Спални комплекти

Подреждане по:
Евтини спални комплекти

Нашите универсални или дизайнерски спални комплекти, на 100% ще ви впечатлят от пръв поглед. Потопете се от разнообразие от цвете, мотиви, модели и форми, за да преоткриете значението на комфорта и удобството. Сред широката гама модели спален комплект попадат както екстравагантни предложения с нестандартна декорация, така и напълно традиционни предложения, които да добавите към вече завършения ви първи дом или просто да освежите малко домашния интериор, в случай, че наскоро сте направили ремонт.

Мебели за Всеки ви предлага най-удобните, красиви и евтини спални комплекти в София, които ще направят дома ви по-уютен, а сънят ви по-пълноценен и спокоен. Изборът на подходящ комплект е огромна отговорност, тъй като от една страна е обвързан с наличните средства, а от друга определя визията на вашата спалня и нивото на вашия комфорт за един много дълъг период от време.

Какви продукти ви предлагаме?

Ние ви предлагаме огромно разнообразие от спални комплекти на изгодни цени, като всяко предложение е оптималното решение за различни по площ помещения и различни финансови възможности. Цените започват от 200 лв и достигат до 3800 при многокомпонентните модели.

В каталога ще намерите не просто евтини мебели, а изделия с много високо качество, покриващо всички европейски и световни стандарти. Изработени качествени материали и по утвърдени производствени технологии, тяхната здравина, устойчивост и дълготрайност са гарантирани.

За да ви гарантираме покупката на един напълно съвършен продукт, предлагаме най-добрите изработки на утвърдени и доказали се през годините производители. В тази категория ще откриете спални на: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ергодизайн, Ирим, Колорадо, Мипа и Моб, всеки от които е способен да задоволи високите потребителски изисквания по отношение на визия, изработка, брой компоненти в комплекта и цена.

Какво представляват?

Всеки спален комплект съдържа различен брой компоненти, като голяма част от допълнителните мебели можете да закупите отделно, в зависимост от площта на вашата спалня, интериорен дизайн и финансови възможности. Ние ви позволяваме да окомплектовате сами избрания модел, избирайки вида на матрака, декоративните елементи, броя на нощните шкафчета. По желание можете да добавите гардероб, скрин и др.

Срокът за изработка на всеки модел е достатъчно кратък, за да не губите търпение и достатъчно дълъг, така че да довършите ремонта и подготвите спалнята за финалните щрихи в обзавеждането. Това, което е включено в цената са основните компоненти на спалнята, а именно: легло за матрак с табла, окомплектовано с необходимите за повдигане на матрака механизми. При някои модели в цената са включени също гардероб и нощни шкафчета.

Спалните комплекти са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости, като голяма част от тях са облечени в здрава цветна еко кожа или в качествени синтетични материали. Това придава допълнителна мекота и топлина на леглото и таблата, отразявайки се положително не само на визията, но и на комфорта по време на сън и почивка.

Леглата, предлагани от нас са изработени спрямо последните тенденции за този тип мебели. Те са с оптимална височина за повече удобство и предлагат голяма площ на подматрачното пространство, където можете да съхранявате дрехи, спално бельо и други принадлежности.

Повдигането на матрака се осъществява от комплект механизми – най-често газови амортисьори, така че да не се налага да полагате никакви усилия и да се напрягате излишно. Производителите са заложили на механизми от висок клас, с което да обезпечат дългосрочната безпроблемна работа на амортисьорите. Благодарение на високото качество на механизмите, повдигането е не само лесно, но и напълно безшумно и бързо.

Защо да изберете нас?

Причините да изберете нашия магазин за покупка на спален комплект са не само ниските цени и високото качество на предлаганите изделия, но и отличните условия, които ви предлагаме. На първо място, ние ви даваме възможност да пазарувате удобно онлайн.

Оперирайки в глобалната мрежа, нашият магазин е достъпен до всяка точка на страната, а доставките се извършват в кратки срокове. В зависимост от стойността на поръчката получавате отстъпка в цената на доставката и дори безплатна такава за покупки, надвишаващи 2000лв. Осигуряваме монтаж на закупените продукти и разнос по етажи.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ