Соларни системи

Подреждане по:
Соларни системи

Това е разделът, в който ви представяме оптимален избор от слънчеви колектори на възможно най-изгодни цени. Това е разделът на модерните разработки и високите технологии, имащи за цел да предложат една удачна алтернатива на скъпото електричество. Нашите соларни системи на достъпни цени са подходящи както за битови нужди, така и за осигуряване на независим източник на енергия за нуждите на хотелски комплекси, промишлени предприятия и други обекти, търсещи възможност да спестят средства и да бъдат напълно независими от монопола в енергийната индустрия.

Защо тази категория е толкова специална?

Като един от водещите магазини, предлагащи обзавеждане и оборудване за бита, ние не можем да пренебрегнем значимостта на модерните соларни системи в съвременния живот. Цената на електроенергията за бита и промишлеността доведе до нуждата от ефективна алтернатива като слънчевата енергия, която е един от най-ефективните природни източници.

Чрез тази категория, нашият магазин ви дава възможност да свиете драстично разходите за електричество, като закупите подходящ за вашите нужди слънчев колектор, на цени, много по-ниски от средните за страната. Тъй като една голяма част от сметките за електричество са формирани от потреблението на топла вода, ние имаме за цел да ви помогнем да замените конвенционалните електрически бойлери със слънчеви колектори за топла вода на невероятно ниска цена.

Качество

Включените в категорията соларни системи за топла вода са предоставени от компанията Биттел – една от водещите български фирми, опериращи в сферата на независимите енергоизточници. Марката Bittel е добре позната както на родния, така и на международните пазари, предлагайки богата гама съоръжения, използващи слънчевата светлина като основен източник на енергия. Тази компания успява да задоволи нуждите на голям брой битови и промишлени потребители, помагайки им да постигнат пълна независимост от основните доставчици на електричество в страната.

Говорейки за качество, всяка соларна система, представена в категорията е продукт, за чието създаване са използвани последните високотехнологични разработки в тази област. Компанията Биттел е заложила на разработките на Nippon, с което показва желанието си да предложи продукт от ново поколение, отговарящ на най-високите европейски и световни стандарти. Всяка от нашите соларни системи за топла вода е на ниска цена, но същевременно с много висока функционалност и дълъг експлоатационен живот.

Какво представляват соларните ни системи?

Подбраните от нас слънчеви колектори на Nippon залагат на високоефективен метод за директно затопляне на водата чрез слънчева енергия, посредством топлообмен, осъществен с помощта на вакуумни тръби, разполагащи със специално покритие, позволяващо усвояване на 95% от слънчевата енергия. Всяка отделна система има различен капацитет на работа, така че да се задоволят нуждите и на малките битови потребители и тези на собствениците на по-големи обекти.

Всеки слънчев колектор за топла вода Nippon има различен дебит на вода и капацитет на бойлера. Това, което е еднакво при всички представени модели е наличието на всички компоненти, нужни за тяхната работа. Купувайки слънчев колектор на достъпна цена, вие получавате:

  • Тръби;
  • Бойлер с различна вместимост;
  • Разширителен съд;
  • Електронагревател;
  • Контролер с компютърно управление;
  • Метална стойка за монтаж.

Различните системи имат различно тегло, в зависимост от капацитета на бойлера. Общовалидна е способността им да запазят температурата на вода непроменена в рамките на три денонощия/ 72 часа. Това е поредното предимство на соларните колектори за топла вода пред конвенционалните електрически бойлери.

Възможността за запазване на водната температура ви позволява да имате винаги налична топла вода и то в огромни количества. За хотелите и други обекти с извънредно голямо потребление, това е една отлична възможност да се поддържат постоянни наличности на топла вода, без да се ползват допълнителни електрически нагреватели. За отдалечени обекти, в които липсва електрическо захранване, соларните системи са не само най-изгодното, но и единственото възможно решение за затопляне на водата.

Дългосрочна експлоатация

Покупката на която и да е соларна система, представена в тази категория е изключително разумна инвестиция с много дългосрочна възвръщаемост. Колекторите са изработени от едни от най-здравите метални сплави, като алуминий, хром и никел, които имат много по-дълъг работен живот от тези, използвани за направата на конвенционалните електрически нагреватели за вода.

Възможността да използвате една такава система в продължение на десетки години и в същото време да намалите с над 50% сметките за електричество е основателен мотив да инвестирате още днес една напълно разумна сума. Този раздел на магазин Мебели за всеки е посветен на една много съществена част от човешкия живот – осигуряването на постоянни и големи количества топла вода, без да се използват изключително скъпите и не особено надеждни източници на електрическа енергия.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ