Офис комплекти

Подреждане по:
Офис комплекти

Чрез тази специална категория, онлайн магазин Мебели за всеки ви представя своите готови Офис комплекти. За нас офисното обзавеждане е много повече от бюро, монитор, мишка, клавиатура и евентуално, бележник и химикалка за много спешни случаи. То задължително включва и тези компоненти, но и други немаловажни детайли.

Интериорни решения от доказани професионалисти

Не бива да забравяме, че офисът предполага съхраняване на документация.    Дори и 80 % от нея да е в дигитален вариант, вие задължително ще натрупате поне два-три класьора с информация. Освен това, ако особеностите на професията ви изискват постоянна консултация със специализирана литература, мястото й е точно в този тип кабинет.

Магазинът ни разполага с оборудване на водещата мебелна компания Ирим, сред чиито комплекти ще можете да изберете най-подходящите за вашата дейност, съобразени с личния ви поглед към съвременния делови интериор. Всички наши офисни комплекти са изработени от висококачествени ПДЧ, ЛПДЧ и гланцирани МДФ плочи, а стъклените елементи са от флоатно стъкло, поддържано от алуминиев профил.

Класическо и модерно оборудване

Стандартният офис комплект, какъвто сме свикнали да виждаме в административните, банкови и търговски сгради, се състои от работен плот с определена квадратура, в комбинация от нисък и висок шкаф с рафтове или отделна етажерка. Присъстват и вградени шкафове, и евентуално гардероб. Бюрото може да е единично или двойно, конструирано чрез свързващ модул.

Поръчайте някой от прекрасните офис комплекти, защото те са продукт, изработен от първокласни плоскости, базирани на пресовани дървесни частици. Размерите са идеални за обособяване на отделен кът в многолюдна работна стая, а разцветките са в нюанс венге и тъмна сонома. Тези предложения са с най-изгодните цени в категорията.

Съвременното бизнес оборудване все по-сериозно се вдъхновява от обособяването на много отделни бизнес пространства в едно помещение, разделени на модулен принцип. Все по-необходими стават модулите с двойка бюра или обширните маси с разграфени работни отделения, което най-често се случва чрез поставен компютър (лаптоп).

Ако все пак решите да заложите на най-модерен офис комплект сред класическото обзавеждане, трябва да разгледате специалните комплекти, отбелязани като модел 18 и 12 в каталога ни. Номер 12 представя изключително луксозен единичен кабинет. Той е конфигурация от единична ъглова работна маса с отделение за десктоп компютър, рафтове и вградено шкафче.

Останалото пространство включва ефектна композиция от няколко шкафа и две витрини без врати и прозорци, висок модул с вграден термоплот и мивка, закачалка, стенен панел с принт и панел с LED осветление. Изработени са от ПДЧ и гланцови МДФ плоскости, в прекрасно съчетание от дървесни и виолетови нюанси.

Мениджър

Необходими за мениджърското звено на всяка компания са и представителните комплекти с масивна конферентна маса, бюро, шкафове (с витринни и затворени) и ниска помощна масичка с табуретки, подходяща за кафе пауза. В някои варианти помощната маса е заменена от по-функционално помощно шкафче с няколко чекмеджета и ниша, подходяща за компютър.

Магазинът ни ви предлага да закупите представените конфигурации, или пък да създадете подходяща за вкуса си по подобен модел. Атрактивно предложение се забелязва и в модулна система “Магнето”, състояща се от основно и помощно бюро, шкаф и заседателна маса. Моделът представлява система от компактни модули, предлагани поединично. Сред тях има класическо единично обзавеждане, както и оборудване с двойно бюро в искрящо бяло и лайм.

Решението за собствен самостоятелен офис е трудно да се реализира без подходящата мебелировка. Специално за реализиране на това намерение, препоръчваме покупка на отделни мебели и модули с правилното им съчетание. Всеки наш офис комплект се предлага в описания вид, без включени техника и аксесоари.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ