Двулицеви матраци

Подреждане по:
матраци двулицеви

Онлайн магазин Мебели за всеки ви дава неограничен достъп до богата колекция от двулицеви матраци. Високото им качество в комбинация с невероятно изгодните цени, на които ви ги предлагаме елиминират всяко колебание. Искате удобство, здрав и спокоен сън, както и усещане за пълноценна почивка на сутринта? Значи сте попаднали на правилното място.

Защо да заложите именно на тях?

Двулицевият матрак е една разумна инвестиция. Той предлага две повърхности, върху които да се настаните. В някои случаи всяко от лицата е с различни характеристики и свойства, но понякога се касае за две страни с напълно идентични качества. Двулицевите матраци могат да се обръщат периодично, което удължава значително периода на амортизация и нуждата от основно почистване.

Разглеждайки богатата ни колекция от матраци – двулицеви в конкретния случай, ще се убедите лично в безспорните им предимства, стига да отделите специално внимание на индивидуалните характеристики на различните артикули. Матраците ни с две лица са с различна степен на твърдост. След размера, това е факторът, на който следва да обърнете внимание.

За да се постигне желаната мекота, производителите използват различен вид материали. При някои изделия пълнежът (ядрото) е от различен материал за всяка от страните. В някои случаи се използва мемори пяна от едната страна и профилирана високоеластична пяна от другата. Мемори участъкът е по-плътен и подходящ за хора с гръбначни проблеми. Високоеластичната пяна дава значително повече мекота.

Моделите с покет-пружинна конструкция имат изключително дълъг живот. Те са устойчиви на деформации и ще запазят първоначалното си сътояние, дори ако децата ви обичат да скачат с часове върху леглото. Нашите двулицеви матраци представляват идеална здравословна среда, като това качество е характерно и за детските изделия.

Профилираната конструкция на матрака създава усещане за естествен пружиниращ и масажиращ ефект, но освен това с нея се постига идеална вентилация. Матракът ви се самопроветрява непрекъснато, което възпрепятства развитието на акари и други болестотворни микроорганизми в леглото ви.

Наличието на свалящ се калъф, ви позволява да поддържате леглото си идеално чисто през всеки сезон. Текстилното покритие може да се пере в пералня машина при посочена от производителя температура. Така няма да ви се налага да наемате професионална фирма за основно изпиране на дамаската на двулицевия си матрак.

С какво ще ви впечатли този раздел?

Преди всичко ще ви спечелим с изгодните цени на включените в каталога ни матраци – двулицеви и еднолицеви. Тук с най-новата си продукция са представени световно утвърдени производители, сред които: Sunny, Siana, Superlux, Aruba и други. Имаме всички възможни размери – за двойна спалня, за легло тип Приста и за ъглови и детски легла.

Матраците ни са с различен вид текстилно покритие. При някои от тях ще откриете специалната Olive Oil материя с микрокапсули за поддържане на естествения баланс на кожата. Изборът по отношение на свойства и качества на двулицевия матрак при нас е огромен, затова препоръчваме да обмислите внимателно всеки вариант преди да поръчате.

Вижте още: евтини матраци


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ