Столове

Подробно
Подреждане по:
Евтини столове

Меки, удобни, красиви и стабилни... Това е, което обикновено искаме, когато избираме столовете за своето жилище, но не винаги е толкова лесно постижимо. Понякога определен стол ни грабва със своята визия, но след като го закупим и започнем да използваме се оказва, че той не отговаря на предварителните ни очаквания. Онлайн магазин Мебели за всеки ще ви предложи решения, отговарящи на всичките ви очаквания и изисквания.

Как да изберем?

Когато избираме столовете за кухнята, гостната и трапезарията, е важно да се ръководим не само от факторите: здравина, устойчивост и комфорт, но и от показателите – визия и дизайнерски стил. Външният вид е това, което грабва нашето внимание, затова често поставяме този критерий на първо място.

Търсейки евтини сгъваеми столове за кухнята/трапезарията, е важно да ги съчетаем перфектно с околната обстановка в помещението. Ако в стаята преобладават дървените мебели и декорация, е добра идея да се насочим и към дървените изделия. Цветът на столовете трябва да бъде в синхрон с този на останалите дървени компоненти в стаята.

По възможност е добре да изберем и формата, така че да си подхожда с тази на другите мебели. Начинът, по който е проектиран един кухненски трапезен стол, пък определя в голяма степен дали той ще осигури нужното удобство. Понякога се налага да прекараме дълго време около празничната трапеза, а когато столът е крайно неудобен, това ще помрачи ведрото ни настроение.

Дизайнът на стола за хранене е важен както по отношение на неговата съвместимост с интериора, така и по отношение на удобството, което ще осигури. Насочете се към страхотните ни дизайнерски решения с мека тапицерия на седалка и облегалка.

Какво ви предлагаме?

В  категория  СТОЛОВЕ на онлайн магазина ни ще откриете много добри предложения на супер изгодни цени, Можете да избирате измежду  повече от 232 артикула, като: Стол Бар Калипсо 20, Калипсо 1-2, Офис M68CR. които да поръчате с три клика. За повече информация и наличности, позвънете на 0889550655 или пишете в чата ни!

Съвременното обзавеждане на дома и частните, публични и офис пространства е немислимо без модерната визия на стола. Въпреки че сам по себе си столът може да пристигне с редица функционални принадлежности – от работното място до трапезарията, детската стая и дори понякога коридора – важно е да отбележим и огромното разнообразие от тенденции и иновации, с каквито почти ежедневно ни заливат днешните производители.

Като създатели на по-голямата част от мебелите в нашия онлайн магазин за столове, ние също, можем да се похвали с доста богата гама от въпросната група артикули.  Сред тях ще намерите компактни решения за малки пространства, оригинални дизайни за акцент и допълващи модели, предназначени да функционират максимално дълго време и с гаранция за съвършен комфорт.

Защото при нас ще срещнете не просто удобни и евтини столове, а такива, способни да ви доставят истинско удоволствие, докато се храните, работите, учите, почивате и дори чакате. Ние разчитаме на задълбочените си познания в дървообработката, а също и в проследяването на последните трендове в областта.

Поради тази смела комбинация от два основни принципа в нашата работа, ние можем смело да заявим, че успяваме да удовлетворим всяко клиентско изискване и желание. Дори онези, търсещи изгодни оферти, могат да разчитат на нас. В колекцията ни ще намерите нискобюджетни решения с безупречна изработка и високо качество.

Не малка част от артикулите ни са с уникален дизайн въпреки ниската си цена. Конкурентните ни цени и редовните ни промоции са наша голяма гордост. Освен това, магазинът ни  е готов да изпълни и вашите индивидуални поръчки. В случай че сте си харесали модел при нас и искате някакви дребни промени, касаещи размер и цвят, с удоволствие ще се заемем с вашето персонално изискване за изработка на перфектния сгъваем, кожен и какъвто и да е стол!

Съветваме ви още сега да разгледате колекцията ни със сгъваеми, метални, дървени, кожени и пластмасови столове на ниска цена и да ни пишете или позвъните на безплатния телефон с конкретно искане. Служителите ни от отдела връзка с клиенти ще отговарят на всичките ви въпроси и ще ви дадат допълнителна информация за нашите продукти, конкретни артикули и материалите, с които работим.

Внимание: ние доставяме до всяка точка на страната, а в случай на изпращане на стоки в разглобен и полуразглобен вид, предлагаме и помощ за  монтажа. Заявете такава, когато правите своята заявка при нас. Не забравяйте, редовно проверявайте за нашите сезонни и специални промоции.

В момента, например, имаме удоволствието да ви зарадваме със специална оферта, озаглавена столове на промоция. В нея ще намерите огромно количество първокласни изработки и уникални дизайни на по-ниска от обичайната цена. Ако търсите намалени модерни и луксозни дизайнерски столове онлайн, сте попаднали на правилното място.

Магазинът ни разполага с модели от всички категории и за всякакви цели. Внимателно разгледайте нашата гама с офис столове, ако търсите нови попълнения за работното място и ако ще си организирате офис пространство у дома.

Можете да направите същите неща и с достъпните ни посетителски вариации, сред които ще намерите и прелестни модели за вашата луксозна конферентна зала. В детската ни секция има и страхотни тийн модели, въртящи се и столчета за най-малките. Нашите трапезни тапицирани столове отговарят на всички критерии за удобство и безупречен стил. В случай че държите на модерната обстановка у дома, ви препоръчваме да разгледате и брилянтната ни селекция от бар-столове.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ