Метални офис шкафове

Подреждане по:
офис шкафове

Когато говорим за обособяването на едно работно пространство, било то канцелария или административен отдел, в който ежедневно се обработва бизнес кореспонденция и други важни документи, нуждата от архивни шкафове за офис се подразбира от само себе си. Те служат за съхранение на наличната документация, но не само. В тях всички ценни вещи са надеждно защитени.

Фирмените офиси и счетоводните отдели на големите компании, се нуждаят от метални шкафове за документи, каквито предлагаме в настоящия раздел. Те са с изключително здрава и стабилна конструкция, което е важно не само за периода на тяхната експлоатация, но и за защитата на фирмената документация от посегателства и в случай на инциденти.

Ако шкафът, в който съхранявате ведомости, сметки, фактури и планове за предстоящи бизнес операции, е от дърво/ПДЧ плоскости, той може лесно да бъде преодолян от крадци и хора със съмнителни намерения. Ето защо препоръчваме за тази цел да се снабдите с подходящ метален шкаф с цена и размери, отговарящи на индивидуалните ви нужди и възможности. Това е инвестиция, която си струва да направите.

Можем да предложим метални офис шкафове с различна големина и дизайни. Част от шкафовете са обозначени с наименованието гардероб. Металните гардероби са особено нужни в предприятия с голям брой служители. Те позволяват на всеки член на персонала да защити личните си вещи, когато сменя личното си облекло с работно – униформа.

Гардеробите, както и болшинството от нашите метални шкафчета разполагат с надеждно заключване. Например, металният гардероб Carmen CR-1242-2 J LUX е с две отделни врати с обособено уникално заключване за всяка от тях. Той може да се споделя от двама служители, без нито един от тях да може да отключи съседната врата със собствения си ключ.

Същата висока степен на защита е налична и при металните офис шкафове, които предлагаме на ексклузивни цени. Съоръженията могат да бъдат с от две до шест врати, а също и с различен брой чекмеджета, тип картотека. Всяко отделение разполага с ключалка, която е проектирана така, че да не може да бъде лесно отключена. Поне не и със стандартните методи и средства.

Самата конструкция прави отлично впечатление. За изработката на включените в каталога ни метални шкафове на изгодни цени, е използвана фабрично заварена поцинкована ламарина с дебелина 0.7 мм. Металният шкаф 100H например, предлага триточково секретно заключване, което е уникално за всяка от вратите.

Шкафовете, предлагани от нас са защитени от корозия и могат да се използват без проблем в помещения с висока влажност – съблекални с душ зона, в приземни помещения и т.н. Всеки метален шкаф за документи и лични вещи на персонала, е прахово боядисан , като разцветките могат да се изберат от клиента по RAL каталог. Така ще се постигне баланс между визията на мебелите и тяхната функционалност.

Защо да изберете нашия магазин за покупката?

Всяка частна бизнес компания, както и всяка държавна и местна администрация трябва да предпочете нашия онлайн магазин за покупката на офис шкафове и етажерки за документи. Причината не е единствено изгодната цена, на която предлагаме тази група артикули, а преди всичко тяхното качество.

Предлаганите от нас метални шкафове за архив, класьори и гардероби, са дело на мебелна къща Биттел. Името на марката е достатъчен показател за качеството на артикулите и за приятният им външен облик. Тук комбинацията от функционалност, здравина и степен на защита е невероятна. Вашето бизнес пространство ще бъде модерно и практично обзаведено.

Освен, че ви даваме възможност да оборудвате административния си отдел и производствени помещения с качествени мебели, ние ви улесняваме и в покупката. Вече е не само възможно, но и супер лесно да закупите необходимото ви оборудване онлайн. Поддържаме солидна наличност, а при нужда имаме готовност да изработим конкретен модел офис шкаф с ключ по индивидуални размери и по ваш дизайн.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ