СИТИ ЛУКС

Показване:
Подреждане по:

Това е категорията, посветена на стилните и ефектни изделия на марката Сити Лукс. Атрактивните и красиво изработени осветителни тела са изключително важен компонент от жилищното обзавеждане и тези, които притежават най-силно изразена способност да създават усещане за топлина и уют във всеки дом. Точно поради тази причина на тях сме посветили цяла категория, подбирайки продуктите на един от най-добрите родни производители.

Какво съдържа категорията?

В тази категория ще откриете огромен избор от осветителни тела с модерен и функционален дизайн, изработени по най-високите европейски стандарти. Изделията са изработени от здрави, безопасни и ефектни материали, сред които най-силно изпъкват металът и стъклото. Не липсват и разноцветните декоративни абажури от висококачествени полимери, украсяващи голяма част от изделията – полилеи, лампиони и настолни лампи.

Тук ще откриете:

Пендели

Голяма част от продукцията на Сити лукс заемат пенделите, които са част от семейството на полилеите. В раздела ще откриете подходящ модел за всяка жилищна стая – детската, хола, трапезарията, кухнята и работния кабинет. Моделите са изработени от метал в комбинация от стъклен или пластмасов абажур. Техният стилен и модерен дизайн ще допринесе за актуалния облик на всяка жилищна стая.

Лампиони и настолни лампи

Лампионите и настолните лампи на Сити Лукс успяват да внесат допълнителен комфорт във всяко помещение и в същото време да подобрят неговата визия. Този тип осветителни тела създават максимално удобство, но заедно с това са и чудесен аксесоар в жилищното обзавеждане. Общото между всички продукти в раздела са ниските цени, съчетани с много високо качество на материали и изработка.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ