ТОПЧО

Показване:
Подреждане по:

Топчо е българска фирма, производител на барбарони, пуфеве, пуф-фотьойли, bean bag chair, bean bag. 

През 2015 година Топчо започва да предлага едно от най-добрите места за отмора където и да се намирате. Има голямо разнообразие на модели, цветове, форми, размери, материали и дамаски, които можете да позиционирате в хола, детска стая, двора на къщата, Вашата трапезария, терасата, заведение, басейн, плаж, детски кът и други. Барбароните така наречените пуфове са с пълнеж от ЕПС гранули, което прави пуфът изключително ергономичен, лек и лесен за подръжка.Пълнежът на всички пуфове и барбарони е от EPS гранули /стиропорени гранули/, които ги правят изключително удобни и позволяват пуфът винаги да заеме ергономичната форма на тялото ви, както и да запази неговата температура. Освен че са удобни, те са и изключително леки и лесни за поддръжка.

Време е да се насладите на Вашия барбарон-пуф! :)

В тази категория ще откриете чудесните, забавни и функционални изделия на марката Топчо. Пуфовете и барбароните се настаняват трайно в жилищния интериор, но вече не само като компонент от обзавеждането на детската стая. Тези меки, пухкави и удобни мебели са подходящи за жилища от всякакъв тип, а все по-често можем да ги срещнем и в някои увеселителни заведения.

С какво пуфовете и барбароните ще допринесат за комфорта във вашия дом?

Причините да закупите вълнуващите пуфове и барбарони на Topcho са много. На първо място те са една евтина алтернатива на класическата мека мебел. Ако току-що сте се нанесли в ново жилище, но все още не разполагате със средствата, нужни за покупката на основните мебели, пуфове Топчо ще ви помогнат да положите началото. Ако сте наематели и не желаете да инвестирате средства в обзавеждането на своя временен дом, този тип изделия са чудесно временно решение.

Пуфове и барбарони Топчо са най-удачното решение за малкото жилище. Ергономичната им форма и невероятна лекота ви позволяват бързо и лесно да сменяте тяхното местоположение. Малките по площ помещения имат нужда от мебели с отлична мобилност, тъй като в тях най-често е нужна промяна в обстановката.

Друга причина да заложите на изделията на тази българска марка е комфортът, който създават. Ако предпочитате нежната прегръдка на този вид мека мебел пред скучното приложение на класическите изделия, винаги можете да заложите на тях и в същото време да спестите не малко средства и жилищно пространство.

Възможността за поддържане на безупречна хигиена също е фактор, който не можем да подминем с лека ръка. Дамаските на класическите дивани и фотьойли се почистват трудно, докато пуфовете и барбароните на този роден производител позволяват лесно поддържане в отлично състояние. Повечето изделия, включени в този раздел са облечени в сваляеми калъфи, които можете да перете дори в пералнята машина. Друга част са покрити от водонепромокаеми дамаски, които можете да почиствате на място.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ