Скринове

Подреждане по:
дървени скринове на ниска цена

Скринът е важна част от обзавеждането на българския дом, което съвсем не е странно, защото ние сме практични хора и обичаме да държим нещата си подредени. И наистина, когато става въпрос за този вид мебелировка, особено пък за дървени скринове за спалня – смеем да отбележим, че колекциите на мебелните магазини никога не са бедни.

Ние от магазин Мебели за всеки, съвсем не правим изключение в това отношение. Напротив – предоставяме отлична и богата гама от първокласни скринове на ексклузивни цени, които да подхождат на всякакъв интериорен дизайн или площ на стая. Затова и сред предложенията ни попадат както масивни разработки от естествено дърво, така и по-кокетни малки решения с компактна и практична форма.

Въпрос на избор е! Направете го заедно с нас и нашите консултанти, ако имате нужда от помощ или съвет! Пожелаваме ви ползотворно и приятно пазаруване!

С какво ще ви очарова нашата колекция?

В този раздел ще ви предложим, качествени, красиви и функционални, но същевременно и евтини скринове с широко приложение в жилищното обзавеждане. Скриновете са едни от най-предпочитаните видове шкафове за бельо, дрехи и други лични принадлежности. Логично е да присъстват в почти всеки български дом.

От настоящия раздел на онлайн магазина ни можете да закупите по най-лесния и бърз начин чудесен скрин на изгодна цена. Моделът, който ще грабне вашето внимание трябва да притежава задължителни атрибути, нужни за максимално ежедневно удобство – височина, брой чекмеджета, огледало, когато в спалнята липсва тоалетка и т.н.

Липсата на достатъчно предложения в някои мебелни къщи ни лишава от възможност да избираме, но пък и твърде голямото разнообразие от видове и дизайни може доста да ни затрудни в намиране на подходящото изделие. За да можем да си гарантираме, че избраният модел е идеалният за нашия дом и нужди е важно да се ръководите от няколко прости насоки, на които ще се спрем в следващите редове.

Как да открием идеалният модел за нашите нужди и цели?

Скринът, както и цялата мебелировка в едно жилище трябва да е в синхрон с духа и стила на интериора. Неудачно решение е да закупите дървен скрин със старинна визия, декориран с изящна дърворезба, в случай че домът ви е обзаведен в модерен „Urban” стил и в него преобладават стъклото и металните орнаменти. В подбора на отделните компоненти, е редно да следвате конкретна стилова линия и да се придържате към нея.

Каталогът ни предлага сериозен асортимент скринове на изгодна цена с разнообразен дизайн и излъчване. Това ви позволява да съчетаете правилно мебелите в стаята, била тя спалня, детска, всекидневна, така че да постигнете тематична линия, а не хаотично и безвкусно обзавеждане.

Къде ще бъде поставен?

Преди изобщо да се насочите към предпочитания мебелен магазин и да започнете да разглеждате наличната стока, е добре да изберете мястото на скрина. В случай, че планирате да го поставите в близост до други мебели или архитектурни елементи, е необходимо да измерите разстоянието и да се уверите, че избраното изделия отговаря на площта на отреденото му място.

Всеки скрин за дрехи и лични вещи, предлаган от нас разполага с описание, в което са посочени неговите размери, което ще ви улесни много, следвайки този показател. Височината на скрина е не по-малко важна. По-високите предлагат повече място за съхранение, но те не бива да се поставят под прозорец, а и не могат да се окомплектоват с огледало, за да изпълнят ролята на тоалетка.

Как ще бъде използван?

Скриновете са едно универсално решение за обзавеждане с огромен брой практични приложения. Ако сте решили, че ви е нужен именно такъв тип мебел, то би трябвало да знаете и как ще го използвате и най-вече, какво ще съхранявате в него.

Вероятно ви е нужен скрин за спалня, в който да държите, дрехи, хавлии, личното си бельо? Тогава ще трябва да се насочите към изделията с повече на брой чекмеджета. Ако пък в скрина ще съхранявате спално бельо и завивки, то моделите тип ракла са по-удачният вариант.

Предлагаме също комбинация от шкафове, чекмеджета и етажерки, проектирани специално да дават допълнителни възможности. Малкото жилищно пространство винаги сблъсква хората с нуждата да изберат мебелировка, която не заема много място, но същевременно е с по-голяма вместимост. В този случай нашите ъглови скринове от дърво са чудесно решение.

В коя стая на дома ще присъства?

Скринове могат да се използват в болшинството жилищни помещения. Те са идеално решение за спалнята, но също така стоят чудесно в холове, всекидневни, детски стаи и антрета. Можем да ви предложим чудесен скрин за спалня на атрактивна цена, както и специално проектиран такъв за детска стая, разполагащ с плот за преповиване.

От каталога ни имате възможност да изберете перфектен бял скрин с огледало тип тоалетка. Моделите с огледала са особено подходящи за спалнята, а белият цвят ги прави неутрални и съвместими с различните интериорни стилове. Подбрали сме също голям брой изящни старинни изработки, които ще подхождат на кабинети, трапезарии и всекидневни с по-консервативна визия.

Какъв да бъде цветът?

Чудесното в цялата ни продуктова гама, е цветовото разнообразие. Ние разполагаме с богата колекция от бели скринове, а също и модели в различни естествени разцветки – скринове от чам, в цвят венге, дъб сонома и др. Не липсват и изделия от ПДЧ плоскости в по-нетрадиционни нюанси.

Това ви позволява да постигнете максимална естетика в обзавеждането и да комбинирате скрина с останалите мебели, създавайки впечатление, че принадлежат към една и съща серия. Не би било погрешно и да изберете и модел в противоположен нюанс, за да създадете акцент в стаята. Например в тъмен цвят, контрастиращ на белите стени в спалнята.

Цената не бива да ви притеснява

В избора си със сигурност ще се ръководите не само от големина, дизайн и цвят, но и от цената на различните видове дървени скринове, представени в колекцията ни. В много от случаите това е водещият фактор, когато хората избират някое от страхотните ни предложения. Цената се формира на база материал и размери. По-стилните и ефектни разработки често са по-скъпи от семплите класически дизайни.

Скриновете, включени в тази категория варират в широк ценови диапазон. Тук потребители с различен бюджет ще могат да закупят подходящия модел, покриващ напълно техните изисквания. Представяйки продукцията на най-големите мебелни къщи в страната, ние имаме възможност да ви предложим цени, много по-ниски от тези в повечето мебелни магазини.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ