Камини

Подреждане по:
електрически камини

В продуктовия ни каталог ще намерите разнообразие от камини, включително класически и захранвани от електрическата мрежа. Какво ще изберете? Вярваме, че изборът ви ще отговаря напълно на индивидуалните ви нужди и възможности. Тук в онлайн магазин Мебели за всеки качеството и цената на стоките са най-добрите за родния потребител, а онлайн покупката ви дава допълнителен комфорт и спокойствие.

Какво ви предлагаме?

Камината със самото си присъствие в дома създава приятно и настроение и комфорт. Дори да не залага на живия огън като източник на топлина, тя отново превъзхожда конвенционалните отоплителни електроуреди. Макар и илюзорна, работата на модерната декоративна камина създава много по-приятно усещане.

Ето защо, голяма част от продуктите ни са електрически камини, които с изгодните си цени могат да се използват от хора с различни финансови възможности. Камините от класически тип не са подходящо решение за всеки дом. Самото им изграждане в стандартния им вид изисква време, усилия, подходящи условия и финансови средства.

Категорията представя камини Diplomat в следните варианти:

Електрически

Ако живеете в апартамент, ще ви бъде много трудно да заложите на автентичния начин на работа на въпросния отоплител. С нашите електрически камини на достъпна цена е възможно да постигнете уюта, за който мечтаете. Имаме лесно преносими, свободно стоящи модели, както и варианти за стенен монтаж.

Декоративните електрически камини са с висока ефективност на топлоотдаване, защото използват нагревател от ново поколение. С тях нямате нужда от комин и допълнително обезопасяване. Колкото и да обичаме живия огън, не можем да пренебрегнем и неговите недостатъци, сред които е опасността от пожар, когато огънят е оставен за дълго без надзор.

Чудесните камини на ток с марка Diplomat, включени в каталога ни разполагат с многостепенни защити, включително против прегряване. Вграденият терморегулатор поддържа желаната температура, включвайки и изключвайки нагревателя периодично. По този начин се пести и електроенергия, за да не бъде топлината в дома ви твърде скъпо удоволствие.

Цялата гама декоративни камини на ток Дипломат изпъкват с елегантния си дизайн. С присъствието си дори през сезоните, когато работата им не е необходима, те ще допълват стилния облик на стаята, в която са поставени. Предвид работния им принцип, могат да се използват във всяка жилищна стая. Макар да са най-удачно решение за хол, трапезария и всекидневна, спокойно могат да се използват и в спалня и детска стая.

При избора на подобен отоплител, е важно да съобразите площта на помещението и архитектурните му особености, без да пренебрегвате личните си предпочитания. В случай че пространството е оскъдно за свободно стоящ вариант, може би е по-добре да заложите на електрическа камина за стена.

Декоративните електрически камини за стена имат голяма прилика с камината в оригиналния ѝ вариант, използван в аристократичните домове в миналото, а и днес. Когато са правилно разположени и добре монтирани, те изглеждат сякаш корпусът им е вграден в стената. Този автентичен облик е предпочитан от болшинството ни клиенти.

Колкото и да е хубаво да се радвате на истинските пламъци и да чувате пукота на дървата в камината, не бива да забравяте и недостатъците на този вариант – по-сложен процес на интегриране в помещенията, а също и нужда да се носят дървата за огрев и да се изнася пепелта, което е свързано с високо ниво на запрашаване и замърсяване. Тези неудобства отпадат с модерната камина на ток.

На твърдо гориво

Ако въпреки изброените до тук предимства, все още не сте убедени, че искате електрическа камина, можете да си вземете и истинска. В онлайн магазина ни те също са чудесно представени, и отново са дело на родната марка Дипломат. Дървата за момента си остават по-рентабилен източник на топлина, предпочитан от собствениците на еднофамилни къщи.

Колекцията ни от евтини камини на дърва включва модели с различен капацитет на отопление – КПД. Общото при всички наши предложения за отопляване чрез естествен източник, е стилната визия и функционалният им дизайн. Те се вписват чудесно във всеки интериорен стил, включително в модерно обзаведените жилища.

Отново имаме напълно безопасна работа, що се отнася до асортимента ни от камини на твърдо гориво. Корпусът им е изработен от здрава, огнеупорна неръждаема ламарина, а изпадането на живите въглени е предотвратено с плътно затваряща се вратичка. Можете да се наслаждавате на пламъците през стъкления панорамен прозорец на вратата, изработен от закалено стъкло.

Нашите камини на дърва са на конкурентни цени и смело можем да кажем, че по ефективност на отоплението и визия превъзхождат своите предшественици многократно. Те се интегрират много по-лесно в помещения с различно предназначение и архитектурни особености. Такава камина е достатъчно само да се включи в отвора за комина, за да може да се използва през отоплителния сезон.

С какво още ще ви изненадаме приятно?

Колекцията ни съвсем не е посветена само на камините, като източник на топлина. Тук ще откриете и разнообразие от печки на твърдо гориво, на които можете и да готвите. Печката е уред, който съвсем не принадлежи към миналото. И до днес тя се използва в селските къщи, както и в много домове в големите градове.

Предлагаме евтини готварски печки на дърва на марката Дипломат, изработени по най-високите съвременни стандарти. Те осигуряват не само солидна нагряваща се плоча, заместваща поне два котлона с ел нагревател, но и фурна. Дизайнът им е изцяло в съвременен стил, за да подхождат и на по-модерно обзаведените жилища.

С нашите чудесни печки за готвене на твърдо гориво на ексклузивни цени, ще намалите сметките си за електричество. С ресурсите, определени за затопляне на стаите в дома ви, ще можете същевременно и да извършвате всички видове термични обработки, на които се подлагат хранителните продукти – пържене, варене, задушаване и печене.

Залагайки на готварска печка на дърва с по-голям отвор на горивната камера, е възможно дори да печете на жар, когато времето не позволява да използвате градинското барбекю на дървени въглища. Печките ни са с различен капацитет на топлоотдаване – от 9, 12, 13.5 и 15 kW. При някои от тях е налице и ниша за съхранение на дървата, която ще ви помогне да ограничите замърсяването.

Дори при недостиг на финансови средства, нашият онлайн магазин е идеалното място за покупка на печка за готвене и отопление. Уредите от колекцията ни могат да се вземат и на изплащане. Работим с утвърдени и надеждни кредитни институции, заслужаващи пълното ви доверие. Не се лишавайте от комфорт и топлина, заради банални пречки от финансов характер. Камините и печките ни ви очакват.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ