Соларни системи и слънчеви колектори

Подреждане по:
Соларни системи

В настоящия раздел, ви представяме оптимален избор от слънчеви колектори на изгодни цени. Онлайн магазин Мебели за всеки поддържа и дава достъп до модерните разработки и високите технологии, имащи за цел да предложат една удачна алтернатива на скъпата електроенергия.

Нашите соларни системи на достъпни цени са подходящи както за битови нужди, така и за осигуряване на независим енергоизточник за нуждите на хотелски комплекси, промишлени предприятия и други обекти, търсещи възможност да спестят средства и да бъдат напълно независими от монопола в енергийната индустрия.

Защо тази категория е толкова специална?

Като един от водещите магазини, предлагащи обзавеждане и оборудване за бита, ние не можем да пренебрегнем значимостта на модерните соларни системи в съвременния живот. Цената на електроенергията за бита и промишлеността доведе до нуждата от ефективно алтернативно решение.

Идеална алтернатива е слънчевата енергия, която е един от най-ефективните природни източници. Чрез оборудването, представено в раздела, нашият магазин ви дава възможност да свиете драстично разходите, избирайки подходящ за вашите нужди слънчев колектор, на цени, много по-ниски от средните за страната.

Осъзнавайки, че голяма част от битовите сметки са формирани от уредите за затопляне на водата, ние имаме за цел да ви помогнем да замените конвенционалните електрически бойлери със слънчеви колектори за топла вода на невероятно ниска цена.

Какво представляват представените в каталога ни технически разработки?

Предлаганите от нас слънчеви колектори на Nippon залагат на високоефективен метод за директно затопляне на водата чрез слънчева радиация. Те залагат на топлообмен, осъществен с помощта на вакуумни тръби. Тръбите разполагат със специално покритие, позволяващо усвояване на 95% от слънчевата енергия.

Всяка отделна система има различен капацитет на работа, така че да се задоволят нуждите и на малките битови потребители, и тези на собствениците на по-големи обекти. Всеки от колекторите на Nippon има различен дебит на вода и капацитет на бойлера. Това, което е еднакво при всички представени модели, е наличието на пълния набор компоненти, нужни за тяхната работа. Купувайки слънчев колектор на достъпна цена, вие получавате:

  • Тръби;
  • Бойлер с различна вместимост;
  • Разширителен съд;
  • Електронагревател;
  • Контролер с компютърно управление;
  • Метална стойка за монтаж.

Системите имат различно тегло, в зависимост от капацитета на бойлера. Общовалидна е способността им да запазят температурата на водата непроменена в рамките на три денонощия/ 72 часа. Това е поредното предимство на нашите слънчеви системи пред конвенционалните електрически бойлери.

Възможността за запазване на водната температура, ви позволява да имате винаги налична топла вода и то в огромни количества. За хотелите и други обекти с извънредно голямо потребление, това е отлична възможност да се поддържат постоянни наличности, без да се ползват допълнителни електрически нагреватели. За отдалечени обекти, в които липсва електрическо захранване, соларните ни колектори са не само най-изгодното, но и единственото възможно решение за затопляне на водата.

Качество, гарантиращо дългосрочна експлоатация

Включените в категорията соларни системи за топла вода са на ексклузивни цени, защото са предоставени от компанията Биттел. Тя е сред водещите български фирми, опериращи в сферата на независимите енергоизточници. Марката Bittel е добре позната както на родния, така и на международните пазари.

Предлагайки богата гама съоръжения, използващи слънчевата светлина като основен източник на енергия, тази компания успява да задоволи нуждите на голям брой битови и промишлени потребители. Със своите иновативни разработки, тя им помага да постигнат пълна независимост от основните доставчици на електричество в страната.

Говорейки за качество, нашите соларни системи за дома, са продукт, за чието създаване са използвани последните високотехнологични разработки за производство на електричество от възобновяеми източници. Компанията Биттел е заложила на разработките на Nippon, с което показва желанието си да предложи продукт от ново поколение, отговарящ на най-високите европейски и световни стандарти.

Всяка соларна система за топла вода е на конкурентна цена, и същевременно с изключително висока функционалност и дълъг експлоатационен живот. Покупката на която и да е от системите, представени в категорията, е изключително разумна инвестиция с дългосрочна възвръщаемост. Колекторите са изработени от едни от най-здравите метални сплави, като алуминий, хром и никел.

Въпросните сплави имат многократно по-дълъг работен живот от тези, използвани за направата на конвенционалните електрически водо-нагреватели. Възможността да използвате своята соларна система в продължение на десетки години, и в същото време да намалите с над 50% сметките за електричество, е основателен мотив да инвестирате още днес една напълно разумна сума.

Този раздел на магазин Мебели за всеки е посветен на една съществена част от човешкия живот. Целта е да осигурим един ключов за комфорта и хигиената ресурс в постоянни и големи количества, без да се използват изключително скъпите и не особено надеждни източници на електрическа енергия.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ