Фотьойли

Подреждане по:
Фотьойли

Подборът на мека мебел за дома не бива да се свързва само с покупката на дивани. Напротив, съществуват множество опции за вас да разчупите интериорния дизайн и да го направите малко по-интересен и оригинален –именно с различна мека мебел. Затова, горещо ви съветваме да обърнете специално внимание на нашата колекция от висококачествени, изключително комфортни и подходящи за всякакви помещения фотьойли. Предлагаме кожени фотьойли за любителите на лукса, както и практични решения на ниски цени. Освен това, винаги можете да надникнете и за разпродажба на фотьойли, защото магазин Мебели за всеки се старае да задоволи не само вкусовите ви предпочитания, но и необходимостта ви да се сместите в определен бюджет. Разгледайте наличните цветове, модели и размери и обзаведете хола или всекидневната по максимално най-уютен и привлекателен вид. Фотьойли за хола и фотьойли за всекидневна са наши специалитети в сферата на меката мебел, затова очаквайте уникални дизайни и страхотни идеи! В случай на необходимост, винаги можете да се възползвате от консултацията на нашите вежливи служители.

Към тази категория на магазин Мебели за всеки трябва да се насочите ако желаете да закупите удобни и функционални фотьойли на достъпни цени. Подбрали сме разнообразни модели, с което целим да отговорим на всеки вкус, възможности и предпочитания. Този тип мека мебел намира широко приложение не само в жилищното обзавеждане, но и в офиси, чакални на лекарски кабинети и салони красота и още голям брой обществени и частни обекти.

Какво трябва да имаме предвид при избора на фотьойли?

Всеки модел фотьойл принадлежи към определен дизайнерски стил и има собствени уникални свойства. Докато един модел може да се използва единствено за сядане, то друг може да предложи много повече възможности. Един фотьойл - разтегателен или с релакс механизъм дава много повече опции за използване и може да осигури невероятен комфорт както чрез стандартната си функция, така и с допълнителните си такива.

Когато избираме фотьойли за дома или офиса трябва да се съобразим с:

Интериорния стил на помещението

Всеки вид мебел трябва да бъде подбран правилно спрямо интериорния стил в жилището или конкретната стая. Ние ви предлагаме богат избор от фотьойли с различен дизайн, така че спокойно да можете да ги съчетаете с околната обстановка. Разполагаме с луксозни големи модели, тапицирани с кожена дамаска, както и с компактни и практични решения за помещения, обзаведени в модерен градски стил. Фотьойлите, включени в нашия каталог са подходящи за жилища и различни офис и работни помещения.

Начин на използване

Фотьойлът е преди всичко мебел, създаваща максимално удобство в седнало положение, но модерните разработки добавиха много допълнителни начини, по които можем да го използваме. С помощта на един разтегателен фотьойл можем да осигурим още едно място за спане, особено ако това е фотьойл-легло с механизъм за лесна промяна на позицията. Ако искате мека мебел с по-висока функционалност, то определено трябва да се насочите към модел разтегателен фотьойл на подходяща цена.

Площ на помещението

Дали това ще бъде холът, всекидневната, офисът или работният кабинет, размерът на фотьойлите трябва да бъде съобразен с площта на помещението. Ние предлагаме голям брой масивни и много удобни сгъваеми фотьойли, подходящи за просторни стаи, както и компактни изделия, които няма да заемат излишно пространство в едно по-малко по площ помещение. Възможността да ги закупите отделно ви позволява да изберете и техния брой, за да можете да осигурите оптимален брой места за сядане без да допускате излишно струпване на мебели.

Възможност за лесно преместване

В стаи с малка площ, изпълняващи различни функции е добре да се използват леки и лесно преносими фотьойли. В това отношение нашите пуф модели са много добра идея, тъй като са едни от най-леките и могат да се местят безпроблемно дори от деца. Предлагаме отлични модели с приятна форма и в голям брой разцветки, както и с различни по вид тапицерии. Можете да изберете модели с лесна за поддържане кожена дамаска, както и такива, облечени в сваляеми текстилни калъфи, подлежащи на машинно пране.

Вид на тапицерията

Когато избирате мека мебел, независимо дали това е диван, сгъваем фотьойл или табуретка е добре да обърнете специално внимание на дамаската. Почистването на някои тапицерии не е лесна задача, затова съобразете материята с обстановката, в която ще се използват фотьойлите. Ако отглеждате малки деца или домашни любимци е редно да се спрете на модел с лесно почистваща се и здрава тапицерия. Ако в стаята няма риск от сериозно замърсяване, можете да се насочите към изделия с мека и топла текстилна дамаска.

Цени

Цената на всеки модел фотьойл е нещо, на което със сигурност ще обърнете специално внимание, особено ако се налага да се вместите в строго фиксиран бюджет. Тъй като в повечето случаи се налага да се закупят поне два фотьойла е важно общата им цена да покрива бюджета, който сте определили. Ние правим редовни разпродажби и намаления, от които винаги можете да се възползвате, ако искате да спестите допълнително средства.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ