Спално бельо

Евтино спално бельо

Имате нужда от качествено спално бельо, което най-накрая да отговаря на всичките ви изисквания и тези на нежната ви и деликатна кожа? Търсите спално бельо за подарък – например, за младо семейство, което тепърва ще се наслаждава на първата си съвместно обзаведена спалня? Или сте решили да подмените спалното бельо в хотела си? Имаме решение за всички ваши проблеми и нужди. Разгледайте колекцията ни от нежно, оригинално и с доказано високо качество спално бельо още сега. Предоставяме богата гама от цветове и материи, десени и размери. Няма значение дали ви трябва спално бельо за легло приста, или спалня – ние го имаме! Имаме и много изискани и луксозни идеи за спално бельо за хотели! Текстилът е приятен за допир, противоалергичен и нежен. Ако имате въпроси във връзка с нашето спално бельо, моля, свържете се с нашите консултанти за допълнителни въпроси!

Тук ще намерите евтино спално бельо с много високо качество на материали и изработка. Изделията са подбрани спрямо най-високите съвременни критерии, така че да задоволят изискванията на дори най-взискателните ни клиенти. Ние предлагаме много голямо разнообразие от модели, вариращи като размер, цветове, вид на материите и свойства. Изгодните цени, на които предлагаме спалното бельо със сигурност ще ви очароват.

По какви критерии трябва да избираме спалното бельо?

Критериите, по които хората избират спалното бельо са много и различни. За едни е важната цената, за други видът на материята, а за трети цветовите решения, визията и десенът. Преди да пристъпите към покупка трябва да намерите бельото, отговарящо на следните критерии:

Размер

Спалното бельо трябва да отговаря като размер на леглото, затова определете големината на спалния комплект спрямо широчината на легловата площ. В ‘’Мебели за всеки’’ предлагаме спално бельо в различни размери – подходящи за ъглови легла, за легла персон и половина или за големи семейни спални. Единичните спални комплекти са подходящи за детски стаи и за оборудване на легловата база в хотели, хижи и къщи за гости, докато завивките в по-голям размер са отлично решение за двойните спални легла.

Цена

Цената често се оказва решаваща при покупката на комплект спално бельо, като твърде ниската цена обикновено е показател за ниското качество на материал и изработка. Когато се ръководите от този критерий е добре да заложите на изделия, при които съотношението цена/качество е оптимално, т.е. възможно най-високо качество, срещу колкото се може по-ниска цена. По този показател, ние сме един от предпочитаните магазини за спално бельо в София.

Вид на материалите

За хората с деликатна и чувствителна кожа, както и за тези, изпитващи непоносимост към синтетични материи е важно да намерят магазин за спално бельо, предлагащ изделия, изработени от естествени материали, като памук. Памучните завивки имат свойството да улесняват циркулацията на въздух и по този начин да предотвратяват запарването на кожата. Спалното бельо, изработено от качествена тъкан поддържа топлината през зимата и позволява на кожата да диша и да се охлажда през горещите месеци от годината.

Сезон

Когато избирате спално бельо онлайн е важно да се информирате допълнително за плътността и теглото на завивките, тъй като тези показатели са различни при летните и зимните изделия. Спалните комплекти с високо качество са достатъчно леки, за да не затрудняват движенията по време на сън и да не създават излишни неудобства. В същото време завивките трябва да осигуряват нужната топлина и комфорт по време на почивка. Ние ви предлагаме отлични олекотени завивки на престижната марка Нани, като летните модели са с тегло от едва 150 гр, а зимните не надвишават 300гр.

Цвят

Цветовете са не по-малко важни при избора на спалното бельо. Добре е завивките да бъдат в синхрон с останалата част от обзавеждането или да бъдат подбрани така, че да създават приятно настроение и усещане за пълен релакс. Дори най-ярките тонове са удачни, стига да отговарят на възгледите ви за естетика. Ние ви предлагаме достатъчно решения под формата на едноцветни и пъстри десени. Мебели за всеки е мястото, от където можете да закупите всичко за спалнята – от мебелите до спалното бельо.

Няма добавени продукти в тази категория.

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ