ПАРАЛЕЛ

Показване:
Подреждане по:

ПАРАЛЕЛ ЕООД е лидер в производството и търговията с мебели и консумативи за мебелната индустрия в България. Компанията е добре позната и работи с фирми и от другите европейски държави.
ПАРАЛЕЛ ЕООД разполага с модерно оборудване и квалифициран персонал за изработването на разнообразни модели мека мебел. Доказателство за постоянното високо качество са поддържаните от фирмата сертификати, издадени от специализирани световни лаборатории. Дизайнерите на ПАРАЛЕЛ ЕООД са водещи и изтъкнати професионалисти в бранша и създаващи дивани и за най-изискания и претенциозен вкус.
За това способства както 20 годишния опит в производството на мека мебел така и собственото производство на материали с необходимото качество, форма, плътност, еластичност, издръжливост и степен на комфорт.

Чрез тази категория ви даваме достъп до качествени, стилни и удобни мебели за дома – тези на фирма Паралел. В раздела са селектирани последните разработки на българската мебелна къща, налагащи нов облик при масово използваната днес мека мебел. Мебелите на фабриката от Севлиево носят както физическа, така и чисто визуална наслада. Тяхната цел е да осигуряват комфорт, като същевременно се грижат за модерния облик на дома.

Характерно за всички мебели Паралел е функционалната им и стабилна конструкция. Ако сте от далновидните хора, които търсят максимално практично използване на жилищната мебелировка за един много дълъг период от време, то насочването към продукцията на Паралел Севлиево е най-удачното решение. Това са мебели, изработени по най-високите европейски стандарти, които можете да закупите на съвсем разумни цени.

В категорията ще откриете:

Дивани

Диваните на севлиевската мебелна къща имат класическо излъчване, съчетано с модерна функционалност. Те са подходящи за хол, всекидневна, трапезария, офис и изобщо - за всяко помещение, на което е необходим стилен облик и място за настаняване, което да бъде максимално приятно и удобно.

Диваните на Паралел са изработени от масивна дървесина и плътен еластичен пълнеж с висока устойчивост и защита против деформация. Дамаските са нещо, което определено ще ви хареса както със своята здравина, така и с красивите си разцветки. При всеки модел, Мебели за всеки ви дава възможност да изберете цвета на дамаската, която най-подходяща за конкретното помещение.

Спални

Бавария, Валенсия, Ривиера, Тирол... Това са само малка част от имената на спалните, изработени от мебелна фабрика Паралел ЕООД. Отличителна черта при леглата на този производител е здравата и стабилна конструкция, благодарение на която може да се осигури най-удобна позиция на тялото по време на сън. Отново, благодарение на конструкцията ще се удължи значително животът на спалния матрак, което е изключително важно за хората, избрали по-скъпо и качествено изделие.

Друга особеност при спалните е тапицерията, покриваща таблата и рамката на леглото. Тя изпълнява ролята на допълнителна защита срещу неволно нараняване и служи като стилна и луксозна декорация. Нашият съвет е да комбинирате спалните на Паралел Севлиево с най-качествените матраци, предлагани в нашия магазин, за да си гарантирате 100% комфорт и удоволствие по време на сън.

Холови ъгли

Холовият ъгъл е най-доброто решение за помещения с малка площ, защото с негова помощ се използва значителна част от пространството в стаята. Ако сте от хората, които не могат да си позволят разхищение на минималната жилищна площ, то чудесните ъглови дивани на тази мебелна фирма ще ви послужат по най-добрия начин.

Холовите ъглови дивани осигуряват голям брой седящи места и са подходящо място за почивка и релакс. Голяма част от моделите предлагат възможност за преобразуване на дивана в просторно и удобно легло, на което можете винаги да разчитате, когато ви дойдат гости или жилището ви не предлага достатъчен брой спални помещения. Холовите ъгли на севлиевската марка притежават модерен и стилен дизайн, допълван от качествени тапицерии в най-свежите и модни разцветки.

Мебели Паралел са най-доброто решение за малкото и просторното жилище. Те успяват по един невероятен начин да обогатят визията на дома, да създадат удобство и да внесат допълнителна топлина и уют във всяко жилищно помещение. И всичко това – на съвсем разумна цена.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ