Легла

Подреждане по:
легла с матраци

Мебели за всеки държи вие и вашето семейство да спите сред удобство и уют, затова сме подбрали най-интересните и същевременно евтини легла с матрак комплект за вашия дом и вила! Няма никакво съмнение, че с влизането в необзаведеното си жилище, първото, за което трябва да се погрижите, е спалнята. Ако вече сте семейни, то тогава не едно, а няколко от леглата ни ще ви бъдат необходими. Изборът на комфортен и устойчив модел е от значение.

От леглото зависи пълноценната ви почивка и здравословният сън, който ще възстанови силите ви за следващия ден. Леглата ни са изработени от качествени материали и пристигат с двойна гаранция. В същото време, предоставяме богата гама от оригинални форми и дизайни, разделени на подвидове - приста, тип спалня, детски, единични, двойни легла и т.н.

Как да изберете подходящото?

Това е разделът, в който ще срещнете огромен избор от изделия с високо качество, функционален дизайн и на съвсем разумна цена. Те са перфектно решение за дома, но предвид изгодните им цени са подходящи за обзавеждане на хотели, хижи, почивни станции, мотели и др. Колекцията ни от единични легла с матрак позволява на детските градини да осигурят необходимото за своите питомци, спестявайки не малка част от наличния бюджет.

Избирайки единично, двойно, а защо не и ъглово легло с матрак, е логично да се ръководите от няколко ключови фактора. На първо място със сигурност ще поставите неговата цена, особено ако се налага да вземете повече от едно изделие. По този показател ви предлагаме чудесна оферта. Имате избор от безброй изгодни решения, и изобщо всякакви вариации с отлично качество на изработка и красив, модерен дизайн.

Избирайки леглото, на което ще си почивате трябва да вземете предвид:

Размер

Освен от финансовата му стойност на леглото, ще трябва да се поинтересувате и от неговата големина. По-голямата лежаща площ е винаги добро решение, но не всяко спално помещение в дома предлага достатъчно пространство за използването на такова. Изберете местоположението на този вид мебел, измерете свободната площ и тогава се информирайте за размерите на нашите продукти.

Много често потребителите се насочват към едно, а понякога и към две ъглови легла, обзавеждайки детската стая. Двуетажните ни варианти са също оптимален избор за малки помещения, където ще бъдат настанени две и повече деца. За спалните с по-голяма площ добро решение са така наречените Присти. Това са единични легла с матраци на по-достъпни цени и с по-голяма леглова площ от тази на ъгловите модели.

Те са от типа персон и половина и по необходимост могат да се използват от двама и то за дълъг период от време. Все пак трябва да се знае, че основното им предназначение е да осигурят допълнително свободно пространство на само един човек. Ще ви предложим перфектни изработки, окомплектовани с ракла и чекмеджета за съхранение на вещи.

За двойки

Брачното двойно легло играе огромна роля в отношенията между партньорите, защото определя в голяма степен качеството на почивка и сън. Големината на модела тук не е единствен важен фактор. Важно е и удобството, което спалнята ще предложи. За  вас сме подбрали перфектни тапицирани спални легла, често с два отделни матрака, предпочитани от много двойки.

Особеност на двойните разновидности е наличието на два отделни матрака. Те могат да се закупят поотделно, съобразно индивидуалните изисквания на всеки един от партньорите.Разполагаме с богат асортимент от матраци на водещи родни и чуждестранни производители.

Материали

В търсене на подходящото двойно, а често и ъглово легло с повдигащ механизъм, е редно да се поинтересувате от използваните за направата му материали. Масово използван днес материал са ПДЧ плоскостите, открояващи се с изключителна здравина и висока износоустойчивост.

Повечето ни артикули са с рамка от ламинирани ПДЧ плоскости, но имаме и дървени легла с чекмеджета. По-луксозните ни изделия имат носеща конструкция, която е изцяло метална. Там рамката е тапицирана с мека дамаска за максимален комфорт. Вложени са и допълнителни механизми за позициониране под различен ъгъл, с цел да се постигне повече удобство при облягане.

Окомплектовка

Преди да закупим спалнята е редно да знаем какво влиза в нейната цена. Докато в цената на някои модели са включени единствено рамка, табла и нощни шкафчета, то в ценообразуването на други е добавен и матракът. Магазинът ни предлага голям избор от изгодни двойни и единични легла с матраци, отговарящи на високите критерии на нашите клиенти.

От този раздел можете да закупите комплект ъглови легла с матраци на ниски цени, а също и присти с включен матрак, притежаващ добри анатомични и ортопедични свойства. Изделие, в чиято цена влиза и матракът е добра инвестиция, тъй като ви позволява да спестите допълнителни средства, а и време.

Голямото разнообразие при матраците може да затрудни дори хора, знаещи обикновено какво търсят. Говорейки за окомплектовка, е добре моделът, който ще изберете да включва максимален брой допълнителни компоненти - чекмеджета, ракла, скрин, нощни шкафчета и т.н.

Не се лишавайте от допълнително пространство за багаж

Вечно недостигащото пространство в съвременните спални накара производителите да наблегнат на практичните и функционални решения в процес на проектиране на мебелите. При леглата и спалните тези решения се изразяват в обособяването на специално отделение за багаж под матрака.

В зависимост от своите нужди бихте могли да заложите на ъглово легло с чекмеджета, в които да съхранявате спално бельо, дрехи и други принадлежности. Нуждаейки се от повече място за съхранение на спално бельо и дрехи, е удачно да заложите и на чудесните ни спални и ъглови легла с повдигащ механизъм. Те са винаги полезни за организация на личния багаж.

Производители, заслужаващи вашето доверие

Голям процент от клиентите ни държат на конкретни производители, избирайки мебелите за своето жилище. Когато една мебелна къща създава продукт с изключително високо качество, модерен и функционален дизайн, това се забелязва от потребителите и те се насочват право към нейните изделия, добавяйки обзавеждането за своя дом.

Независимо дали търсите единичен модел, голяма и удобна спалня или искате да закупите няколко ъглови легла, редно е да обърнете внимание на фирмата-производител. За да ви предложим най-доброто, ние сме се доверили на водещи родни мебелни къщи, сред които: Бител, Братя Коцеви, Геномакс, Голд Аполо, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел лукс, Парадайс, Хоум декор и др. Сред изделията ще откриете и изящната продукция на Мебели за всеки.

Предлагаме ви не само леглата за вашия дом, но и най-удобния начин да ги закупите. Онлайн пазаруването ви позволява да спестите време и да закупите качествени изделия на изгодни цени от всяка точка на страната. Ние ви обещаваме професионално съдействие относно избора на артикул, а също и коректно обслужване и бърза доставка.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ