Легла

Подреждане по:
легла с матраци

Няма никакво съмнение, че с влизането в първото или поредното ново – необзаведено – жилище – първото нещо, с което трябва да се сдобиете, е леглото. Но ако вече сте семейни, то тогава не едно, а много легла ще са основната и първоначалната ви грижа. При всички случаи изборът на комфортни и качествени легла е невероятно голямо значение. От тях зависи пълноценната ви почивка, здравословния сън, който ще възстанови силите ви за следващия ден. Нашите легла са изработени от най-качествените материали и пристигат с двойна гаранция. Освен това, предоставяме богата гама от оригинални модели и дизайни, като леглата в нашата категория Спалня са разделени на легла приста, легла тип спалня, детски легла, единични легла, двойни легла и т.н. Мебели за всеки държи вие и вашето семейство да спите сред удобство и уют, затова сме ви подбрали най-интересните и практични легла за вашия дом или вила!

Това е разделът, в който ви предлагаме огромен избор от легла с високо качество, функционален дизайн и на съвсем разумни цени. Те са най-доброто решение за дома, но предвид изгодните им цени са подходящи за обзавеждане на места за подслоняване, като хотели, хижи, почивни станции, мотели и др. Огромната ни колекция от детски легла дава възможност на голям брой детски градини да осигурят най-доброто за своите питомци, спестявайки не малка част от наличния бюджет.

Как да изберете подходящото легло?

При избора на легло или няколко броя от тази изключително важна мебел, е логично да се ръководите от няколко основни принципа. На първо място със сигурност ще поставите цената, особено ако се налага да закупите повече от едно изделие. В това отношение Мебели за всеки ви предлага една чудесна оферта под формата на евтини легла с много високо качество на изработка и красив, модерен дизайн.

Размер на леглото

При покупката на легла, освен от предлаганите цени ще трябва да се поинтересувате и от големината на изделието, на което ще се спрете. По-голямата лежаща площ е винаги добро решение, но не всяко спално помещение в дома предлага достатъчно пространство за използването на такова. Много често потребителите се насочват към едно или повече ъглови легла при обзавеждане на детската стая. Двуетажните ни модели са също оптимален избор за малки помещения, в които ще бъдат настанени две или повече деца.

За спални с по-голяма площ добро решение са така наречените Присти. Това са единични легла с по-голяма леглова площ от тази на ъгловите модели. Те са от типа персон и половина и при нужда могат да се използват от двама, но основното им предназначение е да осигурят допълнително свободно пространство на само един човек. Ние ви предлагаме перфектни изработки, окомплектовани с ракла или чекмеджета за съхранение на вещи.

За двойки

Брачното легло играе огромна роля в отношенията между партньорите, тъй като определя в голяма степен качеството на почивка и сън. Големината на модела тук не е единствен важен фактор, а по-скоро удобството, което ще предложи. За  вас сме подбрали перфектни спални легла, както и двойни модели, предпочитани от много двойки. Особеното при двойните легла е наличието на два отделни матрака, които могат да се закупят поотделно, съобразно индивидуалните изисквания на всеки един от партньорите.

Материали

При избора на подходящото легло е редно да се поинтересувате от използваните за направата му материали. Най-често използвани са ПДЧ плоскостите, открояващи се с изключителна здравина и висока износоустойчивост. Повечето ни модели са с рамка от ламинирани ПДЧ плоскости, докато при по-луксозните изделия носещата конструкция е изцяло метална. При тях рамката е тапицирана с мека дамаска за максимален комфорт, като са вложени и допълнителни механизми за позициониране под различен ъгъл при облягане.

Окомплектовка

Преди да закупим спалнята е редно да знаем какво влиза в нейната цена. Докато при някои модели стойността включва единствено рамка, табла и нощни шкафчета, то при ценообразуването на други са добавени и матраците. Ние ви предлагаме голям избор от легла с матраци, подбрани по най-високите съвременни критерии. От този раздел можете да закупите комплект ъглови легла с матраци на разумни цени, а също и единични легла с матрак с добри анатомични и ортопедични свойства.

Всяко легло с матрак е добра инвестиция, тъй като ви позволява да спестите допълнителни средства, а и време – голямото разнообразие от разновидности при матраците може да затрудни дори хора, които обикновено знаят какво търсят. Говорейки за окомплектовка е добре моделът, който ще изберете да включва максимален брой допълнителни компоненти - чекмеджета, ракла, скрин, нощни шкафчета и т.н.

Допълнително пространство за багаж

Вечно недостигащото пространство в съвременните спални накараха производителите на мебели да наблегнат на практичните и функционални решения при проектирането на своите мебели. При леглата и спалните тези решения се изразяват в обособяването на специално отделение за багаж под матрака. Дали това ще бъде легло с чекмеджета, в които да съхранявате спално бельо, дрехи и други принадлежности или легла с повдигащ механизъм – решенията са винаги полезни за организация на личния багаж.

Производител

Много клиенти държат на изделията на конкретни производители при избора на мебели за своето жилище. Когато една мебелна къща създава продукт с много високо качество, модерен и функционален дизайн, това се забелязва от потребителите и те се насочват право към нейните изделия, когато избират обзавеждането за своя дом.

Независимо дали търсите единично легло, голяма и удобна спалня или искате да закупите няколко ъглови легла, редно е да обърнете внимание на фирмата-производител. За да ви предложим най-доброто на изгодни цени, ние сме се доверили на водещи родни мебелни къщи, сред които: Бител, Братя Коцеви, Геномакс, Голд Аполо, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел лукс, Парадайс, Хоум декор и много други, сред които ще откриете и нашата изящна продукция под името Мебели за всеки.

Ние ви предлагаме не само леглата за вашия дом, но и най-удобния начин да ги закупите. Онлайн пазаруването ви позволява да спестите време и да закупите качествени изделия на изгодни цени от всяка точка на страната. Ние ви обещаваме професионално съдействие при избора, коректно обслужване и бърза доставка.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ