Фото щори

Подреждане по:
Фото щори

Красивите фото щори са резултат от уникалното по рода си дигитално отпечатване на красиви макро снимки върху полиестерна тъкан. Въздействащата триизмерна визия е резултат от висока резолюция и невероятно разнообразие от нюанси с искрящ наситен оттенък. Модерното изделие засенчва завесите и все по-често дори ги измества от просторните френски прозорци и големи балконски врати. То създават неповторим акцент в интериора, като покрива площта от пода до тавана.

Функционалност, маскирана като невероятна картина

В Мебели За Всеки ще откриете огромен асортимент от луксозните щори на компания Щори Софи. Те постигат същият ефект с интериора, както поставянето на картина, макро снимка в голям размер или декоративно пано. Те обаче съчетават естетичните си предимства с изключителна функционалност.

Вертикалните щори са майсторска изработка от двойно антистатичен полиестерен плат, устойчив на агресивни UV лъчи и изключително лесен за почистване. Плътната материя е с много ниска пропускливост на светлина, и ярките тонове и резолюция на щампованите образи им придават триизмерна визия.

Въпреки че красивата им визия е създадена за обширни пространства, фото щорите се предлагат в разнообразна височина. Те могат да украсят и много малки прозорчета, както и прозорци с наклонен дизайн. Конструкцията име е от широки вертикални ламели, които са изключително лесни за почистване, особено когато са изработени от полиестер, както моделите в каталога ни. Този модел притежава и допълнителна защита срещу прах.

С вертикалната конструкция получавате пълен контрол върху постъпващата в помещението светлина. Всеки ламел може да се завърта самостоятелно от останалите, без да е необходимо цялостно откриване.Така помещението е точно толкова светло, колкото иска конкретният потребител. Това е основната причина щорите да изместят завесите от традиционната им позиция.

Продуктът е в състояние да покрие изключително обширна квадратура само с една метална релса. При отдръпване, щорите се изтеглят в двете краища на прозореца, вратата или витрината, като продължават да изглеждат като прекрасен цветен акцент.

Принт с милиони нюанси и невероятна резолюция

Прекрасна декорация за стена с обширни размери, продуктите в каталога  ни са толкова ефектно изработени, че гостите ви ще бъдат изненадани, как е възможно под прекрасното пано да се намира прозорец или стъклена врата. Прекрасният принт е създаден с висококачествени мастила на водна основа, предназначени специално за обработка на полиестерен плат.

Открийте нови цветове в заобикалящият ви свят, пресъздадени в текстилното изкуство на Щори Софи! Изберете любим природен пейзаж, макро портрети на  цветя и животни, или въздействаща абстрактна щампа. Предложенията ни са с уникални майсторски принтове, пресъздаващи плажни, подводни и горски пейзажи през различните сезони, макро изображения на диви животни и птици, както и романтични пролетни композиции с цветя и пеперуди.

В каталогът са налични и два модела, предназначени за пространството само около прозоречната рамка, без да покриват стената под нея. Те изобразяват красиви цветя в удивителна резолюция. Най-малките клиенти също могат да заменят завесите с прекрасните ни предложения, изобразяващи любими анимационни герои. Екологичните мастила и антистатичният полиестер създават напълно подходящ продукт, дори и за бебешка стая.

Посочената в каталога цена е за квадратен метър, но е изключително изгодна, предвид първокласната изработка на щорите. Стойността на металната релса се определя на метър дължина. Можете да я закупите всеки от двата продукта заедно или поотделно. Важно е да се посочи, че те не образуват комплект.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ