Комарници

Подреждане по:
комарници за врати и прозорци

Мебели За Всеки ви предлага проверена и сигурна защита от двукрилите насекоми – комарници за врати на достъпни цени. Комарниците са незаменимо през горещите месеци приспособление. Класическите мрежи против насекоми, поставяни на прозорци и балконски врати не пропускат кръвосмучещите вредители, но повечето от тях са с висок риск от скъсване.

Затова днес се работи в посока тяхното усъвършенстване посредством използване на по-устойчив текстилен материал и дори чрез замяната му с метал. Производителите откриват, че много по-разумен подход е да комбинират мрежата с устройства, които не ограничават достъпа на комарите, а напротив – привличат ги и ги унищожават.

100% защита с плисирана завеса

В каталога ни е представен луксозният ни фирмен продукт – статична мрежа/ комарник за врата тип хармоника, поддържана от устойчив алуминиев профил. Неговата цена не може да се нарече символична, но все пак той е едно дългосрочно, надеждно и супер ефективно решение.

Мрежата тип плисе е предназначена за монтаж върху едно или две крила на прозорец, стъклени врати на тераси и витрини. Замествайки текстилния материал с фибростъкло с много ситна плетка, ние осигуряваме точно толкова непреодолима преграда срещу дребните вредители, колкото са и разработките от метал.

Предлаганият от нас плисе комарник за прозорец е изключително устойчив на разкъсване, деформация и влага. Здравината на мрежата и металната рамка трудно се засягат дори и от агресивни UV лъчи, дъжд и високоскоростен вятър. Атмосферните условия не се отразяват и на стабилната сглобка. Конструкцията се прикрепва към дограмата невероятно бързо и лесно посредством самонарезни винтове и двойно залепваща лента.

Няколко типа структура

Напълно непропускливите ни фирмени комарници, се предлагат в няколко варианта. Потребителите имат възможност да избират между единична и двойна завеса с различен механизъм на приплъзване. Единичната преграда с вертикално отваряне би била най-функционална върху еднокрил прозорец, докато хоризонталният механизъм е много подходящ за балконски врати.

Двойната фибростъклена преграда е най-препоръчвана за горещите летни дни. Тя се вписва идеално върху конструкцията на двукрила стъклена врата. Функционалността ѝ не се смущава дори и при наличие на външни ролетни щори. Разгъването ѝ става чрез хоризонтален механизъм.

Освен невероятно изгодни цени на комарници в София, магазинът ни, също така популяризира серията с луксозен двоен предпазител - съчетание от завеса и щора. Той осигурява мултифункционална защита – докато едното крило на прозореца, вратата или витрината е покрито със ситната устойчива мрежа, върху другото е позиционирана щора против силните слънчеви лъчи. Отварянето е възможно в хоризонтална и вертикална посока.

Устойчивост и разнообразие от размери

Комарникът-плисе е наличен в два размера за всеки от описаните модели. Каталогът ни предлага и продукт с мерки 140/ 60см. за стандартна балконска врата, висок прозорец или витрина, на изключително изгодна цена. Най-препоръчваната инвестиция е двойната плисирана завеса, тъй като цената й е най-ниска, а същевременно тя прегражда цялото пространство на рамката с непробиваемата си ситна мрежа.

Разгъването на устройството се координира чрез корди с капацитет на опън до 60 кг. всеки. Конструкцията е подсилена от здраво ПВЦ уплътнение в ъгловата сглобка, така че изваждането на завесата от алуминиевата рамка на практика е невъзможно. Изключително функционален продукт, плътната плисирана мрежа е и с много приятна визия.

Стилен аксесоар

Алуминиевата каса, придружаваща нашите комарници, може да се оцвети в приятни тонове на естествен дървесен масив. Съчетанието с графитеносивата тъкан създава прекрасен контраст, който се откроява и дори превръща пердетата и щорите в излишно покритие през летните дни. Магазинът ни предлага рамката в разнообразие от няколко нюанси, които добавят определена сума към цената на квадратен метър метал.

Изберете между Златен дъб, Тъмен дъб, Махагон, Орех и още няколко оттенъка в каталога. С тях, касата на комарника не се различава от естествена дървена рамка, съответстваща на луксозната ви дограма. Комарникът-плисе е изключително подходящ не само за дома и вилата ви, но и за офис кабинет, развлекателно заведение и всеки интериор, който трябва да впечатлява с представителна визия.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ