МИПА

Показване:
Подреждане по:

В този раздел е представена продукцията на мебелна фабрика Мипа. Това са предимно дървени изделия от категория корпусна мебел с много модерен дизайн, изработени по най-високите европейски критерии за качество. Мебели Мипа са сред най-добрите разработки за дома и особено за детската стая. Тази марка ви позволява да закупите всичко необходимо за стаята на своето дете – от леглото до учебното бюро.

В раздела ще откриете:

Цялостно обзавеждане за детска стая

Ако искате бързо и на възможно най-изгодна цена да обзаведете детската стая, цялостното обзавеждане, представено в този раздел ви дава такава възможност. Дизайнерите на шуменската мебелна фабрика са разработили различни примерни варианти, така че моделите им да бъдат подходящи за по-голям брой жилищни стаи. При нас ще намерите чудесно пълно обзавеждане, включващо всичко най-необходимо на детето – легло, гардероб, бюро и дори кът за игра за най-малките палавници.

Ученически бюра

Серията ученически бюра на Мипа се откроява със своя стилен и функционален дизайн. Ние ви предлагаме богата гама от този тип мебели – от съвсем компактни модели до по-масивни бюра от модулни системи, които могат да се използват в различни учебни заведения, а не само в домашни условия. Предлагаме също практични бюра с надстройка за съхранение на книги и учебни помагала.

Гардероби

Не можем да не обърнем специално внимание на красивите и практични гардероби на тази мебелна къща. При голяма част от моделите преобладават светлите тонове. Този производител произвежда своята корпусна мебел от най-висококачествена дървесина – масив, МДФ и ПДЧ плоскости. Добавянето на покритие от PVC фолио придава невероятен гланц на дървото и го защитава от избеляване и механични повреди.

Спални и детски легла

Невъзможно е да представим мебели Мипа, без да отделим специално внимание на чудесните легла, изработени от този производител. Модерната дизайнерска линия, съчетана с отличната визия на дървото и майсторската изработка е причина за високата стойност на този толкова важен вид мебели. Ако търсите красота, комфорт и практичност, леглата за малки и големи на шуменската фабрика са способни да отговорят на най-високите ви изисквания.

Фирма МИПА ООД е един от водещите производители на мебели в България. Създадена през 1994 г. в гр. Шумен, фирмата е специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на корпусна мебел за дома, хотела, офиса и обществените сгради.

Предлага на клиентите си продукти от масивно дърво, МДФ, ЛПДЧ, с възможност за покритие с ПВЦ фолио. Внимателно подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба. Съществува затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. Изключително гъвкави и бързи, успява да усвои нови изделия в рамките на 15 дни.

Автоматизацията на производството, добре обучения и квалифициран персонал позволяват да създава качествени, стилни и функционални мебели на конкурентни цени.Във фирма МИПА работи екип от 20 амбициозни специалисти. Дизайнерският отдел е изграден от млади хора с отлично познаване на технологията на мебелното производство и ясна визия за тенденциите в дизайна, които успяват да предложат на всеки клиент интересни решения, в зависимост от конкретните изисквания.

Модерно оборудваната производствена база на фирмата е разположена на площ от 10 000 кв. м, като машинният парк се обновява непрекъснато.

Фирма МИПА ООД е сертифицирана по ISO 9001-2008 и ISO 14001-2004. Член е на Браншовата организация на фирмите от мебелния сектор, а от 2013 г. фирмата е регистрирана в SEDEX.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ