Скринове

Подреждане по:
Скринове на ниска цена

Домът на българина често е изпълнен със скринове и това съвсем не е странно, защото ние сме практични хора и обичаме да държим нещата си подредени. И наистина, когато става въпрос за ракли и скринове – особено за скринове за спалня – смеем да отбележим, че колекциите на мебелните магазини никога не са бедни. Ние от магазин Мебели за всеки, съвсем не правим изключение в това отношение. Напротив – предоставяме отлична и богата гама от първокласни скринове, които да подхождат на всякакъв интериорен дизайн или площ на стая. Затова и сред предложенията ни попадат както масивни скринове от естествено дърво, така и по-кокетни малки скринове с компактна и практична форма. Въпрос на избор е! Направете го заедно с нас и нашите консултанти, ако имате нужда от помощ или съвет! Пожелаваме ви ползотворно и приятно пазаруване!

В този раздел ще ви предложим, качествени, красиви и функционални скринове с много широко приложение в жилищното обзавеждане. Този тип мебели са едни от най-предпочитаните и присъстват в почти всеки български дом. Тук можете да закупите по най-лесния и бърз начин чудесен скрин на изгодна цена, възползвайки се от удобствата на онлайн пазаруването.

Как да открием подходящия скрин?

Липсата на достатъчно предложения ни лишава от възможност да избираме, но пък и твърде голямото разнообразие от модели може доста да ни затрудни в намиране на подходящото решение. За да можем да си гарантираме, че моделът, който ще закупим е идеалният за нашия дом и нужди е важно да се ръководим от няколко прости насоки, задавайки си следните въпроси:

Какъв е интериорният стил в жилището?

Скринът, както и всички останали мебели в едно жилище трябва да бъде в синхрон с цялостното обзавеждане. Неудачно решение е да закупите модел със старинна визия, декориран с изящна дърворезба ако домът ви е обзаведен в модерен ‘’Urban’’ стил и в него преобладават стъклото и металните орнаменти. Мебели за всеки ви предлага скринове на изгодни цени с разнообразен дизайн и облик, което ви позволява да съчетаете правилно мебелите в стаята, така че да постигнете тематична линия, а не хаотично и безвкусно обзавеждане.

Къде ще бъде поставен?

Преди изобщо да се насочите към предпочитания мебелен магазин и да започнете да разглеждате моделите е добре да изберете мястото на скрина. Ако той ще бъде поставен в близост до други мебели или архитектурни елементи е необходимо да измерите разстоянието и да се уверите, че моделът, който ви е харесал отговаря на площта на отреденото му място. Всеки скрин, предлаган от нас разполага с описание, в което са посочени неговите размери, което ще ви улесни много, следвайки този показател.

Как ще бъде използван?

Скриновете са едно универсално решение за обзавеждане с огромен брой практични приложения. Ако сте решили, че ви е нужен именно такъв тип мебел, то би трябвало да знаете и как ще го използвате и най-вече какво ще съхранявате в него. Вероятно ви е нужен скрин за дрехи, което значи, че трябва да се насочите към изделията с голям брой чекмеджета. Ако пък в скрина ще съхранявате спално бельо и завивки, то моделите тип ракла са по-удачният вариант. Предлагаме също комбинация от шкафове, чекмеджета и етажерки, които ви дават допълнителни възможности.

В коя стая на дома ще присъства?

Скринове могат да се използват във всяко жилищно помещение. Те са идеално решение за спалнята, но също така стоят чудесно в холове, всекидневни, детски стаи и антрета. Предлагаме ви отлични бебешки скринове на атрактивна цена, разполагащи с плот за преповиване, както и модели тип тоалетка, подходящи за спалнята. Подбрали сме също голям брой изящни старинни изработки, които ще подхождат на кабинети, трапезарии и всекидневни с по-консервативна визия.

Какъв да бъде цветът на скрина?

Чудесното при всеки модел скрин, който ви предлагаме е цветовото разнообразие. Ние разполагаме с богата колекция скринове от дърво в различни естествени разцветки, както и с изделия от ПДЧ плоскости в по-нетрадиционни нюанси. Това ви позволява да постигнете максимална естетика в обзавеждането и да комбинирате скрина с останалите мебели, създавайки впечатление, че принадлежат към една и съща серия.

Каква цена мога да си позволя?

При избора със сигурност ще се ръководите от цената на различните изделия, а в много от случаите това е основен критерий, по който хората избират. Скриновете, които сме включили в тази категория варират в широк ценови диапазон, така че потребители с различен бюджет да могат да закупят подходящия модел, който да покрива напълно техните изисквания. Представяйки продукцията на най-големите мебелни къщи в страната, ние имаме възможност да ви предложим цени, много по-ниски от тези в повечето магазини за мебели.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ