Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Кресла

Подреждане по:
Kресло Athena Cross
Kресло Athena Cross
506.00 лв.
Kресло Hello! 4S
Kресло Hello! 4S
539.00 лв.
Kресло Hello! Cross
Kресло Hello! Cross
569.00 лв.
Кресло с табуретка Davina
Кресло с табуретка Davina
366.00 лв.
Кресло с табуретка Davina-1
Кресло с табуретка Davina-1
366.00 лв.
Кресло с табуретка Erica
Кресло с табуретка Erica
382.00 лв.
Кресло с табуретка Lexi
Кресло с табуретка Lexi
399.00 лв.
Кресло с табуретка Una
Кресло с табуретка Una
370.00 лв.
Мениджърски стол  Burokrat
Мениджърски стол Burokrat
239.00 лв.
Мениджърски стол  Burokrat Hrom GTR
Мениджърски стол Burokrat Hrom GTR
289.00 лв.
Мениджърски стол  Cretos
Мениджърски стол Cretos
256.00 лв.
Мениджърски стол  Drive
Мениджърски стол Drive
309.00 лв.
Мениджърски стол  Factor
Мениджърски стол Factor
189.00 лв.
Мениджърски стол  Mirage Steel
Мениджърски стол Mirage Steel
459.00 лв.
Мениджърски стол Cosmo Steel
Мениджърски стол Cosmo Steel
769.00 лв.
Мениджърски стол Diplomat
Мениджърски стол Diplomat
129.00 лв.
Мениджърски стол Expert extra
Мениджърски стол Expert extra
466.00 лв.
Мениджърски стол Faraon
Мениджърски стол Faraon
239.00 лв.
Мениджърски стол Florida
Мениджърски стол Florida
309.00 лв.
Мениджърски стол Helios extra
Мениджърски стол Helios extra
639.00 лв.
Мениджърски стол Invitus
Мениджърски стол Invitus
839.00 лв.
Мениджърски стол King
Мениджърски стол King
379.00 лв.
Мениджърски стол Lunx Steel
Мениджърски стол Lunx Steel
899.00 лв.
Мениджърски стол Manager extra
Мениджърски стол Manager extra
409.00 лв.
Мениджърски стол Manager steel
Мениджърски стол Manager steel
359.00 лв.
Мениджърски стол Mexico
Мениджърски стол Mexico
229.00 лв.
Мениджърски стол Minister extra
Мениджърски стол Minister extra
499.00 лв.
Мениджърски стол Neo LUX
Мениджърски стол Neo LUX
789.00 лв.
Мениджърски стол Sabio steel
Мениджърски стол Sabio steel
469.00 лв.
Мениджърски стол Solo HR
Мениджърски стол Solo HR
549.00 лв.
Кресла

Удобни и меки, практични и компактни, а също така и дизайнерски и декоративни – това са нашите офис кресла с много изискана конструкция или класически модел, който да пасне на семплия интериор на вашето работно място. Магазин Мебели за всеки ви предлага чудесна сделка – евтини кресла онлайн, изработени от висококачествени материали и с функции за комфорт или дори масаж. Преценете какво ви е нужно за почивката на работното място и допълнете офис интериора с този модел кресло, което отговаря на вашите потребности и изисквания за безупречен стил. Разполагаме с всякакви размери и десени на дамаската, така че няма значение колко е голямо или как е обзаведено работното ви място. При нас със сигурност ще намерите допълнение за него – комфортно и меко кресло, на което да почивате през почивката или да посрещате важни клиенти или партньори. Всеки артикул върви с гаранция за качество и доставка до всяка точка на страната.  

Представяме ви категорията, посветена на здравите, стилни и удобни кресла, които можете да закупите още днес на изключително атрактивни цени. Модерният им и функционален дизайн е това, което със сигурност ще привлече вашето внимание. Ако ви е омръзнало да се измъчвате на неудобните офис столове или желаете да оборудвате новото си работно място с най-добрите офис мебели, то тази категория на Мебели за всеки е подходящото място за вас.

Защо качеството на офис креслата е толкова важно?

Начинът, по който се чувствате на работното си място оказва огромно влияние на вашата продуктивност и качество на работа. Ако се налага да прекарвате голяма част от деня си седнали зад работното бюро или маса, то в даден момент тялото ви ще започне да се бунтува, в случай че столът не е достатъчно удобен и функционален.

Всеки човек има различни виждания по отношение на удобството, но това, което е валидно за всички са сигналите, които тялото изпраща, когато е поставено за дълго в неудобна позиция. Височината на стола, мекотата на седалката, наклонът на облегалката – това са все неща, които е добре да могат да се регулират спрямо индивидуалните изисквания на всеки отделен човек.

Класическите столове са неудобни поради своята статичност. Те не позволяват завъртане на седалка и облегалка, така че, ако ви се наложи да правите допълнителни движения, много бързо ще установите, че хабите повече сили и енергия от необходимото. Качественото офис кресло е разработено така, че да улесни максимално всяко движение на тялото.

Гъвкавата конструкция и допълнителни функции ви дават възможност да покриете един сериозен периметър от работното си място без излишен разход на сили и без загуба на ценно време. Когато оборудвате своя работен кабинет е добре да заложите на модерните и практични офис кресла, позволяващи изпълнението на голям брой действия по възможно най-лесен начин.

Защо да изберете именно нашите кресла за офис?

На първо място, ние ви предлагаме удобни и практични кресла на цена, която със сигурност ще ви хареса. Ако досега сте се лишавали от качествено офис кресло, поради високата му цена, то вече можете да си позволите лукса и комфорта, които със сигурност заслужавате. Включените в раздела модели са едни от най-изгодните за този клас столове, а същевременно са и едни от най-качествено изработените с невероятна устойчивост на интензивно натоварване.

Друга причина да изберете което и да е кресло от тази категория на нашия магазин е доказаната функционалност. Всички модели имат здрава и стабилна хромирана база, способна да издържи на всякаква тежест. Това, което със сигурност ще ви хареса е, че изделията използват стойка с колелца, с помощта на която ще можете да покривате един голям работен периметър, без да се налага да ставате от стола.

Ако сте ценител на удобството, непременно трябва да изберете кресло, оборудвано с механизъм за регулиране на височината. Тези модели покриват нуждите на хора с различна физика, поради което са и едни от най-предпочитаните в съвременното офис обзавеждане. С тази си опция столът ви позволява да намерите най-подходящата за себе си позиция и да се настаните максимално удобно. Ако досега сте използвали неудобен стол, то няма как да не забележите огромната разлика.

Лесна поддръжка

Поддържането на офис креслата в добро състояние е фактор, който обезателно трябва да вземете предвид. Макар че офисът е сред работните места, в които е лесно да се поддържа идеална хигиена, дамаските на работните столове с времето се замърсяват и захабяват. Ние ви предлагаме кресла, които се почистват невероятно лесно. Тапицериите на дори най-светлите модели са изработени от качествена еко кожа, която се почиства изключително лесно.

Металната конструкция на всяко кресло е с хромирано покритие, предотвратяващо появата на корозия и захабяване и позволяващо лесно почистване с конвенционалните почистващи препарати. Мебели за всеки поддържа в наличност модели с различни размери и цвят на дамаската, което ви позволява да внесете не само удобство, но и стил в работното помещение.