Люлеещи се столове

Подреждане по:
Люлеещи се столове
В  категория  Люлеещи столове можете да откриете много добри предложения на супер изгодни цени, които да поръчате с три клика. За повече информация и наличности позвънете на 0889550655 или пишете в чата ни!

Нежната им прегръдка и приятно отпускащото им полюшване са любими на болшинството хора по света. Уникалните люлеещи се столове съвсем не са отживелица. Те са желано и търсено удоволствие, от което можем да се възползваме по всяко време и навсякъде – пред камината, на верандата, в градината, докато гледаме телевизия или се забавляваме със своите близки и гости.

Всеки дом трябва да притежава поне един люлеещ се стол, който да внася уют и приятна атмосфера в съответното помещение. Добре изработените люлеещи столове имат невероятна естетическа стойност и могат да бъдат чудесна идея за създаването на оригинален декор в жилища, обзаведени в модерен или класически стил.

Какво ви предлагаме в тази категория

Тази категория на магазин ‘’Мебели за всеки’’ е създадена с цел да улесни максимално потребителите, желаещи да закупят люлеещи се столове онлайн. Това не само създава у клиента усещане за подреденост, но позволява да се спести разход на време и усилия на хората, за които те са ценен ресурс. Насочвайки се директно към този раздел, вие ще можете да отделите повече време на чудесните ни предложения.

Тук ще откриете:

Модели за верандата и градината

С един люлеещ се стол на изгодна цена, ще си подарите още повече комфорт, докато се наслаждавате на приятното време в градината или на верандата. Нашите модели от плетена ракита са класическа градинска мебел. Можете да ги добавите към обособения кът за гости в двора, разполагайки ги под плътната сянка на многогодишно дърво или под лозата. Топлата им и нежна прегръдка ще ви изкуши да прекарате повече време сред природата, независимо дали в компания или в приятно усамотение.

Един ратанов люлеещ стол може да бъде и с по-съвременна визия. Предлагаме модели с метална конструкция, която допълва прекрасно нежното излъчване на меката дървесина. Те са и по-стабилните и устойчиви на голямо натоварване модели, от които могат да се възползват по-големите ни клиенти. Металът, също така е много устойчив на атмосферни влияния, което ви дава допълнително спокойствие за дълготрайното запазване на изделието.

Люлеещи столове за хол и всекидневна

Можем да ви предложим няколко много изкушаващи модела люлеещи се столове, предназначени за използване на закрито. Те се отличават с модерната си и авангардна визия, но в същото време ще се впишат чудесно към всеки интериорен стил в дома. Със здравата си метална конструкция и много меки и удобни седалка и облегалка, този тип столове-люлка ще ви подарят комфорт, какъвто малко мебели могат да предложат.

Моделите с мека седалка са подходяща добавка към меката мебел в хола или всекидневната, но могат да намерят чудесно приложение и в останалите жилищни помещения. С един такъв стол можете не само да декорирате детската стая, но и да си осигурите комфорт, докато приспивате малкото си дете или му четете интересна книжка. Където и да решите да поставите един изящно изработен люлеещ се стол, закупен на изгодни цени, той ще бъде в свои води и на подходящото място.

Производители

За да можем да ви дадем пълна гаранция за качеството и здравината на нашите столове-люлки, ние се доверихме на водещи български производители, доказали през годините, че могат да покрият дори най-високите европейски стандарти с всяко изделие от своята продукция. В този раздел присъстват имената на Геномакс и Евромар, решени да създадат най-красивите и функционални мебели и аксесоари за дома.

Освен високото качество на вложените материали, тези мебелни къщи залагат много и на майсторската изработка. Техните люлеещи се столове имат уникален и неповторим дизайн, което ви позволява да бъдете невероятно оригинални при обзавеждането на своя дом и градина.

Предимството при работата с български производители се състои в много по-изгодните цени на техните мебели. Цената винаги е била фактор при избора на мебели за родния потребител и в това отношение сме се постарали да отговорим на възможностите на всички български домакинства.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ