ТЕКА

Показване:
Подреждане по:

"ТЕКА" произвежда основно мивки, фурни, абсорбатори и готварски плотове за вграждане, но е и световен лидер в производството на бирени кегове. Основана е през 1924 година в Германия.
В момента компанията разполага с 25 завода в цял свят, което позволява продажби в над 110 държави на над 100 милиона клиенти.
ТЕКА разполага с важни логистични единици в Европа, Азия и Америка.

Това е категорията, в която ви представяме цялата гама продукти на германски концерн Teka. Тук ще намерите най-важните кухненски уреди и съоръжения, изпълнени с най-голямо внимание към детайла и разработени по начин, който ги прави практични, удобни и функционални. Здравината и дългосрочната работа на всеки продукт на германската марка са 100% гарантирани. Цените, спрямо високото им качество са едни от най-изгодните в страната.

Защо да се доверите на Тека?

Тека е компания с многогодишна история, която по време на своята дейност е доказала своята способност да създава едни от най-качествените, надеждни и функционални уреди за бита. Германският концерн не спира да въвежда в експлоатация иновациите в областта на науката и технологиите, с което цели да предложи уреди и съоръжения за кухня и баня от най-ново поколение.

Продуктите на германския бранд са:

Енергийно ефективни

Цената на електроенергията се покачва непрекъснато не само у нас, но в световен мащаб. Това накара проектантския център на германската компания да разработи модерни, енергийно ефективни уреди, които да работят напълно ефективно, но в същото време при минимална консумация на електроенергия. Това решение може да се забележи при всички уреди за вграждане Тека, които се предлагат на световните пазари и които ще откриете в тази категория.

Компанията е разработила и внедрила интелигентни самонастройващи се системи, позволяващи да се пестят едни от най-важните и скъпи ресурси – електрическа енергия и вода. Вие можете да бъдете сигурни, че закупеният от нас абсорбатор Тека или друг домакински електроуред е възможно най-икономичен като разход на енергия. Това се дължи както на специално проектирания дизайн, така и на специалните икономични Green Power двигатели, използвани от немския концерн.

Високо качество на всички продукти

Както предлаганите от нас кухненски мивки Тека, така и останалите продукти на компанията се отличават с изключително високо качество. Това се доказва не само от ISO сертификатите, гарантиращи следване на най-високите технологични стандарти, но и от провежданите многобройни първични тестове и проверки на случаен принцип, които не оставят нищо на случайността.

Пълна гаранция и сервизна поддръжка

Предлагайки продуктите на Тека България, ние ви предоставяме възможност да се докоснете до иновативни разработки под формата на модерни и икономични кухненски уреди и мивки с отлична функционалност, доказана здравина и гарантирана безупречна работа. Продуктите с марка Teka се предлагат с ефективна гаранция и бързо сервизно обслужване. Вашата покупка е максимално защитена и равносилна на една наистина разумна инвестиция.

Какво включва този раздел?

Категорията, посветена на продуктите на германския концерн съдържа най-важните компоненти от кухненското обзавеждане. Това са изделия, от които могат да се възползват не само редовите ни потребители, но и всички заведения за хранене, обществени кухни и места, в които се приготвя и сервира храна.

Тук ще откриете:

Кухненски мивки

Всеки дом се нуждае от качествена и удобна кухненска мивка Тека, защото това са най-добрите изделия от този тип, предлагани на родния пазар. Изработени от най-качествените съвременни материали, те ще ви накарат да забравите за проблеми като течове, корозия и захабяване на покритието. Можете да изберете модел с едно или две корита, както и изделие с допълнителен плот. Всички мивки за вграждане на марката се предлагат заедно със сифон, преливник и останалите консумативи, нужни за безпроблемната им работа.

Абсорбатори и аспиратори

Не само обществените, но и жилищните кухни имат нужда от перфектните абсорбатори Тека. Поради тази причина сме се постарали да предложим компактни решения за домакинството, както и голям брой професионални уреди за нуждите на големите хранителни заведения. От нас можете да закупите качествен аспиратор Тека или комплект телескопичен абсорбатор с фурна и котлон за вграждане. Аспиратори Тека са едни от най-надеждните, практични и изгодни уреди за жилищни и търговски помещения.

Кухненски уреди за вграждане

Микровълнови фурни, мултифункционални готварски фурни, комбинирани хладилници и перални – това е само малка част от продуктовата гама на германската компания, обединена от общото название ‘’ уреди за вграждане’’. Към тях можем да добавим и част от кухненските абсорбатори на марката. Друга обща черта между тези толкова различни по предназначение изделия е енергийната им ефективност. Голяма част от уредите са от енергиен клас А, което ви гарантира работа при минимален разход на енергия.

Смесителни батерии

Сред продуктите с марка Тека ще откриете и перфектни смесителни батерии за кухненски мивки и баня. Техният революционен дизайн ви гарантира невероятен комфорт и в същото време ще допринесе за модерния облик на съответното помещение. При изделията от този клас отново се забелязва стремежът на компанията да предложи най-икономичните уреди за бита. Дългосрочната им безпроблемна работа е гарантирана от здравите материали, безупречната сглобка и приспособленията за защита на покритията от варовик.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ