Отоплителни уреди

Подреждане по:
икономични отоплителни уреди

Топлината е това, което прави животът ни поносим през студените зимни дни и нощи, а за да я имаме в дома си, е нужно да намерим подходящият за целите ни отоплителен уред, което не винаги е лесна задача. Спестете си обикалянето из многобройните специализирани магазини за отоплителни уреди, защото в онлайн магазин Мебели за всичко е по-лесно, по удобно и по-достъпно като цена.

Какво ви предлагаме?

Колекцията ни се състои от изцяло нови отоплителни уреди. Нови, в случая не означава, че не са „втора ръка”, макар това също да е вярно. Тук са представени иновативни разработки от най-ново поколение, осигуряващи по-висока ефективност на отоплението, което означава, че с по-малко вложен ресурс ще получите повече топлина, отколкото с уредите от не съвсем далечното минало.

Като технология тук са представени няколко типа отоплители, на които ще се спрем поотделно. Марките, спечелили нашето, а и потребителското доверие са Diplomat, Tesy, Kumtel, Елдоминвест и Bonjour. Всеки уред отговаря на съвременните изисквания за качество и безопасност, и се предлага със задължителната дву и три годишна гаранция.

В категорията са включени:

Вентилаторни печки

Вентилаторните печки са най-масово използваните днес отоплителни уреди на ток. Причината за тяхната популярност е, че са с компактни размери и минимално тегло, предлагат максимално лесно използване и са супер достъпни от финансова гледна точка. Всеки може да си купи печка от типа духалка, но не и да различи добрите работни показатели от незадоволителните.

Печките на Дипломат и Kumtel са с компактно тяло, но с голяма мощност на нагревателя. Многостепенната им работна програма ви позволява да поддържате здравословна температура в помещенията – нито твърде горещо, нито пък недостатъчно топло. Степените на отопление при модел DPL V 4011 S на Diplomat са от 900W до 1800W. Всеки модел е с вградени защити и отделя хладен, топъл и горещ въздух по избор.

Конвектори и керамични печки

Конвекторите и печките с керамични нагреватели са икономични отоплителни уреди на ток. Икономичната консумация на електрическа енергия е важен атестат за отоплителите. С все по-високите сметки за електричество, се налага да потърсим по-икономичен начин да отопляваме своите жилища. Уредите тип конвектор и керамична печка са едно разумно решение.

Характерно за този вид електрически отоплителни уреди тип икономични, е че използват принципа на конвекцията. При нея усещането за топлина е значително по-силно, тъй като горещата въздушна струя нагрява околните повърхности, и те на свой ред започват да отдават топлина.

В каталога ни с икономичен принцип на работа ще срещнете електрически отоплителни уреди Теси, Дипломат и Елдом. Керамичните вентилаторни печки са с компактно тяло и лесни за пренасяне от стая в стая. Конвекторите ни са два вида – стенни и подови, като всеки от тях има своите уникални предимства.

Стенният конвектор се вписва чудесно в интериора на всяко жилище и помага да се пести от оскъдното пространство. Свободно стоящият пък може да се използва в различни помещения, в зависимост от моментните нужди и желания. Възможно е да бъде позициониран по начин, който да допринесе най-много за усещането за топлина и комфорт.

Предлагаме и чудесна алтернатива на електрическия консуматор

Печките ни на дърва са определено енергоспестяващи отоплителни уреди. С тях сметките ви за електричество няма да се променят с негативна посока. Напротив! Ако досега сте отоплявали дома си на ток, то с новия принцип на огрев разходите ви значително ще се свият. Нещо повече – ще си спестите и използването на готварската електрическа печка, защото печките ни на дърва са тип „ готварски”.

Модел „Металургия” на Diplomat е един чудесен пример за икономична консумация на природен ресурс. С максималната си мощност от 12kW и отопляем обем 155m3, моделът се нарежда до представителите на високия клас технически решения. Печката има капацитет да затопля големи по площ стаи, както и няколко по-малки съседни помещения.

Изберете и поръчайте отоплителен уред от висок клас на изгодна цена още сега!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ