Столове за бар

Подреждане по:
Бар столове на изгодни цени

В  категория  Бар столове, предлагани онлайн от Мебели за всеки ще откриете много добри предложения на супер изгодни цени, Можете да избирате измежду  повече от 34 артикула, като: моделите Калипсо 15, Калипсо 1 и Ys-8005. Възползвайте се от удобството да ги поръчате с три клика. За повече информация и наличности позвънете на 0889550655 или пишете в чата ни!

За кого е създадена настоящата категория?

Към тази категория на онлайн магазина ни трябва да се насочат всички собственици на барове и увеселителни заведения, на които предстои откриване на нов обект или основно преобразяване на вече съществуващ такъв. Ние ви предлагаме огромен избор от стилни и функционални бар столове на цени, каквито трудно ще намерите другаде.

Като електронен магазин, ние сме достъпни за максимален брой потребители в цялата страна. Независимо в кой регион на България се намира вашето заведение, вие можете да закупите модерни и качествени столове щъркели с няколко лесни действия, без да се налага да пътувате и да губите ценно време и средства. Щъркелът е класическа разновидност на столовете, позиционирани около бара на дадено заведение.

Класически решения с модерна оригинална визия

Класическият стол щъркел, използван основно в баровете, е висок и с компактна, но стабилна конструкция. Той винаги се състои от стойка и седалка, но наличието на облегалка не е задължително. Облегалката обаче не е излишен лукс, а още едно подобрение, което посетителите ви ще оценят.

Столът, поставен пред бара има две много важни функции – от една страна той трябва да осигури удобство на седящия, но от друга -  да заема възможно най-малко пространство и да не пречи на гостите и персонала. Обектите с малка площ могат да се насочат към даден модел сгъваем бар стол.

Ние предлагаме изделия, покриващи напълно основните потребителски изисквания. Те са не само удобни, но и с невероятно атрактивно излъчване. Класическите ни модели са изработени от различни материали, като най-осезаемо присъстват дървото и металът. Моделите с метална конструкция имат удобна стойка за крака, а при някои от тях присъства и удобен механизъм за лесно регулиране на височината.

Нашите дървени  бар столове изпъкват с автентичния си дизайн. Те са подходящи за заведения с ретро и битов интериор. Изделията с метална конструкция пък са по-лесни за поддържане от дървените. Модерният им дизайн ги прави предпочитани в заведенията с модерен и дори авангарден интериор.

Всички бар столове от дърво, включени в продуктовия ни каталог съчетават перфектно стабилност и лекота на конструкцията. И при двете разновидности – метални и дървени присъстват меките и комфортни седалки, облицовани с качествена кожена тапицерия.

Страхотни предложения за цялото ви заведение

С по-малка височина и с много удобна седалка, нашите бар столчета тип кресло са предназначени за седящите гости на заведението. В зоната, в която се сервира на посетителите, задължително трябва да бъдат използвани столовете тип кресла. Техният дизайн съчетава перфектно ретро визия и модерен стил, което се забелязва и във формата на седалки и облегалки, и в цветовете на дамаските.

Основно качество на един такъв модел е удобството. С добре подбрана комбинация от кресла и различен брой от класическия стол щъркел, предоставени от нас на достъпна цена, ще подобрите не само визията на своето заведение, но и настроението на своите посетители. Удобната прегръдка на стола предразполага гостите да се задържат по-дълго в заведението, а това означава по-сериозни поръчки и по-голяма печалба за вас.

Нашите евтини бар столове в София, както и тези, представени в онлайн каталога ни, са не просто необходим компонент от мебелировката на заведението, но и инвестиция със сигурна и бърза възвръщаемост. Креслата, подбрани с много внимание правят впечатление със солидната си иноксова база, осигуряваща максимална стабилност и безопасност за посетителите.

Голям процент от моделите са с въртяща се седалка, предразполагаща клиентите да се настанят удобно и да наблюдават всяка част от заведението без излишни усилия. У някои от креслата също присъства механизъм за регулиране на височината. Той дава възможност на всеки клиент, независимо от ръст и тегло да намери най-удобната позиция за себе си. Предлагаме модели с облегалки за ръцете за максимално удобство на вашите посетители.

Материали с високо качество, гарантиращи дълъг експлоатационен живот

Всеки модел кресло и щъркел стол, представен в категорията, независимо от цена и дизайн, е изработен от здрави и устойчиви на механични въздействия материали. Качеството и видът на материалите определят не само експлоатационния живот на стола, но и възможностите за лесно почистване и поддръжка. Ние сме подбрали качествени разработки, които се поддържат лесно в безупречно състояние.

Здравите метални и дървени конструкции на столовете, както и меките кожени тапицерии са напълно устойчиви на намокряне, което позволява да се почистват без проблем с всички почистващи препарати, предлагани на пазара. Можете да оставите хората, посетили бара ви да се забавляват на воля, защото тяхното веселие със сигурност няма да се отрази негативно на състоянието на изделията, предоставени от нас.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ