут.

Характерна за надуваеми матраци Интекс е многокамерната конструкция. Всяко изделие на марката се състои от различен брой камери, в зависимост от големината на матрака, в които нагнетеният въздух се разпределя равномерно. Тоест, матракът ви ще бъде еднакво мек или твърд навсякъде, без разлика в отделни участъци. Така се постига стабилност, характерна за матраците с покет пружини и ядро от мемори пяна.

Всеки надуваем матрак Intex е облечен в здрава и почти непробиваема материя. Покритието в горната лицева част е 100% водоустойчиво и с грапава повърхност. По този начин, матракът може лесно да бъде подсушен при случайно разливане на течност, а спалното бельо няма да се смъква от мекото ви и супер комфортно легло.

Много важна особеност при продуктите на този производител е максимално лесното напомпване и изпускане на матраците. От тук можете да закупите надуваем матрак с вградена помпа, който за секунди ще се превърне в приятно убежище за неочаквано появилите се гости. Просто извадете матрака и го напълнете с въздух за броени минути. На следващия ден го изпуснете със същата лекота, посредством интегрирания в отвора клапан.

Няма да съжалявате, че сте избрали Intex надуваем матрак. Защото продуктите на тази марка се славят със своята здравина и ортопедични свойства. При тях липсва напълно деформацията и образуването на вдлъбнатини под въздействие на тежестта на тялото. Различният брой камери не позволяват да заемете неудобна позиция по време на сън и да се събудите схванати и в лошо настроение.

Какво ви предлагаме?

Ако си търсите здрав и невероятно удобен надуваем матрак на достъпна цена, то в този раздел на магазина ни ще го откриете. Имате възможност да оборудвате с такива матраци всички легла в дома си, а защо не да се подготвите още от сега за летуването си на къмпинг. Цените на всички изделия, предвид отличното им качество са направо символични.

Здравият надуваем матрак Интекс не се нуждае от особена поддръжка. Почистването му е супер лесно, а образуването на петна – почти невъзможно. Водоустойчивата дамаска прави матраците на марката идеално решение за леглото на малкото ви дете. Нощните инциденти, случващи се често на децата няма да ви принуждават да използвате влагоабсорбиращи постелки и да викате често фирма за дълбоко пране.

Препоръчваме ви да заложите на надуваем матрак с помпа и с вграден клапан за лесно изпускане на въздуха. По този начин си спестявате не само време, но и огромни усилия, които бихте могли да вложите в нещо далеч по-важно и приятно. Поддържаме в наличност всички модели и размери, оставайки в пълна готовност да ви изпратим матрака в минимален срок.

Вижте още: матрак цени


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ