Фотьойли

Подреждане по:
разтегателни и сгъваеми фотьойли

Подборът на мека мебел за дома не бива да се свързва само с покупката на дивани. Напротив, съществуват множество опции за вас да разчупите интериорния дизайн и да го направите малко по-интересен и оригинален –именно с различни компоненти – кресла и фотьойли, каквито тук в Мебели за всеки предлагаме в изобилие.

Какво ви предлагаме?

Към тази категория трябва да се насочите, в случай че желаете да закупите удобна и функционална мебелировка. Разполагаме със стандартни и разтегателни фотьойли на достъпни цени. Подбрали сме разнообразни решения, с което целим да отговорим на всеки вкус, възможности и предпочитания.

Фотьойлът намира широко приложение не само в жилищното обзавеждане, но и в офиси, чакални на лекарски кабинети, салони за красота и още голям брой обществени и частни обекти. Той осигурява само едно седящо място, което го прави предпочитан от хората, търсещи комфорт и уединение. Един релакс фотьойл, от друга страна ще промени изцяло възгледите ви за удобство.

Горещо ви съветваме да обърнете специално внимание на колекцията ни от висококачествени, изключително комфортни и подходящи за всякакви помещения фотьойли с механизъм и без. Предлагаме кожени фотьойли за любителите на лукса, наред с практични решения на ниски цени.

Фотьойл с релакс механизъм, а защо не и разтегателен фотьойл? Те са наш специалитет в сферата на обзавеждането на хола и всекидневната, затова очаквайте уникални дизайни и страхотни идеи. В случай на необходимост, винаги е възможно да се възползвате от консултация с нашите вежливи служители.

Какво трябва да имаме предвид при избора?

Всяка разновидност на фотьойла принадлежи към определен дизайнерски стил и има собствени уникални свойства. Даден модел е възможно да е предназначен единствено за сядане, но друг би могъл да предложи повече възможности.

Един разтегателен фотьойл на разумна цена с релакс механизъм дава значително повече опции за използване и може да осигури невероятен комфорт както чрез стандартната си функция, така и с допълнителните си такива. Когато избираме фотьойли и кресла за дома и офиса трябва да се съобразим със следните фактори:

Интериорен стил и площ на помещението

Всяка мебелна композиция следва да бъде подбрана правилно спрямо интериорния стил в жилището / конкретната стая. Каталогът ни предлага богат избор от класически и сгъваеми фотьойли с различен дизайн, които спокойно бихте могли да съчетаете с околната обстановка.

Разполагаме с луксозни разтегателни фотьойли, тапицирани с кожена дамаска, а също и с компактни и практични решения за помещения, обзаведени в модерен градски стил. Фотьойлите, включени в нашия каталог са подходящи за жилища, офис кабинети и представителни помещения.

Дали това ще бъде холът, всекидневната, офисът или работният кабинет, размерът на фотьойлите следва да бъде съобразен с площта на помещението. Ние разполагаме с масивни и много удобни релакс фотьойли, за по-просторните стаи, а също и с богата гама компактни изделия, които няма да заемат излишно пространство в едно по-малко по площ помещение.

Начин на използване и вид на тапицерията

Фотьойлът е преди всичко мебел, създаваща максимално удобство в седнало положение. Модерните разработки обаче добавиха редица допълнителни функции и начини на използване С помощта на един разтегателен фотьойл ще осигурим още едно място за спане, особено с фотьойлите-легло с механизъм за лесна промяна на позицията.

Избирайки мека мебел, независимо дали това е диван, фотьойл релакс, кресло на изгодна цена или табуретка, е добре да обърнете специално внимание на дамаската. Почистването на някои тапицерии не е лесна задача, затова съобразете материята с обстановката, в която ще се използват фотьойлите.

В случай че отглеждате малки деца и домашни любимци, е редно да се спрете на модел с лесно почистваща се и здрава тапицерия. Ако в стаята няма риск от сериозно замърсяване, можете да се насочите към изделия с мека и топла текстилна дамаска. Имайте предвид, че коженото покритие не удачен вариант за домове, в които се отглеждат животни.

Възможност за лесно преместване и почистване

В стаи с малка площ, изпълняващи понякога представителни функции, е добре да се използват леки и лесно преносими фотьойли и кресла. В това отношение нашите пуфове и барбарони са много добра идея, защото са едни от най-леките и могат да се местят безпроблемно дори от деца.

Предлагаме отлични мебелни разработки и вариации на фотьойла с приятна форма, в голям брой разцветки и с различни по вид тапицерии. Можете да изберете модел с лесна за поддържане кожена дамаска, както и такъв, облечен в свалящ се текстилен калъф, подлежащ на машинно пране.

Изгодни цени и редовни разпродажби

Цената на всеки наш стандартен и кожен фотьойл и кресло е нещо, на което със сигурност ще обърнете специално внимание, особено когато се налага да се вместите в строго фиксиран бюджет. В повечето случаи се налага да се закупят поне два фотьойла, затова е важно общата им цена да покрива бюджета, който сте определили.

Ние правим редовни разпродажби и намаления, от които винаги е удачно да се възползвате. По всяко време можете да надникнете за разпродажба на въпросните мебели, защото магазинът ни се старае да задоволи не само вкусовите ви предпочитания, но и необходимостта ви да се вместите в определен бюджет.

Разгледайте наличните цветове, дизайни и размери, и обзаведете хола и всекидневната по максимално уютен и привлекателен начин. Пожелаваме ви приятни моменти със страхотната ни колекция.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ