Табуретки

Подреждане по:
кожени табуретки ракли

Макар за някои от вас табуретките да са по-скоро излишни, отколкото необходими в обзавеждането, ние ви предлагаме солидно разнообразие от модели и дизайни. Те ще ви напомнят, колко интересен и разчупен всъщност може да стане интериора с фотьойли и една-две кожени табуретки, вместо само с баналната опция за ниска маска с диван. В този раздел на Мебели за всеки табуретката властва в пълния си блясък.

Какво следва да очаквате от настоящия раздел?

Независимо какъв интериорен стил се опитвате да следвате, нашата колекция от евтини табуретки – включително кожените и специалните детски дизайни, ще ви изненадат с високо качество на изработка и невероятно достъпните си цени. Можем да предложим идеалното решение за всяко жилищно помещение, като това включва: визия, материал, цвят и цена.

Можете да надникнете в колекцията ни с модерни и стилни артикули още сега и да подберете подходяща сгъваема табуретка за празното пространство в хола, трапезарията, дневната или детската, което ви дразни от години. Магазинът ни и конкретно компетентните ни консултанти, са на ваше разположение за всякакви въпроси по повод продуктите, техните качества и цени.

Вече имате възможност лесно и изгодно да допълните интериора в дома си с качествени и атрактивни табуретки на конкурентни цени. Ние ви предлагаме огромен асортимент от дизайни, разцветки и материали. Целта е да можете да изберете най-подходящото решение за различните стаи в дома си, с което да създадете приятна атмосфера в тях и да си гарантирате максимално удобство.

Категорията съдържа цялата ни продуктова гама от класически, детски и табуретки ракли за спалня. Изделията варират като големина, вид на вложените материали (конструкция и дамаска), форми и цветове. Това, което ги обединява са привлекателно ниските им цени. Ние ви предлагаме изящни изделия с много високо качество и уникален дизайн, които можете да използвате във всяка стая на дома си.

При избора на модел, препоръчваме да обърнете внимание на присъстващите тук:

Изделия в интересни геометрични форми и ярки цветове

Квадратни, конус и още голям брой причудливи форми са представени в колекцията ни. Дори нашите сгъваеми табуретки са особено подходящи за жилища с по-модерен оригинален интериор и за малки по площ помещения. Те са най-доброто решение за детската, но ще изглеждат чудесно и в хола, дневната, а защо не и във вашата спалня, стига вече да не сте избрали ефектна кожена табуретка ракла за това място.

Изделията с нестандартни форми и цветове са особено подходящи за малки жилища и студентски квартири, в които е нужно оптимално използване на оскъдната жилищна площ. В същото време с тях ще постигнете лекота в създаването на по-разчупена обстановка. Към въпросния клас принадлежат и страхотните ни детски табуретки, харесвани еднакво и от деца и от родители.

Тип ракла

Практичните табуретки ракла са още едно удачно решение за малките жилища, където липсва удачен вариант за съхранение на спално бельо, завивки и дори дрехи. Една умно подбрана табуретка ракла, предоставена от нас на изгодна цена, може да се използва успешно в антрета и коридори, където ще осигури елегантност във визията на предверието и удобство при обуване и събуване на обувките.

Табуретката с пространство за съхранение на вещи ще послужи и ще изглежда чудесно в детските стаи, особено ако цветът на дамаската е светъл и приветлив. Всички изделия са изработени от висококачествени материали и тапицирани с дамаски, които се почистват и поддържат безпроблемно.

Защо са важно допълнение към мебелировката?

Една качествена и красиво изработена кожена или детска табуретка има безброй приложения в жилищния интериор. Тя може да послужи като чудесен декор, а също и да бъде акцент в обзавеждането. Табуретките предоставят допълнителен брой седящи места за вашите гости. Тяхно основно предимство е минималната жилищна площ, която заемат и възможността да се преместват лесно до мястото, на което са нужни в момента.

Представените в каталога ни табуретки са универсална мека мебел, която стои чудесно не само в хола и всекидневната, но и в спалнята, детската и трапезарията. В зависимост от дизайна, те могат значително да подобрят визията на дадено пространство и със сигурност ще ви осигурят комфорта, от който се нуждаете. Те са особено любими на децата, ето защо сме се погрижили да предложим достатъчен брой атрактивни модели в пъстри и ярки цветове.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ