Хотелско обзавеждане и мебели

Подреждане по:
Хотелско обзавеждане

Хотелът – временен дом за пътешественици, е длъжен да осигури подслон с всички удобства и почти домашен уют за своите посетители. Мебелите за хотел обикновено се отличават с еднотипен стил за почти всички спални помещения в комплекса. Затова и магазин Мебели За Всеки предлага цялостни модули хотелско обзавеждане на изгодни цени, с включени всички необходими интериорни мебели. 

Изгодният модул "Хотелска стая"

Комплект обзавеждане за хотел е много по-удобен вариант за организиране на стаите във вашия комплекс. Първото предимство е спестяването на значителна сума, благодарение на разнообразието от мебели в модула - единичната  покупка на всеки от тях би струвала доста по-скъпо. Освен това, в пълната гама мебелни решения за стандартна стая не откриваме излишни детайли – те са най-добрият пример как трябва да изглежда тя. 

Модулите са  с много елегантен съвременен дизайн. Присъствието им внася стил и комфорт, които няма как да не се харесат на посетителите ви. Изработени от първокласен ПДЧ материал в светъл дървесен тон, в черно-бялата и по-тъмна гама или комбинация от няколко, те ще оцветят новият ви комплекс с доза класа и елегантност. Всеки комплект е устойчив на механични въздействия, силни UV лъчи и агресивни почистващи концентрати. 

Класическият модул включва легло, 2 бр. нощни шкафчета, тоалетка, огледало, гардероб със закачалка, шкаф (хладилник) и ТВ шкаф. Каталогът предлага и варианти на обзавеждане за хотели с двойка единични легла, които са допълнени с тоалетка-етажерка, стенно пано със закачалки и поставка за обувки.

Хотелският модул Студио е прекрасен избор за по-луксозен тип стаи с просторна квадратура от преходен тип. Той пристига с допълнителни холна маса, кухненски шкафове и още един шкаф, включени към изброените продукти. Цената им е повишена, но те са прекрасен вариант за модерен интериор за хотелска стая, както и за малък апартамент, който възнамерявате да отдавате под наем. Луксозните варианти на комплектите се отличават по металната рамка. 

Модел "Рецепция" и единични мебели 

В магазина ни собствениците на хотелски комплекси могат да открият най-подходящият модул за рецепция/регистратура от ПДЧ материал, включващ бюро с работен плот, шкафове (или чекмеджета) и етажерки. Откриваме предложенията в цвят естествена светла дървесина, орех слонова кост, черно-бяло и сиво-оранжево съчетание. При някои модули, пресованата дървесина е с елегантен гланцов завършек. 

ПДЧ мебелите кореспондират с луксозната визия на модулните комплекти и също се предлагат на доста изгодна цена. Холната масичка и мини барът- незаменимите детайли за хотелски интериор, могат да се изглеждат една доза по-ефектно в каталога ни. Магазинът разполага с компактни барчета с квадратен и елипсовиден дизайн, изработени от плоскости в дървесен и бял цвят. 

Визията на модерните холни маси е тип “сковани набързо по време на 10-минутната почивка” не предлага никакъв блясък и декоративен елемент. Силуетът и прилежащите плотове са създадени чрез точно изчислени изчистени линии. Именно те оформят и елегантността на масичките в каталога. Те са с екстравагантен добавен страничен плот или пък пресъздават класическата комбинация от стъклена повърхност върху дървена плоскост. 

Всички предложения разполагат с широко долно отделение за поставяне на вестници, списания, дистанционно управление или декоративни фигурки. Плоскостите от пресовани дървесни частици имитират различни нюанси на масивната дървесина, но сред тях може да се открие и модел в искрящо бял цвят. Единичните мебели се отличават с изключително изгодната си цена и са “глътката” модерен дизайн, която разчупва класическото хотелско обзавеждане.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ