Тоалетки за спалня

Подреждане по:
Тоалетки с огледало

В сърцето на женското кътче в спалнята обикновено намираме тоалетки и скринове – препълнени с какви ли не козметични, модни и натурални средства за разкрасяване и поддържане на добра хигиена и съвършен външен вид. Затова е и добре да обмислите добре покупката, избирайки компактна, надеждна и достатъчно голяма за вашите нужди тоалетка.

В нашата специална колекция ще намерите богато разнообразие от класически модели и оригинални дизайни на страхотни цени. По-евтините ни предложения обаче съвсем не правят компромис с качеството, а напротив – съобразени са с последните модни тенденции и стандарти за удобство и уют.

Сред тоалетките ни можете да намерите големи модели с огледала, както и миниатюрни такива, в случай че нямате достатъчно място за тях в изисканата си и тясна стая. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от допълнителна помощ или консултация. Нашите служители ще се радват да ви бъдат от полза!

Защо не можем без нея?

От този раздел на онлайн магазин Мебели за всеки можете да закупите чудесна тоалетка с огледало, възползвайки се от достъпните цени, предлагани в магазина ни. С нейна помощ ще подобрите визията на своята спалня и ще си осигурите допълнителен комфорт и лукс.

Елегантните и практични тоалетки за спалня са особено необходими на жените, защото създават удобство и позволяват голяма част от вечерния и сутрешен тоалет да се подготви именно там, а не в останалите жилищни помещения, където това би било неудобно и дори неприятно за останалите обитатели. В един пренаселен дом банята е крайно неудачен вариант за гримьорна, освен ако не е прилежаща към спалното помещение.

Красиво изработената тоалетка за спалня е винаги удачно допълнение към мебелировката. Всъщност, спални, в които липсва такъв вид мебел имат незавършен и нефункционален вид. Макар че стиловите течения в интериора се менят постоянно, тоалетката си остава постоянен и незаменим аксесоар за спалното помещение. Тя е това, което е кухненският бокс за кухнята и меката мебел за хола.

Класическата тоалетка с огледало има две основни функции – да подобри визията на помещението и да даде възможност за изготвяне на тоалета. В зависимост от модела, с дадена тоалетка за спалня може да се постигне оптическо увеличение на малкото помещение, както и да се създаде уют в по-големи по площ стаи.

Тоалетката позволява да постигнете безупречна организация на личните си вещи – козметика, бижута и други принадлежности за разкрасяване, така че в никакъв случай не подценявайте нуждата от подобен тип оборудване в която и да е спалня.

Какво ви предлага тази категория?

Освен огромен избор от тоалетки с огледало на достъпни цени, категорията ви предлага преди всичко удобен начин на пазаруване. Магазинът ни е онлайн базиран, и следователно достъпен за потребители от цялата страна, желаещи да закупят качествени изделия за дома и бита на възможно по-ниска цена.

Важен аспект от избора е и качеството на отделните изделия, ето защо сме подбрали единствено артикули изработени от водещи български производители. Вече не е необходимо да пътувате до големите градове и да харчите излишни средства за транспорт, защото ние ви позволяваме да пазарувате онлайн, доставяйки поръчаните продукти на посочен от вас адрес.

Тук ще откриете:

Готови модули

Модулите са супер удачно решение, ако искате да обзаведете своята интимна стая за сън и почивка със стил. Купувайки всички компоненти, прилежащи към една стандартна тоалетка за гримиране, вие ще постигнете желания синхрон в обзавеждането и същевременно ще можете да спестите допълнително средства.

Готовите ни модули са много изгодни и включват шкафове, огледала и тоалетни масички. Можете да избирате и поръчате и модулните компоненти и поотделно, ако имате собствена визия за обзавеждането на стаята. Съветваме да се придържате стилово и цветово към конкретна тематика, за да избегнете усещането за хаос и подбор на мебелите на случаен принцип.

Тип скрин и пана с огледала

Нашите скрин тоалетки са на изгодни цени и са особено подходящи за помещения с по-малка квадратура. Те осигуряват достатъчно място за съхранение на багаж и в същото време изпълняват чудесно функцията на тоалетна масичка за гримиране. Функционалният им дизайн ви позволява да спестите средствата, необходими за покупка на скрин или допълнителен шкаф, в който да подредите дрехи, спално бельо и други лични вещи.

Разделът ви позволява да закупите самостоятелно огледалото, чрез което да обособите собствен тоалетен кът в спалнята. Нашите пана са чудесна алтернатива на класическата тоалетка с огледало и могат да се използват не само в спалните, но и в други жилищни помещения. Приложението на паната с огледала е огромно, като изключително практично е тяхното използване в антрета, коридори и предверия.

Качество на европейско ниво от български производители

Първокласните материали, от които са изработени нашите красиви и практични тоалетки с огледало, ви гарантират техния дълъг експлоатационен живот. Различните изделия са изработени от различни видове дървесина. Ярко изпъкват масивите и ПДЧ плоскостите, съчетани с други материали – предимно метал.

Дървесината е преминала специална обработка, гарантираща запазването на безупречния вид на мебелите и позволяваща безпроблемно почистване и поддръжка. Това, което ни позволява да дадем пълна гаранция за качеството на всяко отделно изделие е сътрудничеството с едни от най-големите мебелни къщи в страната.

При избора на така нужните в спалнята мебели тоалетки, ние заложихме на продукцията на утвърдени имена в родната мебелна индустрия, сред които: Ирим, Голд Аполо, Геномакс, Димов, Евромар, Ергодизайн и Мебел лукс. Тези производители са доказали своя стремеж да следват утвърдени традиции в съчетание с най-новите технологии и методики в мебелното производство.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ