ПАРАДАЙС

Показване:
Подреждане по:

НЕКРАТО ООД е създадена през 2003 г. с основна дейност производство и дистрибуция на матраци, основи, легла, подматрачни рамки и аксесоари с търговска марка Paradise. Притежава съвременна, високотехнологична производствена база с ново оборудване от най-висок клас на водещи европейски производители. Фирмата притежава акредитация по UKAS и ANAB и е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, превърнал се в международен еталон за управление на качеството.

В основата на успеха и безспорната лидерска позиция на българския пазар в производството на матраци от среден и висок клас, е заложен стремежът за постигане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения в спалната и матрачна индустрия. Затова продуктите с марка Paradise, отговарят на най-високите стандарти и на все по-завишените изисквания в условия на силна конкурентна среда. Фирмата предлагa широка гама от над 30 модела – еднолицеви, двулицеви, пружинни матраци (тип бонел и pocket springs), латексови матраци, матраци от високоеласична и мемори пяна, легла boxsprings, дървени и метални подматрачни рамки и разнообразие от аксесоари за дома. Има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, а през 2011 г. открива два фирмени магазина – в гр. София и гр. Бургас, както и регионални складове за продажби на едро в гр. Бургас и гр. Асеновград.

Това е категорията, в която ще намерите всичко необходимо за спокоен сън и пълноценна почивка. Тук ви предлагаме огромен избор от матраци Парадайс на достъпни цени, които са перфектната алтернатива на изделията на големите европейски производители. Категорията предлага разнообразие от модели, отличаващи се като концепция, свойства и вложени материали. Ако има нещо, което обединява всички Paradise матраци, то това е невероятния комфорт, който предлагат.

Защо е важно да изберете правилно матрака?

Когато избираме матрак за новото си легло е необходимо да подходим особено отговорно и с внимание, тъй като от неговото качество и свойства зависи дали ще спим дълбоко и тялото ни ще възстанови изразходваната през деня енергия. Лошият матрак ще ви кара да се събуждате уморени, схванати и в лошо настроение. Това със сигурност ще окаже негативен ефект върху вашата работа, общуване и изпълнение на рутинните дейности.

Некачественият матрак винаги излиза много по-скъпо, затова не правете компромис, насочвайки се към най-евтините изделия. Техните характеристики по начало са крайно неудовлетворителни, а дори минималните им предимства бързо ще се изгубят. Амортизацията на един евтин матрак възниква много по-бързо, отколкото при един среден клас матрак Парадайс. Това се дължи както на технологията на производство, така и на вложените материали.

Какви са предимствата на матраци Парадайс?

Матраци Paradise са произведени съобразно най-модерните технологии и иновации, внедрени след дългогодишни проучвания върху човешката физиология. Последните разработки при матраците имат за цел да осигурят максимално удобна позиция на тялото, като се използват различни методи за равномерно разпределяне на точките на натиск.

Причината да се събуждате с болки в гърба, кръста и крайниците е именно натоварването на тези зони по време на сън. Матраци Парадайс, по мнения на специалисти притежават свойството да отнемат излишното напрежение в проблемните точки, като компенсират моментално излишното натоварване. Независимо дали ще изберете пружинен матрак, латексов или такъв от мемори пяна – Парадайс ще ви предложи удобство, каквото обикновените изделия не могат.

Какво ви предлага тази категория?

От този раздел можете да си изберете не само матрак, но и леглото, върху което да го поставите. Ние ви предлагаме богат асортимент от матраци с различна големина, с които да оборудвате новата си спалня или да подобрите състоянието на старото си легло. Тук ще намерите също калъфи и капитонирани протектори за матраци, които ще ви позволят да поддържате безупречна хигиена. Част от дамаските са обогатени с растителни влакна от Алое Вера, притежаващи доказани лечебни и антибактериални свойства.

Можете да избирате между:

Двулицеви модели

Тук разнообразието от модели е наистина голямо. Можете да заложите на пружинни пакети тип Bonnell System с допълнителен слой от HD пяна, осигуряващ устойчивост и добра опора на гръбначния стълб. Този вид матраци Парадайс имат страничен борд от пенополиуретан, предпазващ краищата от огъване.

Предлагаме ви също богат избор от луксозни анатомични матраци с ядро от Memory пяна и горен слой от гъвкава HD пяна, която се адаптира към позицията на тялото, помагайки за пълното му отпускане и почивка по време на сън. Сърцевината при луксозните изделия е с пореста структура, позволяваща непрекъсната вентилация, така че да се избегне развитието на болестотворни микроорганизми и гъбички.

Еднолицеви

Както двулицевите, така и еднолицевите матраци на марката се предлагат във всички стандартни размери, което ви позволява да ги съчетаете безпроблемно с всякакъв размер и модел легла. При еднолицевите изделия ще забележите висококачествена капитонирана дамаска, HD пяна и 7 зонов Pocket system пружинен пакет. Тези изделия покриват най-високите показатели за ергономичност, дължащи се на високотехнологичния седем зонов покет пакет, състоящ се от седем индивидуално опаковани и независими една от друга пружини.

Ако търсите ниско бюджетно решение, то спокойно можете да се насочите към еднолицев матрак Парадайс от серията Calssic. Тези модели имат надеждна конструкция и ядро от еластична ND пяна. Ще бъдете приятно изненадани от нежната капитонирана дамаска, иглонабит латексиран филц, eластично полиуретаново ядро, рамка от иглолистен материал и най-вече от факта, че могат да се използват и без подматрачна рамка.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ