ХОУМ ДЕКОР

Показване:
Подреждане по:
ХОУМ ДЕКОР - произвежда продукти, такива, като Табуретка Sc260f, Табуретка Sc260f, Сенник Sp6034

В тази категория са представени най-добрите предложения за двора и градината – нашите чудесни ратанови мебели. Този тип градинска мебел е най-предпочитана от интериорните и екстериорни дизайнери при обзавеждането на места за отдих в дворовете на еднофамилни къщи вили, а също и на заведения на открито – кафенета, барове, ресторанти.

Ние ви предлагаме да изберете именно нашия електронен магазин за покупка на висококачествена ратанова мебел, възползвайки се от възможно най-изгодните за вас условия. Оперирайки в глобалната мрежа, ние сме достъпни за хората от всяка точка на страната, с което им спестяваме нуждата да пътуват до градовете, в които този вид мебели се предлагат и да харчат излишно време и пари за транспорт.

Защо да изберете ратановите ни мебели?

Ако изпитвате желание да създадете уют и приятна атмосфера в градината, на верандата или на терасата на своето жилище, то неизбежно ще стигнете до откритието, че най-подходящи за целта са нашите ратанови мебели на изгодни цени. В тази категория ще откриете изобилие от ратанови комплекти, както и самостоятелни компоненти за двора и градината.

Предимството на мебелите от ратан е тяхната висока устойчивост на влага, високи температури и пряка слънчева светлина. Това е най-доброто обзавеждане за открити пространства, което в същото време има уникално екзотично излъчване. Самата визия на качествените ратанови мебели за градина въздейства приятно на сетивата и настроението. Те са най-удачното решение за обособяване на кът за почивка и релакс, към което всеки ще бъде привлечен като с магнит.

Собствениците на заведения ще бъдат изключително доволни от нашите изгодни предложения. Ратановата мебел се харесва на всички и въздейства изключително магнетично на посетителите. Най-лесният начин да преборите конкуренцията е да предложите на своите клиенти удобни ратанови мебели за градината на вашето заведение, защото те успяват да създадат най-приятната интимна обстановка. Предлагайки усещане за лукс, вашето заведение автоматично преминава в по-горна категория, дори да не предлага допълнителни екстри.

Какво предлага категорията?

Категорията наистина предлага възможно най-голямо разнообразие от ратанови мебели за двора, верандата или терасата на дома. Към тях можете да добавите голяма част от другите ни чудесни предложения като соларни градински лампи, фенери, шезлонги, чадъри и изобщо всичко, което ще направи един двор още по-привлекателен, а вашето настроение – ведро, приветливо и усмихнато.

От тук можете да закупите:

Маси и столове

Нашите ратанови столове и маси са в пъти по-красиви и удобни, отколкото изделията от по-евтини материали. В категорята ще ги намерите под формата на ратанов комплект, включващ оптималния брой компоненти, но можете също така да закупите единични изделия, с които да създадете собствен ансамбъл с неповторима визия и излъчване. Всеки модел е разработен така, че да осигури възможно най-голямо удобство. Високата устойчивост на всички изделия е напълно гарантирана.

Градинска мебел за двор или заведение

Едва ли има нещо по-привлекателно от удобна и мека градинска мебел. Моделите, включващи пейки с меки дунапренени седалки и облегалки са любими на малки и големи. Те ви позволяват да се настаните удобно и да прекарате часове наред на открито, наслаждавайки се на свежестта и приятните звуци на природата.

Маси

Ратановите ни маси заемат голяма част от продуктовия ни каталог, защото са сред най-търсените компоненти за градинско обзавеждане. Стабилни, изящни и много функционални, с тях можете да създадете собствен комплект, носещ вашия индивидуален почерк. Голяма част от комплектите ни включват и градински масички и маси за хранене, но ако ви е нужен точно такъв тип мебел, спокойното можете да го закупите като самостоятелно изделие.

Ратановите ни градински мебели са най-доброто решение за вашия двор, градина, веранда или тераса. Те са дело на водещи български производители, доказали своето умение да създават модерни и качествени мебели на цени, напълно достъпни за родния потребител. Мебели за всеки се е погрижил за всеки кът от вашия дом и най-вече за вашето удобство и желание да покажете афинитет към красивото и практичното.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ