Нощни лампи

Подреждане по:
Нощни лампи

Търсенето ви за евтини нощни лампи най-сетне приключи! Защото магазин Мебели за всеки ви е приготвил отлична компилация от нощни лампи – с разнообразни форми и размери, цветове и десени и прелестни дизайни, които ще ви впечатлят от раз. Подходящите нощни лампи за спалня, със сигурност, са способни да превърнат интериора в мечтаното обзавеждане, така че побързайте и елате да пазарувате при нас. Всички артикули са на страхотни конкурентни цени, а освен това винаги с гаранция за отлично качество. Поръчайте нощни лампи онлайн при нас и няма да съжалявате, като в допълнение, клиентите ни винаги могат да се обръщат и към консултантите ни за допълнителна помощ. В колекцията ни има и специални детски нощни лампи, а дори и нощни лампи за бебета. Променете визията на спалното помещение лесно и практично и му вдъхнете живот с повече светлина и по-ясно подчертан изискан или модерен стил.

Това е категорията, която сме посветили изцяло на нашата богата колекция от нощни лампи и лампиони. Този тип осветителни тела са особено подходящи за спални, но те, също така се радват на огромен успех и в други жилищни помещения, като всекидневната, например. Основно предимство на един лампион или нощна лампа е двуякото им приложение. Освен като осветители, те влизат без проблем в ролята на изящен аксесоар, не само когато излъчват меката си светлина, но и със самото си присъствие.

Как да изберем нощна лампа?

Когато се налага да изберем осветители за спалня е важно да знаем на първо място къде ще бъдат поставени. Ако за място сме им определили нощното шкафче, раклата или друг удобен плот, то ще трябва да се насочим към нощните или така наречените настолни лампи. Лампионът, от друга страна се различава по това, че има висока самостоятелна стойка. Той се поставя директно на пода и може да се използва във всяко друго помещение. Той е този, който има по-голямо приложение в декорацията на жилището, макар че функцията му на удобен осветител не бива да бъде подценявана.

Други признаци, по които можем да избираме лампиони и настолни лампи са:

Дизайн

Дизайнерските решения при преносимите осветители са безкрайно много, което може както да улесни нашия избор, така и сериозно да ни затрудни. Най-удачното решение е да изберем модела, който ще се впише най-добре към интериора в помещението, като тук трябва да наблегнем основно на цвят, десен и форма.

Ние ви предлагаме чудесна колекция от лампиони и нощни лампи онлайн, част от които са с приятна ретро визия, а други с модерен и дори футуристичен облик. Не липсват анималистичните и флоралните мотиви в десена, които винаги са били универсално решение както за спалнята на родителите, така и за детската стая.

Големина

Размерът на абажура на настолната лампа е от значение, особено когато изделието ще бъде поставено върху по-малка работна площ. Това може да бъде нощното шкафче до леглото ви или работното бюро, на което обработвате документи или това, върху което детето ви пише своите домашни. По-големият абажур има значително по-висока естетическа стойност, но декорацията никога не бива да бъде за сметка на удобството. Ако пространството е ограничено, изберете модел с по-компактен конусовиден абажур.

Цена

Цените на подбраните в раздела лампиони и нощни лампи са невероятно изгодни, но ако целта е да закупите повече изделия, то определено ще се съобразите с индивидуалната цена на всеки модел. Ние предлагаме както много достъпни настолни лампи, така и модели с по-атрактивна визия и изработка, чиято цена е малко по-висока. Евтините ни осветители са удачно решение за хотели и други места с платена нощувка, като тяхната функционалност и атрактивна визия съвсем не бива да бъдат поставяни под въпрос.

Материали

Визията на един лампион или нощна лампа зависят в голяма степен от материалите, от които са изработени. Осветителите и от двата типа, предлагани в нашия магазин имат стабилна метална стойка, която в някои случаи е патинирана, а в други с декоративно покритие в цвят злато или инокс. Голяма част от абажурите са изработени от лека и здрава пластмаса, като не липсват и текстилните абажури и чашките от матирано стъкло. Ние ви предлагаме изделия с много високо качество, висока декоративна стойност и огромно приложение в бита и интериорния дизайн.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ