Спални комплекти

Подреждане по:
Евтини спални комплекти

Нашите универсални и дизайнерски спални комплекти на ниски цени, на 100% ще ви впечатлят от пръв поглед. Потопете се в разнообразие от цветове, мотиви, модели и форми, за да преоткриете значението на комфорта и удобството. Сред широката гама продукти попадат както екстравагантни и супер луксозни комплекти с нестандартна декорация, така и напълно традиционни предложения.

Мебели за всеки ви предлага невероятни промоции на спални, които можете да добавите към вече завършения си първи дом или да използвате просто за да освежите малко домашния интериор, в случай, че наскоро сте направили ремонт. При липса на достатъчно средства в момента, ще бъдете щастливи да научите, че можете да закупите спалните и на изплащане.

Нашият онлайн магазин ви предлага най-удобните, красиви и евтини спални комплекти в София, способни да направят дома ви по-уютен, а сънят ви по-пълноценен и спокоен. Изборът на подходящо обзавеждане е огромна отговорност, тъй като от една страна е обвързан с наличните средства, а от друга определя визията на спалнята ви и нивото на вашия комфорт за един много дълъг период от време.

Какво представляват?

Всеки спален комплект съдържа различен брой компоненти. Голяма част от допълнителните мебели можете да закупите отделно, в зависимост от площта на вашата спалня, интериорен дизайн и финансови възможности. Ние ви позволяваме да окомплектовате сами, избирайки спалня с матрак, определяйки лично вида на матрака, декоративните елементи, броя на нощните шкафчета. По желание бихте могли да добавите гардероб, скрин и др.

Срокът за изработка на всеки спален комплект с включен матрак е достатъчно кратък, за да не губите търпение в дълго чакане, и да довършите ремонта, подготвяйки финалните щрихи в обзавеждането на спалнята. Това, което е включено в цената, са основните компоненти на комплекта, а именно: легло за матрак с табла, окомплектовано с необходимите за повдигане на матрака механизми. При някои модели в цената са включени също гардероб и нощни шкафчета.

Спалните комплекти са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости, като голяма част от тях са облечени в здрава цветна еко кожа или в качествени синтетични материали. Това придава допълнителна мекота и топлина на леглото и таблата, отразявайки се положително не само на визията, но и на комфорта по време на сън и почивка.

Можем да изготвим и поръчки на спални от дърво и единични комплекти с матрак, на цени по-изгодни от обичайните за страната. Нашите дървени спални са изработени от естествен масив, и се отличават с изключителна здравина и устойчивост на натоварване. Практически, те ще ви служат вечно, запазвайки луксозното си излъчване.

Леглата, предлагани от нас са изработени спрямо последните тенденции за този тип мебели. Имаме готовност да ви предоставим дори ъглова спалня за оптимално използване на тясното пространство. Спалните са с оптимална височина за повече удобство и предлагат голяма площ на подматрачното пространство, където можете да съхранявате дрехи, спално бельо и други принадлежности.

Повдигането на матрака се осъществява от специални механизми – най-често газови амортисьори, така че да не се налага да полагате никакви усилия и да се напрягате излишно. Производителите са заложили на механизми от висок клас, с което да обезпечат дългосрочната безпроблемна работа на амортисьорите. Благодарение на високото качество на механизмите, повдигането е не само лесно, но и напълно безшумно и бързо.

Какви продукти ви предлагаме?

Ние ви предлагаме огромно разнообразие от спални комплекти на изгодни цени, като всяко предложение е оптималното решение за различни по площ помещения и различни финансови възможности. Цените започват от 200 лв и достигат до 3800 при многокомпонентните модели.

В каталога ни ще намерите не просто евтини мебели, а изделия с много високо качество, покриващо всички европейски и световни стандарти. Изработени качествени материали и по утвърдени производствени технологии, тяхната здравина, устойчивост и дълготрайност са гарантирани. За да ви гарантираме покупката на един напълно съвършен продукт, предлагаме най-добрите изработки на утвърдени и доказали се през годините производители.

В тази категория ще откриете модерни спални комплекти на промоция, дело на мебелни къщи: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ергодизайн, Ирим, Колорадо, Мипа и Моб. Всеки от производителите е способен да задоволи високите потребителски изисквания по отношение на визия, изработка, брой компоненти в комплекта и цена.

Защо да изберете нас?

Причините да изберете нашия магазин за покупка на спален комплект са не само ниските цени и високото качество на предлаганите изделия, но и отличните условия, които ви предлагаме. На първо място, ние ви даваме възможност да закупите комплект за спалня онлайн, възползвайки се от нужното удобство.

Предлагайки спални комплекти разпродажба онлайн, нашият магазин е достъпен до всяка точка на страната. Изработките и доставките се извършват в кратки срокове. В зависимост от стойността на поръчката, получавате отстъпка в цената на доставката и дори безплатна такава за поръчки, надвишаващи 2000лв. Осигуряваме монтаж на закупените продукти и разнос по етажи.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ