Нощни лампи

Подреждане по:
нощна лампа за спалня

Търсенето ви за евтини нощни лампи най-сетне приключи, защото онлайн магазин Мебели за всеки ви е приготвил отлична компилация от осветителни тела с разнообразни форми и размери, цветове и десени и прелестни дизайни. Гарантираме, че ще ви спечелят от раз със съвършения начин, по който излъчват светлината.

Подбрани правилно, нашите нощни лампи за спалня, със сигурност, са способни да преобразят интериора в мечтаното от вас съчетание от удобство, изящество и лукс, така че побързайте и елате да пазарувате при нас. Всичките ни артикули са на страхотно изгодни цени, а освен това пристигат винаги с гаранция за отлично качество.

Поръчайте нощни лампи онлайн при нас и няма да съжалявате. В допълнение, клиентите ни винаги могат да се обръщат и към консултантите ни за допълнителна помощ. В колекцията ни има и специални детски варианти, и дори подходящи осветителни тела за бебета. Променете визията на спалното помещение лесно и бързо, и му вдъхнете живот с повече светлина и по-ясно подчертан изискан модерен стил.

Настоящата категорията, сме посветили изцяло на нашата богата колекция от нощни лампи и лампиони на ексклузивни цени. Този тип осветителни тела са особено подходящи за спалнята, но те се радват на огромен успех и в други жилищни помещения, например всекидневната.

Основно предимство на лампиона и на класическата нощна лампа е двуякото им приложение. Освен с функцията си на осветители, те влизат без проблем и в ролята на изящен аксесоар, не само когато излъчват меката си светлина, но и със самото си присъствие.

На кои фактори да базираме избора си?

Когато се налага да изберем осветителите за спалнята, е важно да знаем на първо място къде ще бъдат поставени. Ако за място сме им определили нощното шкафче, раклата и всеки друг удобен плот, то ще трябва да се насочим към лампите, познати още с името настолни.

Лампионът, от друга страна, се различава по това, че има висока самостоятелна стойка. Той се поставя директно на пода и може да се използва във всяко друго помещение. Той е този, който намира по-голямо приложение в интериорната декорация, макар че функцията му на удобен осветител не бива да бъде подценявана.

Другите фактори, на които да заложим при избора на лампиони и нощни лампи са:

Дизайн

Дизайнерските решения при преносимите осветители са безкрайно много, което може понякога да улесни нашия избор, но и сериозно да ни затрудни. Най-удачното решение е да изберем модела, способен да се впише най-добре в интериора в помещението. За целта трябва да наблегнем основно на цвят, десен и форма.

Ние ви предлагаме чудесна колекция от лампиони и нощни лампи на достъпна цена с безупречно качество и стилен облик. Част от изделията са с приятна ретро визия, а други с модерен и дори футуристичен дизайн. Не липсват анималистичните и флоралните мотиви в десена. Те винаги са били универсално решение и за спалнята на родителите, и за детската стая.

Големина

Размерът на абажура и тялото на всяка нощна лампа за спалня, е от значение, особено ако изделието ще бъде поставено върху по-малка по размер повърхност. Това може да бъде нощното шкафче до леглото ви, а също и работното бюро, на което обработвате документи и бюрото, върху което детето ви пише своите домашни.

По-големият абажур има значително по-висока естетическа стойност, но декорацията никога не бива да бъде за сметка на удобството. В случай че пространството е ограничено, изберете по-малка нощна лампа с по-малко разгънат конусовиден абажур.

Материал

Визията на нощната лампа зависи в голяма степен от материалите, използвани за нейната изработка. Осветителите и от двата типа – лампите и лампионите, предлагани в нашия магазин имат стабилна метална стойка с широка основа. Стойката в някои случаи е патинирана, а в други - с декоративно покритие в цвят злато или инокс. По-луксозните варианти са с обло керамично тяло.

Голяма част от абажурите на лампите са изработени от лека и здрава пластмаса, но не липсват и текстилни абажури и чашки от матирано стъкло. Ние ви предлагаме изделия с много високо качество, висока декоративна стойност и огромно приложение в бита и интериорния дизайн. Материалите, използвани за направата на лампите са трудно чупливи и безопасни.

Цените ни са съобразени с всеки бюджет

Цените на присъстващите в раздела подвижни осветителни тела са невероятно изгодни, но ако целта е да закупите повече бройки от тях, то определено ще се съобразите с индивидуалната цена на всеки модел. Ние предлагаме както много достъпни решения, така и модели с по-атрактивна визия, чиято цена е малко по-висока, защото там личи майсторската изработка и творческия подход в дизайна.

Евтините ни нощни лампи са удачно решение за хотели и всякакви места за нощувка и почивка. Тяхната функционалност и атрактивната им визия съвсем не бива да бъдат поставяни под въпрос. Нискобюджетните ни предложения са подбрани с много внимание и вкус от нашите експерти. Каквото и да изберете от каталога ни, обезателно ще отговори на високите ви изисквания и представи за естетика.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ