Бар столове

Подреждане по:
Бар столове
В  категория  Бар столове можете да откриете много добри предложения на супер изгодни цени, Можете да избирате измежду  повече от 34 артикула, като: Стол Бар Калипсо 15, Стол Бар Калипсо 1, Стол за бар Ys-8005. които да поръчате с три клика. За повече информация и наличности позвънете на 0889550655 или пишете в чата ни!

Към тази категория на магазин ‘’Мебели за всеки’’ трябва да се насочат всички собственици на барове и увеселителни заведения, на които предстои откриване на нов обект или основно преобразяване на вече съществуващ такъв. Ние ви предлагаме огромен избор от стилни и функционални бар столове на цени, каквито трудно ще намерите другаде.

Като електронен магазин, ние сме достъпни за възможно най-голям брой потребители в цялата страна. Независимо в коя част на България се намира вашето заведение, вие можете да закупите модерни и качествени столове за бар с няколко лесни действия, без да се налага да пътувате и да губите ценно време и средства.

Класически високи бар столове

Класическият бар стол е висок и с компактна, но стабилна конструкция. Той се състои от стойка и седалка, като наличието на облегалка при всички модели не е задължително. Всеки стол за бар има две много важни функции – от една страна той трябва да осигури удобство на седящия, но от друга - трябва да заема възможно най-малко пространство в бар зоната на заведението.

Ние предлагаме изделия, покриващи напълно основните изисквания. Те са не само удобни, но и с много атрактивен дизайн. Класическите ни столове са изработени от различни материали, като най-осезаемо присъстват дървото и металът. Моделите с метална конструкция имат удобна стойка за крака, а при някои от тях присъства и удобен механизъм за лесно регулиране на височината.

При нашите дървени  бар столове изпъква автентичният дизайн. Те са подходящи за заведения с ретро или битов интериор. Всеки дървен бар стол, включен в продуктовия ни каталог съчетава перфектно стабилност и лекота на конструкцията. И при двата типа столове – метални и дървени присъстват меките и комфортни седалки, облицовани с качествена кожена тапицерия.

Модели тип кресло

С по-малка височина и с много удобна седяща част, този тип столове за бар са предназначени за седящите гости на заведението. В зоната, в която се сервира на посетителите задължително трябва да бъдат използвани бар столовете тип кресло. Техният дизайн съчетава перфектно ретро визия и модерен стил, което се забелязва както при формата на седалки и облегалки, така и при цветовете на дамаските.

Основно качество на един такъв модел стол е удобството. С добре подбрана колекция от столове, ще подобрите не само визията на своето заведение, но и настроението на своите посетители. Удобната прегръдка на стола предразполага гостите да се задържат по-дълго в заведението, а това означава по-сериозни поръчки и по-голяма печалба за вас. Нашите столове са не просто необходим компонент от мебелировката във вашия бар, но и инвестиция със сигурна и бърза възвръщаемост.

При седящите бар столове, които сме подбрали за вас прави впечатление солидната иноксова база, осигуряваща максимална стабилност и безопасност за посетителите. Голяма част от моделите са с въртяща се седалка, предразполагаща клиентите да се настанят удобно и да наблюдават всяка част от заведението без излишно напрягане.

При част от бар столовете тип кресло също присъства механизъм за регулиране на височината. Той дава възможност на всеки клиент, независимо от ръст и тегло да намери най-удобната позиция за себе си. Предлагаме модели с облегалки за ръцете, които са и най-голям плюс за заведенията, за които комфортът на клиентите е приоритет №1.

Материали

Всеки представен в категорията бар стол, независимо от цена и дизайн е изработен от здрави и устойчиви на механични въздействия материали. Качеството и видът на материалите определят не само експлоатационния живот на стола, но и възможностите за лесно почистване и поддръжка. Ние сме подбрали модели, които се поддържат лесно в безупречно състояние.

Здравите метални и дървени конструкции на столовете, както и меките кожени тапицерии са напълно устойчиви на намокряне, което позволява да се почистват без проблем с всички почистващи препарати, предлагани на пазара. Можете да оставите посетителите на своя бар да се забавляват на воля, защото тяхното веселие със сигурност няма да се отрази негативно на състоянието на вашите столове.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ