Матраци за детско легло

Подреждане по:
детски матрак

Магазин Мебели за всеки разполага с богат асортимент от детски матраци във всички възможни размери. Изделията ни са изработени по най-високите съвременни стандарти, касаещи ортопедичната функция на детското легло. Те имат нежно покритие, което да не дразни кожата и адаптираща се и предразполагаща към отмора повърхност от най-деликатни и прецизно подбирани материали.

Защо е важно да го изберете внимателно?

Изборът на матрак за детско легло е особено важно решение, което не трябва да пренебрегвате или да вземате необмислено. Колкото и изкушаващи да са цените на някои продукти, предлагани в търговската мрежа, вие трябва да се ръководите преди всичко от нуждите на своето дете.

Точно когато детето ви се развива, а и има нужда от активна почивка след игри и училище, сънят е изключително важен. Именно качествените и надеждните матраци за детско легло са факторът, от който зависи пълноценният и здравословен сън, така че внимателно преценете какво да купите на своите малчугани.

Заложете на качествен детски матрак с умерена твърдост, осигуряващ надеждна опора за крехкия гръбначен стълб на подрастващите. Такъв е модел Adeona Baby на Ted. Той е с височина от 12 см. и с ядро от полиуретанова пяна, обгърната от полиестерна вата за максимално здравословна позиция на тялото по време на сън.

Този вид матраци за детски легла имат лека конструкция от дишащ пълнеж, благодарение на което леглото на вашето малко съкровище няма да бъде благодатна среда за развитието на гъбички, плесени и акари. Матраците на детските легълца са по-често подложени на намокряне, затова ви е нужен модел с проветрива и бързосъхнеща структура.

Характерни за нашите детски матраци са не само изгодните цени, но и специалните им текстилни покрития. Свалящите се и перящи се калъфи са сериозно застъпени при болшинството модели, за да имат възможност майките да се погрижат за отличната хигиена.

Независимо какъв тип спално бельо използвате, матракът на детето ви не бива да дразни детската кожа и да предизвиква алергии. Въпреки че не влиза в пряк контакт с кожата на малкия ви палавник, матракът може да се превърне в източник на някои кожни и дихателни проблеми, без дори да го подозирате.

Матраците ни за деца са с покрития от специално създадени тъкани. Памукът е 100% натурален материал с отлични влагоабсорбиращи свойства. Нишките от латексирани кокосови влакна са с доказани алкални свойства, непозволяващи развитието на акари. Част от нашите матраци за деца са с антибактериален калъф от полиестерно трико.

Заложете на качеството – децата ви го заслужават

Когато стане въпрос за вашето дете, знаем, че ще изберете най-високото качество. Леглото на любимото ви същество трябва да бъде винаги топло, меко и удобно. Без значение дали е на 1 или на 11 години, вие сте длъжни да му осигурите благоприятна среда за пълноценното му развитие, затова заложете на качеството, на достъпна цена, каквото ние ви предлагаме.

В колекцията ни ще намерите луксозни двулицеви детски матраци – идеално решение за майките, които са по-практични и искат да намалят честотата на тяхното почистване.Имаме и страхотни предложения за достъпни като цена еднолицеви варианти. Разгледайте ги още сега и осигурете на децата си почивката и съня, които заслужават!

Вижте още: матрак цена


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ