Бюра за офис

Подреждане по:
офис бюра

В Мебели За Всеки ще откриете модерни офис бюра на достъпни цени, а също и ученически и компютърни такива със солиден и оригинален дизайн. Изработени са от висококачествени ЛПДЧ плочи и ПДЧ обработени с меламин плоскости. Не само визията, но и тяхната здравина и функционалност ще ви направят отлично впечатление.

Някои от моделите са с напълно опростена семпла конструкция, а други разполагат с вграден шкаф, чекмедже, странична мини етажерка (модел Ради) и дори приплъзващ се плот за клавиатура. Срещаме ги в естествени дървесни нюанси, както и оцветени в свежи искрящи тонове (модулна система Бокс).

Защо този раздел е толкова важен?

Бюрото е мебел, без която ефективната работа не е възможна. Параметрите и дизайнът му са така проектирани, че трудно се заместват с друг тип работна маса. Затова и мебелните компании проектират невероятно разнообразие от офис бюра – за тях не съществуват граници в дизайна и цветовото оформление. Целта е всеки потребител да получи най-подходящото за работата или учебния процес бюро.

Да изберем подходящо бюро не означава да се ръководим единствено от дизайна, който ни е впечатлил. При покупка, е добре да сме наясно точно за какво ни е необходимо бюрото. Разликите във функциите обаче се забелязват от пръв поглед именно във визията, която ориентира потребителите.

Как да изберете идеалното решение за своите нужди?

Ако за първи път ви се налага да закупите този важен компонент от обзавеждането на офиса и детската стая, вероятността да допуснете грешки е много голяма. Тъй като чрез избора на тази мебел, вие несъзнателно решавате каква степен на удобство ще имате, докато работите, учите или творите, е важно да вземете предвид няколко важни фактора, към които ще насочим вашето внимание.

Бюрото за подрастващи юноши трябва да е високо и стабилно. То не е просто удобно, но и помага за поддържането на правилната гръбначна стойка. В ученическа възраст костите са все още неукрепнали, и гръбначните изкривявания се случват предимно тогава. Изкривяването и влошената стойка отговарят за много други органични процеси. Те могат да повлияят дори върху способността за усвояване на материала.

Стандартното бюро винаги разполага с широк работен плот, един или два шкафа и чекмедже. С развитието на технологиите обаче, компютърът вече е незаменим учебен помощник, така че място и за неговото присъствие е задължително. В случая, подходящо решение е някое от нашите бюра за офис с вградена поставка за десктоп компютър, тъй като компактният лаптоп не поражда такива въпроси.

Идеален за целта е компютърният модел с колелца Carmen, разполагащ с широко отделение за компютър, плъзгащ рафт за клавиатура, и в момента се предлага с намаление. Добра идея са и моделите Мареа, чийто долни рафтове са подходящо място за клавиатурата, както и напълно семплото офис бюро Мариана.

За офиса

Офисните бюра представляват значителен процент от моделите в каталога ни. Прекрасен избор са бюрата с шкаф, чекмедже, клавиатурно отделение и странична етажерка, където можете да поставите компютър. Като фаворити сред офисните мебели обаче можем да определим моделът Мобиле.

Компактна красива конструкция със заоблени странични стени, бюрото разполага с три огромни отделения в долната си част, където се побират компютър, принтер и друго технологично устройство. Долният рафт се изтегля с приплъзване - той е предназначен специално за клавиатурата. Работният плот е с красив заоблен дизайн, осигуряващ достатъчно простор, а вариантът в приятен светъл нюанс “пясъчен дъб” придава свежест на всяко помещение.

Специално за компютъра

Тази мебел представлява класическа работна маса с отделения не само за компютъра, но и за клавиатурата и окабеляването. Тя става изключително популярна сред потребители на всяка възраст. Дигиталните маниаци със сигурност ще се впечатлят от оригиналната мултифункционалната Бела Форс - идеалната компютърна мебел.

Изработено от висококачествен ПДЧ материал, това бюро за офис е проектирано с широк плот, клавиатурен рафт, свободно пространство за долните крайници чрез  преместване на рафтовете встрани. Налична е и специална издигната стойка за монитор. Всеки квадратен сантиметър цели пълен комфорт по време на работа или учене, и го постига. Налично е в три цвята, и то на невероятно ниска цена.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ