Офис етажерки

Подреждане по:
Етажерки за офис

Знаете ли коя е тази мебел, която може да направи офис интериора по-разчупен, но същевременно и да ви спести куп проблеми, свързани с вечния безпорядък от книжа и документи на вашето офис бюро? Разбира се, че говорим за етажерките. Мебели за всеки ви дава възможност да си изберете и закупите подходящ модел изцяло онлайн. С нашите евтини офис етажерки ще спестите много място в работния си кабинет.

Изделията от този раздел са идеално решение, особено когато пространството е оскъдно, а избраната офис етажерка – компактна и практична. Освен това, те придават изключително модерен и приятен вид на интериора, а в офиса той е важна част и от цялостния работен процес, и от имиджа, който си изграждате в очите на вашите посетители - клиенти, инвеститори и партньори.

Със същата идея и смелост бихте могли да разчупите и обзавеждането на домашния си работен кабинет. Вземете някоя от етажерките, включени в колекцията ни, и декорирайте стената, окачвайки любимите си снимки и сувенири по тях. Този вид мебелни конструкции са с различни размери и изработени от дърво, метал и пластмаса.  

Ако ви липсва подходяща мебел, върху която да поставите своите книги, документи, колекция от дискове или сувенири, то значи е време да си закупите удобна етажерка за офиса. Тази категория мебели намира огромно приложение в обзавеждането на жилища, офиси, кантори, лекарски кабинети, козметични и фризьорски салони и др.

С подходящия вид и брой лавици е възможно, също така да запълните празно пространство и да допълните възможностите на холната секция. Качествените и функционални етажерки за офис са едно перфектно допълнение към обзавеждането, с което ще се постигне така търсената и важна днес подреденост. Да въведеш безупречна организация в личните си и служебни документи и книжа, е не просто въпрос на добра воля, а ваше задължение.

Как да изберете?

При избора на етажерката за офиса, вероятно ще се ръководите от няколко въпроса, а именно:

  • Колко мога да си позволя да платя?
  • С какво пространство разполагам?
  • Какво количество вещи ще съхранявам?
  • Как искам да бъдат организирани предметите, които ще поставя на лавиците?
  • На какъв материал да заложа?
  • На кой производител да се спра?

На всички тези въпроси ще ви помогнем да си отговорите бързо. Целта е да ви помогнем да си спестите време, пари и главоболия, затова се погрижихме да съберем един солиден асортимент от продукти. Етажерките ни са с разнообразна визия, размер и дизайн, но всички те покриват високите съвременни изисквания за здравина и функционалност. Избирайки подходящ модел, е редно да се ръководите от следните фактори:

Стил и предназначение на помещението

Има голямо значение дали етажерката ще бъде използвана в офис, кабинет, жилищно помещение. Ние предлагаме чудесни етажерки, подходящи за различен тип стаи. За бизнес кабинетите имаме отлични офис модули, като моделите модул с шкаф и витрина, са особено подходящи и за лекарски и зъболекарски кабинети.

За стаите в дома предлагаме богат асортимент от етажерки за обувки, сувенири и старинни реликви, както и лавици тип библиотека. Можете да заложите на чудесните дървени изработки. Те ще бъдат подходящо допълнение към мебелировката в хола, спалнята и трапезарията. Включените в асортимента ни дървени етажерки, са удачно решение за детската стая, защото не заемат голяма площ, но пък допринасят за реда и приятната обстановка.

Спрямо интериорния стил на всяка жилищна стая, можете да изберете и вида на материала. Освен модели от дърво, ние предлагаме също и разнообразие от метални етажерки. Тях можете да използвате буквално навсякъде – в хола, в предверието, в детската, в кухнята и дори в спалнята. Желателно е изделията от метал да се вписват добре в околната обстановка. В това отношение, универсален избор са изделията от дърво и стъкло.

Предназначение

Огромно значение за избора има как ще използвате закупената етажерка. Като големина, визия и дизайн, една етажерка за книги се различава много от стандартната за обувки. Ние предлагаме изделия с различен брой лавици. Голяма част от тях имат и допълнително добавени шкафове и витрини, в които да съхраните личните си вещи, книги или домашни принадлежности.

Изделията са изработени по най-модерна технология, а визията им е в унисон с последните модни течения при мебелите. Най-подходящи за гарсониери и апартаменти тип студио, са компактните модели тип колона. Те позволяват съхранение на голям брой предмети, и в същото време могат да поемат функцията на допълнителен акцент в декорацията.

Стъпаловидните ни колони са отлично решение за хол, детска стая и спалня. Предвид по-авангардната им визия, е добре да се използват в помещения, издържани в модерен градски интериорен стил. Дизайнът им е разработен специално за офисите с по-разчупен интериор и за жилищни пространства с авангарден облик.

Производители, заслужаващи вашето доверие

Всеки производител на мебели има собствен почерк, който отличава неговите изделия от тези на останалите мебелни къщи. Това е основателна причина да се насочите към марките, чийто стил подхожда на вашите възгледи за визията на дома / работното помещение. При подбора на етажерките за офиси, сме заложили на утвърдени имена в областта на мебелното производство, сред които: Геномакс, Евромар, Ирим, Колоради и Мипа.

Относно цените на артикулите, включени в продуктовия ни каталог, можем да ви уверим, че това са най-изгодните предложения на родния пазар. Цените на този вид мебели при нас започват от 40 лева и не надхвърлят сумата от 200 лв. Трудно можете да намерите подобна оферта за изделия с толкова високо качество, функционалност и уникална визия.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ