Плафониери, плафони и аплици

Подреждане по:
Плафониери, плафони и аплици

Магазин Мебели за всеки разполага с уникална колекция от креативни, оригинални и изработени от висококачествени и надеждни материали стенни осветителни тела. Във всички видове продукти бихте могли да откриете чудесни варианти за вашето домашно и работно осветление. То ще съумее да отвори интериора, да го разчупи и да го обнови, ако започва да ви поомръзва, но пък не ви се прави нито ремонт, нито смяна на мебелите.

Всеки аплик и плафониера пристига при вас с гаранция за качество, както и със сертификат за оригинален произход. Стиловете са разнообразни и модерни. Без значение дали предпочитате пищния викториански стил, или обикновено избирате по-семплото и минималистично отношение към обзавеждането в колекцията ни ще откриете куп страхотни решения.

Разгледайте още сега концепциите ни за аплици и плафони, и подберете най-доброто за своя дом. Ако желаете, консултирайте се допълнително и с нашите любезни и учтиви, готови винаги да ви помогнат, служители. В случай че се нуждаете от качествени, надеждни и красиви осветителни тела за своя офис, онлайн магазина ни разполага с всичко, способно да отговори на специфичния ви вкус.

Какво ви очаква в раздела?

Предлагаме богата селекция от оригинални стенни аплици, така че можете изцяло да разчитате на нас за перфектното и очарователно осветяване на вашето работно място. Залагаме на голямото разнообразие от стилове и дизайни, цветове и форми, като същевременно акцентираме и върху последните модни тенденции в осветлението за интериор.

Същевременно, държим да предложим продукти с висока степен на ефективност и доказана функционалност в съвременното офис и домашно пространство. Ето защо нашите осветителни тела аплици, са идеални за вас и вашата работна атмосфера, без значение дали става въпрос за професионалната ви или домакинска работа.

Секцията с предложения за осветление, в която се намирате в момента, предлага перфектни варианти за аплици за стена. Ще забележите, че някои от тях са с двойно и дори тройно осветително оформление, тоест ще са ви нужни няколко електрически крушки. Държим всичките ни модели да отговарят на високите стандарти за енергийна ефективност днес.

Поради тази причина, голяма част от включените в колекцията ни аплици за стена, освен, че се предлагат на ниска цена, могат да бъдат захранени с LED и енергоспестяващи крушки. Моля, имайте на предвид, че този подход в избора на продукти се отнася за цялата ни категория, посветена на модерното офис осветление. Тоест, съвместими с такива крушки са и наличните в магазина ни плафони за стена и плафониери

Точно както модерният плафон и плафониера, така и оригиналният аплик за стена, би могъл изцяло да промени облика на помещението, в което работите. Ако целите точно това, не се колебайте да се спрете на модел със силно изразена декорация в по-нестандартен стил.

Решение за всяко интериорно пространство

Ние можем да ви предложим ретро и индустриални, модернистични и дори барокови изпълнения в колекцията ни от осветителни тела за стена. Между другото, не само вашето работно място може да заприлича на истинска приказка, благодарение на уникалните ни осветители. Не се колебайте да разгледате и уникалните ни предложения за всички жилищни помещения.

Изберете например, някой от нашите красиви аплици за спалня. В духа на романтиката, и с идеята да внесат спокойствие и хармония в помещението, те са идеално допълнение към интериора. Освен това, в магазина ни можете да намерите и чудесни плафони за баня, проектирани с идеята да отговорят на очакванията ви за разчупен стил и висока ефективност в помещение, безспорно нуждаещо се от подходяща светлина.

Не пропускайте да се насладите и на страхотните ни предложения за плафони за хол. Тук сме се постарали да съберем наистина най-доброто от модерния свят на осветителните тела, защото холът се нуждае от повече акценти, поставени, именно благодарение на правилната светлина и то на правилното място.

Ако искате вашият хол да се промени и да изглежда по-стилно, добавете няколко стенни плафони, възползвайки се от изгодните им цени в каталога ни. Това може да стане не само възможно, но и лесно и бързо. В тази връзка, имайте предвид, че ние работим винаги с ниски, конкурентни на родния пазар цени.

Последно, но не  по важност, прегледайте и нашата селекция от оригинални и висококачествени, но същевременно евтини плафони за коридор.  Ще ви напомним, че антрето е входът – визитката на вашият дом, така че не подценявайте важността на осветлението и в това интериорно пространство. Препоръчваме ви силна светлина за повече уют и комфорт.

Вземете подходящите за вашите цели компоненти за стенно осветление от магазин Мебели за всеки още днес! Оставаме на ваше разположение за повече подробности. Ние правим доставки всеки ден и в разумни срокове до всяка точка на страната. Възползвайте се от ниските цени и специалните ни оферти в категорията с осветление за стена още сега!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ