Тоалетки за спалня

Подреждане по:
Тоалетки с огледало

В сърцето на женското кътче в спалнята обикновено намираме тоалетки и скринове – препълнени с какви ли не козметични, модни и натурални средства за разкрасяване и поддържане на добра хигиена и съвършен външен вид. Затова е и добре да обмислите компактна, надеждна и достатъчно голяма и подходяща за вашите нужди тоалетка. В нашата категория с тоалетки за спалня ще намерите богато разнообразие от класически модели и оригинални дизайни на страхотни цени. Всички евтини тоалетки обаче съвсем не правят компромис с качеството, а напротив – съобразени са с последните модни тенденции и стандарти за удобство и уют. Сред тоалетките можете да намерите и големи тоалетки с огледало, както и миниатюрни такива, ако нямате достатъчно място за тях в изисканата си и тясна спалня. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от допълнителна помощ или консултация. Нашите служители ще се радват да са ви от полза!

От този раздел можете да закупите чудесна тоалетка с огледало на достъпни цени, с която да подобрите визията на своята спалня и да си осигурите допълнителен комфорт и лукс. Този вид мебели са особено необходими най-вече на жените, защото създават удобство и позволяват голяма част от вечерния и сутрешен тоалет да се подготви именно в спалнята, а не в други жилищни помещения, където това би било неудобно и дори неприятно за останалите обитатели.

Какво ви дава една тоалетка?

Красиво изработената тоалетка с огледало за спалня е винаги удачно допълнение към мебелировката. Всъщност, спалня, в която липсва такъв вид мебел има незавършен и нефункционален вид. Макар че стиловите течения при интериора се менят постоянно, тоалетката си остава постоянен и незаменим аксесоар за спалня. Тя е това, което е кухненският бокс за кухнята и меката мебел за хола.

Всяка тоалетка с огледало има две основни функции – да подобри визията на помещението и да даде възможност за изготвяне на тоалета. В зависимост от модела, с една тоалетка за спалня може да се постигне оптическо увеличение на малкото помещение, както и да се създаде уют в по-големи по площ жилищни спални.

Тоалетката позволява да постигнете безупречна организация на личните си вещи – козметика, бижута и други принадлежности за разкрасяване, така че в никакъв случай не подценявайте нуждата от подобен тип мебел в която и да е спалня.

Какво ви предлага тази категория?

Освен огромен избор от тоалетки за спалня на достъпни цени, категорията ви предлага най-вече удобен начин на пазаруване. Магазин ‘’Мебели за всеки’’ е онлайн базиран магазин, достъпен за потребители от цялата страна, които искат да закупят качествени изделия за дома и бита на възможно най-ниски цени, изработени от водещи български производители. Вече не е необходимо да пътувате до големите градове и да харчите излишни средства за транспорт, защото ние ви позволяваме да пазарувате онлайн, доставяйки поръчаните продукти на посочен от вас адрес.

Тук ще откриете още:

Готови модули

Модулите са най-удачното решение, ако искате да обзаведете своята спалня със стил. Купувайки всички компоненти, прилежащи към една стандартна тоалетка, вие ще постигнете желания синхрон в обзавеждането и същевременно ще можете да спестите допълнително средства. Готовите ни модули са много изгодни и включват шкаф, огледало и тоалетка, които можете да поръчате и поотделно, ако имате собствена визия за обзавеждането на стаята.

Скрин-тоалетки

Нашите скрин тоалетки са на изгодни цени и са особено подходящи за спални с по-малка квадратура, тъй като осигуряват достатъчно място за съхранение на багаж и в същото време изпълняват чудесно функцията на тоалетна масичка с огледало. Функционалният им дизайн ви позволява да спестите средствата, необходими за покупка на скрин или допълнителен шкаф, в който да подредите дрехи, спално бельо или други лични вещи.

Пана с огледала

Разделът ви позволява да закупите самостоятелно огледало, чрез което да обособите собствен тоалетен кът в своята спалня. Нашите пана са чудесна алтернатива на тоалетката и могат да се използват не само в спалните, но и в други жилищни помещения. Приложението на паната с огледало е огромно, като най-практично е тяхното използване в антрета, коридори и предверия.

Качествени материали

Първокласните материали, от които са изработени нашите красиви и практични тоалетки с огледало ви гарантират техния дълъг експлоатационен живот. Различните изделия са изработени от различни видове дървесина, като най-ярко изпъкват масивите и ПДЧ плоскостите, съчетани с други материали – най-често метал. Дървесината е преминала специална обработка, гарантираща запазването на безупречния вид на мебелите и позволяваща безпроблемно почистване и поддръжка.

Производители

Това, което ни позволява да дадем пълна гаранция за качеството на всяко отделно изделие е сътрудничеството с едни от най-големите мебелни къщи в страната. При избора на тоалетки, ние заложихме на утвърдени имена, сред които: Ирим, Голд Аполо, Геномакс, Димов, Евромар, Ергодизайн и Мебел лукс. Тези производители са доказали своя стремеж да следват утвърдени традиции в съчетание с най-новите технологии и методики в мебелното производство.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ