Щори

Подробно
Подреждане по:

Сред многобройните магазини за вътрешни щори онлайн, Мебели за всеки ще се превърне бързо в любимото ви място за пазаруване. В продуктовия ни каталог ще откриете не само страхотни решения за модерния дом. Тук качеството е гарантирано, а цената – достъпна за редовия български потребител.

Завесите и щорите прикриват дадено помещение от погледите на външните хора, които нямат пряко участие във вътрешния му живот и дейности. Те имат незаменима функция, без която не бихме се чувствали защитени и сигурни в дома си. Също така, няма да работим достатъчно ефективно, изложени на погледите на хората от съседните сгради. Вътрешните щори за прозорци са една от емблемите на големият град.

Прозорец, разкриващ един по-красив свят

Нашият онлайн магазин за щори предлага модерна разновидност на класическите завеси, в които просто ще се влюбите, ако все още не сте се запознали с тях. Висококачествена материя с прекрасно отпечатано дигитално изображение - това са характеристиките на модните фото пердета. Погледнати отблизо, те изглеждат като истински произведения на изкуството, и само характерните им гънки напомнят, че са завеси.

Изключително високата резолюция на изображението и искрящите ярки цветове с невероятна дълбочина на нюансите, създават впечатляваща макро картина на прозореца ви. Ефектът се дължи на революционна принт технология, известна като сублимационен печат.

Сублимацията се прилага върху текстилна повърхност с искрящо бял цвят. Единственото условие е избраният материал да не е естествен. Предпочетеното изображение се прехвърля към тъканта, като мастилото се превръща в газ след термична обработка, след което молекулите окончателно “се стягат “ върху материята. Този тип печат не се влияе от пране и UV лъчи, и на практика е вечен.

Фото завесите в каталога ни са от габардин, микрофибър, микрофибър лайт и сатен. Всяка тъкан е с различна степен на на пропускливост на светлина. Единствената материя с видим блясък е сатенът – очевидно прекрасните картини изглеждат по-ефектно върху матова текстура. Всички наши предложения са отпечатани с висококачествени и екологично чисти италиански мастила. Затова и селекцията ни от детски пердета е повече от внушителна.

Дръпнете ги и застанете пред любимият си пейзаж, натюрморт или цвете  в искрящо ярки или черно-бели тонове. Ако гледката е вълнуваща за вас, представете си ентусиазма на малките ви деца, гледайки сцена от “Красавицата и звярът”, “Смелата Ваяна“ и  “Замръзналото кралство” в макроразмер. Поръчката включва едно, а понякога и няколко пердета с определен размер, за да се сглоби цялото фото-изображение.

Фото изображения – нов начин за обогатяване на интериора

Има и друг начин да декорирате интериора с красив “прозорец в прозореца”. Достатъчно е да изберете от каталога ни любимата си картина, а специалистите по дигитален принт ще го пренесат върху избран от вас модел текстилни вертикални щори. В случай, че времето ви е ограничено, каталогът ни разполага с огромен асортимент от модерни вътрешни щори с широкоформатни изображения на ексклузивна цена.

Щорите са предназначени за монтаж в цялото пространство от пода до тавана, но има и модели, покриващи само прозоречната рамка. Изработени от висококачествен двойно антистатичен полиестерен текстил, те се почистват много по-рядко от класическите модели, които се покриват с прах изключително лесно. Тъканта е плътна и устойчива на силни UV лъчи и химични перилни препарати.

Изображенията им ще ви поразят с качеството си. Невероятно висока резолюция, оцветена с палитра от милиони нюанси в искрящи тонове, оформя върху щорите ви най-красивото макро изображение, което някога сте виждали. Продуктът е наличен в напълно завършен вид и е дело на едни от лидерските компании в бранша - Щори Софи.

Каталогът ни разполага както с прекрасни природни пейзажи и абстрактни композиции, така и със страхотни вътрешни щори на детска тематика, вдъхновени от най-обичаните анимационни филмчета.Посочената цена на продуктите е за един квадратен метър, а отделно е спомената и стойността на метър метална релса.

Комфорт и спокойствие през лятото

Щастливците, които никога не се сдобиват с ухапвания от комари, са рядкост. За останалите в каталога ни има разнообразие от комарници тип хармоника, предназначени за монтаж към дограма. Те са умален модерен вариант на познатите мрежи, и представляват изключително устойчива на нагряване, механичен удар и разтягане плисирана мрежа, закрепена здраво към алуминиева конструкция.

Конструкцията приплъзва комарника в хоризонтална и вертикална посока, и е снабдена с регулираща корда с капацитет до 60 кг. тежест. При нас ще откриете устройства с едно и две алуминиеви крила, както и двоен комарник със слънцезащитна щора в жълт нюанс. По-големите размери са подходящи за големи балконски врати, витрини и френски прозорци. Монтират се към дограмата с винтове или самозалепваща лента.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ