Вентилатори

Подреждане по:
Вентилатори

Сред всички мебели и уреди за дома, предлагани от нас в Мебели за всеки, се нареждат и вентилаторите с високо качество и функционалност. Те са едни от най-удобните и лесни за използване приспособления за разхлаждане в горещите летни месеци, а също и едни от най-достъпните. Нашите вентилатори са на цени, които всяко домакинство може да си позволи, а в същото време са с много модерен и ергономичен дизайн.

Какво ви очаква в този раздел?

Ние ви предлагаме вентилатори за дома на българската марка Diplomat. Това е един от водещите производители на уреди за бита сред българските компании. Марката е и първата, сертифицирана по международния стандарт за качество ISO 9001 за търговия и доставка на едро и дребно на битова техника, както и за сервизно обслужване на собствена продукция.

Уредите на Дипломат се радват на особен интерес не само у нас, но и в редица европейски държави. При тях имаме оптимално съотношение между цена и качество, което е особено важно не само за потребителите с по-ниски доходи, но и за тези с по-големи финансови възможности.

Марката, сама по себе си е гарант за дългосрочната работа на битовата техника, която създава. Този производител не спира да търси решения, с които да подобри безпроблемния експлоатационен живот на техниката, която предлага. Ефективност и безопасност са водещи фактори в дейността на Дипломат.

Моделите, присъстващи в категорията биват:

Със стойка

Вентилаторите със стойка са удобни с това, че могат да се позиционират в най-подходящата точка в помещението, без да е необходим подходящ плот или повърхност. Височината на един такъв вентилатор е до 130 см, което позволява на въздушната струя да се насочи правилно и да се разпръсне равномерно в цялото помещение.

Стойката позволява регулиране както на височината, така и на наклона, с което се постига удобно насочване на хладния въздух. Регулирането на отделните елементи на конструкцията позволява на всеки ползвател да използва уреда от максимално подходящ и удобен начин. Свободно стоящите ни модели са едно достъпно спасение от горещините през лятото.

С функция водна мъгла

Това са вентилатори от ново поколение. Освен за охлаждане, те служат и за овлажняване на въздуха в помещенията. Водната мъгла, създавана от уреда е допълнителен начин за освежаване на стаите в дома или в работни помещения, а също и много необходима на хора с дихателни проблеми.

Вентилаторите от въпросния тип са перфектно разработени от Дипломат. Те използват медно алуминиев мотор с висока степен на продуктивност, отделящ минимален шум по време на работа. Консумацията на електричество при един такъв уред е едва 50 киловата за час, а разходът на вода от резервоара – до 100 милилитра за същото време.

При моделите с водна мъгла отново имаме няколко степени на работа и регулируема стойка с възможност за настройване на височината и наклона според нуждите. Собствената стойка и тук позволява да използвате уреда във всякакви помещения, без да е необходимо да се освобождава специална повърхност за целта.

Настолни модели

Един настолен вентилатор е чудесно решение за по-малки по площ жилищни стаи и офиси. Настолните модели на Bravissimo, са не по-малко способни да осигурят нужния комфорт през горещите месеци. Те отново предлагат 3 степени на работа, като дори при максимална мощност са тихи и не пречат на съня и работата.

Мощността им е още по-ниска, а следователно и разходът на електроенергия. Ситната решетка, в която са обвити перките има за цел да предпазва от инциденти. Вентилаторите от тип ‘’настолни’’ трябва да се поставят на достатъчно стабилна и широка плоскост, за да може въздушната струя да се разпръсне в по-голям периметър. Те са предпочитани именно заради своята компактност.

Защо да изберете нашите продукти?

Ако искате да закупите модерен и безопасен вентилатор на ниска цена, то моделите на Diplomat, които ви предлагаме ще отговорят на вашите изисквания. Те са поредното доказателство, че българският производител на битова техника прилага в производството си най-високите съвременни технологии и разработки.

Всички модели вентилатори за стая на Дипломат дават възможност за лесно и прецизно управление. Те отговарят на задължителните европейските стандарти и изисквания по отношение на ниво на шум и консумация на електрическа енергия. Уредите на тази марка са предпочитани и поради това, че спадат към енергоспестяващите разработки.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ