Етажерки

Подреждане по:
Етажерки за стена

Знаете ли коя е тази мебел, която може да направи офис интериора по-разчупен, но едновременно с това да ви спести куп проблеми, свързани с вечния безпорядък от книжа и документи на вашето офис бюро? Ами разбира се, че етажерките. С етажерки можете да спестите много място на работното място – особено ако то е по-тясно, а етажерките – компактни и практични. Освен това, те придават особено модерен и приятен вид на интериора, а в офиса той е важна част и от цялостния ви работен процес, и от имиджа, който си изграждате в очите на вашите посетители като клиенти, инвеститори или партньори. Със същата идея и смелост можете да разчупите и обзавеждането на домашния си офис. Вземете евтини етажерки от Мебели за всеки и декорирайте стената, като окачите любимите си снимки или сувенири по тях. Нашите етажерки са различни по размери и са изработени от дърво, метал или пластмаса.  

Ако ви липсва подходяща мебел, върху която да поставите своите книги, документи, колекция от дискове или сувенири, то значи е време да си закупите удобна етажерка. Тази категория мебели имат огромно приложение в обзавеждането на жилища, офиси, кантори, лекарски кабинети, козметични и фризьорски салони и др.

С подходящия вид и брой етажерки можете, също така да запълните празно пространство и да допълните възможностите на холната секция. Качествените и функционални етажерки за стена са едно перфектно допълнение към обзавеждането, с което ще се постигне така търсената и важна днес подреденост. Да въведеш безупречна организация в личните си и служебни документи и книжа е не просто въпрос на добра воля, а задължение.

Как да изберете етажерки?

При избора на етажерка за стена вероятно ще се ръководите от няколко мотива – колко мога да си позволя да платя, с какво пространство разполагам, какво количество вещи ще съхранявам, как искам да бъдат организирани предметите, които ще поставя на етажерката, на какъв материал да заложа и на кой производител да се спра? На всички тези въпроси ще ви помогнем да си отговорите бързо, насочвайки ви към следните показатели:

Стил и предназначение на помещението

Има голямо значение дали етажерката ще бъде използвана в офис, кабинет или жилищно помещение. Ние предлагаме чудесни модели етажерки за книги, подходящи за различен тип стаи. За бизнес кабинетите имаме отлични офис модули, като моделите модул с шкаф и витрина са особено подходящи и за лекарски и зъболекарски кабинети.

За стаите в дома предлагаме голям брой етажерки за обувки, книги, сувенири и старинни реликви. Можете да заложите на чудесните ни дървени изработки, които ще бъдат подходящо допълнение към мебелировката в хола, спалнята или трапезарията. Включените в асортимента ни дървени етажерки са удачно решение за детската стая, тъй като не отнемат голяма площ, а в същото време допринасят за реда и приятната обстановка в помещението.

Спрямо интериорния стил на всяка жилищна стая, можете да изберете и вида на материала. Освен модели от дърво, ние предлагаме също голям брой метални етажерки, които можете да използвате буквално навсякъде – в хола, в предверието, в детската, в кухнята и дори в спалнята. Желателно е изделията от метал да се вписват добре към околната обстановка. В това отношение, универсален избор са изделията от дърво и стъкло.

Предназначение на етажерката

При избора има огромно значение как ще използвате закупената етажерка. Като големина, визия и дизайн, една етажерка за книги се различава много от стандартната етажерка за обувки. Ние предлагаме изделия с различен брой лавици, като при голяма част от тях има и допълнителен брой шкафове и витрини, в които да съхраните по-голям брой лични вещи, книги или домашни принадлежности. Изделията са изработени по най-модерна технология и в унисон с последните модни течения при мебелите.

Минималистичен дизайн

Най-подходящи за гарсониери и апартаменти тип студио са компактните модели тип колона. Те позволяват съхранение на голям брой предмети и в същото време могат да поемат функцията на допълнителен акцент в декорацията. Стъпаловидните ни колони са отлично решение за хол, детска стая и спалня. Предвид по-авангардната им визия е добре да се използват в помещения, издържани в модерен градски интериорен стил.

Производители

Всеки производител на мебели има собствен почерк, който отличава неговите изделия от тези на останалите мебелни къщи. Това е основателна причина да се насочите към марките, чийто стил подхожда на вашите възгледи за визията на дома или работното помещение. При подбора на модели сме заложили на утвърдени имена в областта на мебелното производство, сред които: Геномакс, Евромар, Ирим, Колоради и Мипа.

Относно цените на етажерките, включени в продуктовия ни каталог, можем да ви уверим, че това са най-изгодните предложения на родния пазар. Цените на този вид мебели при нас започват от 40 лева и не надхвърлят сумата от 200 лв. Трудно можете да намерите подобна оферта за изделия с толкова високо качество, функционалност и уникална визия.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ