Плафониери, плафони и аплици

Подреждане по:
Плафониери, плафони и аплици

Магазин Мебели за всеки разполага с уникална колекция от креативни, оригинални и изработени от висококачествени и надеждни материали плафониери и аплици. И в двата вида продукти бихте могли да откриете чудесни варианти за вашето домашно или работно осветление, което да отвори интериора, да го разчупи или да го обнови, ако започва да ви поомръзва, но пък не ви се прави нито ремонт, нито смяна на мебелите. Всеки аплик и плафониер пристига с гаранция за качество, както и със сертификат за оригинален произход. Стиловете са разнообразни и модерни, така че без значение дали предпочитате пищния викториански стил, или обикновено, избирате по-семплото и минималистично отношение към обзавеждането. Разгледайте още сега концепциите ни за плафониери и аплици и подберете най-доброто за себе си, а ако желаете, консултирайте се допълнително и с нашите любезни и учтиви, готови винаги да ви помогнат, служители. 

В случай че се нуждаете от качествено,  надеждно и красиво осветление за офис, онлайн магазин Мебели за всеки разполага с всичко необходимо за вас и вашия специфичен вкус. Ние предлагаме богата селекция от оригинални плафониери и аплици, така че можете изцяло да разчитате на нас за перфектното и очарователно осветяване на вашето работно място.

Ние залагаме на голямото разнообразие от стилове и дизайни, цветове и форми, като същевременно акцентираме и върху последните модни тенденции от областта. Едновременно с това държим да предложим продукти с висока степен на ефективност и доказана функционалност в съвременното офис пространство. Ето защо нашите плафониери  и аплици са идеални за вас и вашата работна атмосфера.

В магазин Мебели за всеки секцията с предложения за осветление за офиса предлага перфектни варианти за аплици за стена. Ще забележите, че някои от тях са с двойно или дори тройно осветително оформление, тоест ще са ви нужни няколко електрически крушки. Държим всичките ни модели да отговарят на високите стандарти за енергийна ефективност днес.

Поради това, повечето модели стенни аплици могат да бъдат захранени с LED и енергоспестяващи крушки. Моля, имайте на предвид, че този подход в избора на продукти се отнася за цялата ни категория, посветена на модерното осветление за офис, тоест съвместими с такива крушки са и наличните в магазина ни плафони за стена и плафони за таван.

Точно както модерният плафон днес, така и оригиналните аплици за таван, налични в склада ни, могат изцяло да променят облика на помещението, в което работите. Ако целите точно това, не се колебайте да се спрете на модел със силно изразена декорация в по-нестандартен стил.

Ние можем да ви предложим ретро и индустриални, модернистични и дори барокови изпълнения на плафон и аплик. Между другото, не само вашето работно място може да заприлича на истинска приказка благодарение на уникалните ни осветителни тела. Не се колебайте да разгледате и нашите предложения за други жилищни помещения.

Изберете например, някой от нашите красиви аплици за спалня. В духа на романтиката и с идеята да внесат спокойствие и хармония в помещението, те са идеално допълнение към интериора. Освен това, в магазина ни можете да намерите и модели аплик за баня, които да отговорят на очакванията ви за разчупен стил и висока ефективност в помещение безспорно нуждаещо се от подходяща светлина.

Не пропускайте да се насладите и на страхотните ни предложения за плафони за хол. Тук сме се постарали да съберем наистина най-доброто от модерния свят на осветителните тела, тъй като това помещение се нуждае от повече акценти, поставени именно благодарение на правилната светлина и то на правилното място. Ако искате вашият хол да се промени и да изглежда по-стилно, повярвайте ни с нов плафон това може да стане не само възможно, но и лесно и достъпно. В тази връзка, имайте на предвид, че ние работим винаги с ниски и конкурентни цени.

Последно, но не  по важност, прегледайте и нашата селекция от оригинални и висококачествени плафони за коридор.  Ще ви подскажем само че антрето е входът, първата обстановка, с която посреща вашият дом, така че не подценявайте важността и на осветлението в тази стая. Препоръчваме ви силна светлина за повече уют и комфорт.

Вземете своя плафон или аплик от магазин Мебели за всеки още днес! Оставаме на ваше разположение за повече подробности. Ние правим доставки всеки ден и в разумни кратки срокове до всяка точка на страната. Възползвайте се от ниските цени и специалните ни оферти в категорията с осветление за офис сега!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ