Люлеещи столове

Подреждане по:
люлеещ стол

Магазин Мебели за всеки ви предлага разнообразие от люлеещи се столове, защото всеки дом трябва да притежава поне един стол тип люлеещ, който да внася уют и приятна атмосфера в съответното помещение. Добре изработени, столовете от този вид имат невероятна естетическа стойност и могат да бъдат чудесна идея за създаването на оригинален декор в жилища, обзаведени в класически стил, както и в такива с модерно излъчване.

Какво ви предлагаме в тази категория

Тази категория е създадена с цел да улесни максимално потребителите, желаещи да закупят люлеещи се столове онлайн. Това не само създава у клиента усещане за подреденост, но и позволява да се спести разход на време и усилия на хората, за които те са ценен ресурс.

Насочвайки се директно към този раздел, вие ще можете да отделите повече време на чудесните ни предложения. Изделията ще ви грабнат първо с визията си, но в последствие ще ви спечелят и със своята здравина, както и с удобството, което предлагат. Артикулите ни имат потенциал да се превърнат в любимото ви място за релакс.

Тук ще откриете:

Идеални решения за верандата и градината

С люлеещ се стол на изгодна цена от страхотната ни колекция, ще си подарите още повече комфорт, докато се наслаждавате на топлото слънце в градината и на верандата. Нашите модели от плетена ракита са класическа градинска мебел. Можете да ги добавите към обособения кът за гости в двора, разполагайки ги под плътната сянка на многогодишно дърво, а защо не и под асмата.

Топлата и нежна прегръдка на стола с люлееща функция ще ви изкуши да прекарате повече време сред природата, независимо дали в компания или в приятно усамотение. Класическият ратанов люлеещ стол може да бъде и с по-съвременна визия. Предлагаме модели с метална конструкция, която допълва прекрасно нежното излъчване на меката дървесина.

Столовете с метален корпус са и по-стабилните и устойчиви на голямо натоварване модели, от които биха могли да се възползват по-големите ни клиенти. Металът, също така е изключително устойчив на атмосферни влияния, което ви дава допълнително спокойствие за дълготрайното запазване на изделието.

За хол и всекидневна

Можем да ви предложим няколко много изкушаващи модела евтини люлеещи столове, предназначени за използване на закрито. Те се отличават с модерната си и авангардна визия, но в същото време ще се впишат чудесно към всеки интериорен стил в красивия ви дом. Със здравата си метална конструкция и много меки, удобни седалка и облегалка, столовете-люлка ще ви подарят комфорт, какъвто малко от другите могат да предложат.

Моделите с мека седалка са подходяща добавка към меката мебел в хола и всекидневната, но ще намерят чудесно приложение и в останалите жилищни помещения. Със стола от този тип можете не само да декорирате детската стая, но и да си осигурите комфорт, докато приспивате малкото си дете или му четете интересна книжка.

Където и да решите да поставите един изящно изработен люлеещ стол, закупен на изгодна цена, той ще бъде в свои води и на подходящото място. Предлагайки тази група артикули на максимално достъпни цени, ние ви помагаме да експериментирате и създавате по-нестандартни кътчета за релакс и уютни пространства.

Високо качество от утвърдени производители

За да можем да ви дадем пълна гаранция за качеството и здравината на нашите люлеещи столове, закупени от София и който и да е друг град в страната, ние се доверихме на водещи български производители. Те са доказали през годините, че могат да покрият дори най-високите европейски стандарти с всяко изделие от своята продукция.

В този раздел присъстват имената на Геномакс и Евромар, решени да създадат най-красивите и функционални мебели и аксесоари за дома. Освен високото качество на вложените материали, тези мебелни къщи залагат и на майсторската изработка. Всеки техен люлеещ се стол има уникален и неповторим дизайн, което ви позволява да бъдете невероятно оригинални при обзавеждането на своя дом и градина.

Предимството при работата с български производители се състои в много по-изгодните цени на тяхната продукция. Цената винаги е била фактор при избора на мебели за родния потребител и в това отношение сме се постарали да отговорим на възможностите на всички български домакинства. Не си правете труда да търсите здрав и красив люлеещ се стол в София. Ние сме онлайн, което означава на една ръка разстояние от вас.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ