Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Вентилатори

Подреждане по:
Вентилатор Bravissimo MGSF 1614
Вентилатор Bravissimo MGSF 1614
31.50 лв.
Вентилатор с водна мъгла Bravissimo MGMF 3816
Вентилатор с водна мъгла Bravissimo MGMF 3816
111.30 лв.
Настолен вентилатор Bravissimo MGDF 0914
Настолен вентилатор Bravissimo MGDF 0914
25.20 лв.
Настолен вентилатор Bravissimo MGDF 1214
Настолен вентилатор Bravissimo MGDF 1214
29.40 лв.
Вентилатори

Сред всички мебели и уреди за дома, които ви предлагаме се нареждат и качествените и функционални вентилатори. Това са едни от най-удобните приспособления за разхлаждане в горещите летни месеци, а също и едни от най-достъпните. Нашите вентилатори са на цени, които всяко домакинство може да си позволи, а в същото време са с много високо качество и функционалност.

Какви вентилатори ви предлага магазин Мебели за всеки?

Ние ви предлагаме вентилатори за дома на българската марка Diplomat. Това е един от водещите производители на уреди за бита сред българските компании и първата, сертифицирана по международния стандарт за качество ISO 9001 за търговия и доставка на едро и дребно на битова техника, както и за сервизно обслужване на собствена продукция.

Уредите на Дипломат се радват на особен интерес не само у нас, но и в редица европейски държави. При тях имаме оптимално съотношение между цена и качество, което е особено важно не само за потребителите с по-ниски доходи, но и за тези с по-големи финансови възможности. Марката, сама по себе си е гарант за дългосрочната работа на битовата техника, която създава, тъй като не спира да търси решения, с които да подобри техния безпроблемен експлоатационен живот.

Ако искате да закупите модерен и безопасен вентилатор на ниска цена, то моделите на Diplomat, които ви предлагаме ще отговорят на вашите изисквания. Те са поредното доказателство, че българският производител на битова техника прилага в производството си най-високите съвременни технологии и разработки.

Всички модели вентилатори за стая на Дипломат дават възможност за лесно и прецизно управление и отговарят на европейските стандарти по отношение на ниво на шум и консумация на електрическа енергия. Уредите на тази марка са предпочитани и поради това, че спадат към енергоспестяващите разработки.

Като модели, ние ви предлагаме:

Със стойка

Вентилаторите със стойка са удобни с това, че могат да се позиционират в най-подходящата точка в помещението, без да е необходим подходящ плот или повърхност. Височината на един такъв вентилатор е до 130 см, което позволява на въздушната струя да се насочи правилно и да се разпръсне равномерно в цялото помещение. Стойката позволява регулиране както на височината, така и на наклона, с което се постига удобно насочване на хладния въздух.

С водна мъгла

Това са вентилатори от ново поколение, които освен за охлаждане служат и за овлажняване на въздуха в помещенията. Водната мъгла, създавана от уреда е допълнителна възможност за освежаване на стаите в дома или в работни помещения, а също и много необходима на хора с дихателни проблеми.

Вентилаторите от този тип са перфектно разработени от Дипломат. Те използват медно алуминиев мотор с висока степен на продуктивност и минимален шум по време на работа. Консумацията на електричество при един такъв уред е едва 50 киловата за час, а разходът на вода от резервоара – до 100 милилитра за същото време.

При моделите с водна мъгла отново имаме няколко степени на работа и регулируема стойка с възможност за настройка на височината и наклона. Собствената стойка и тук позволява да използвате уреда във всякакви помещения без да е необходимо да се освобождава специална повърхност за целта.

Настолни модели

Един настолен вентилатор е чудесно решение за по-малки по площ жилищни стаи или офиси. Настолните модели на Diplomat от серията Bravissimo са не по-малко способни да осигурят нужния комфорт през горещите месеци. Те отново предлагат 3 степени на работа, като дори при максимална мощност са тихи и не пречат на съня или работата.

Мощността им е още по-ниска, а следователно и разходът на електроенергия, а ситната решетка, в която са обвити перките има за цел да предпазва от инциденти. Вентилаторите от тип ‘’настолни’’ трябва да се поставят на достатъчно стабилна и широка плоскост, за да може въздушната струя да се разпръсне в по-голям периметър. Те са предпочитани именно поради своята компактност.