Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Табуретки

Подреждане по:
Tабуретка Rolly
Tабуретка Rolly
40.00 лв.
Детска табуретка Rocky
Детска табуретка Rocky
35.00 лв.
Детска табуретка Мики
Детска табуретка Мики
35.00 лв.
Табуретка - ракла Квадрат
Табуретка - ракла Квадрат
69.00 лв.
Промоция Спестявате 7.00 лв. Спестявате 7.00 лв.Табуретка - ракла Текстил
Табуретка - ракла Текстил
58.00 лв. 65.00 лв.
Табуретка B207
Табуретка B207
190.00 лв.
Табуретка Gloss
Табуретка Gloss
96.00 лв.
Табуретка SIA
Табуретка SIA
98.00 лв.
Табуретка Клуб
Табуретка Клуб
199.00 лв.
Табуретка Кубо
Табуретка Кубо
25.00 лв.
Табуретка Либерта
Табуретка Либерта
120.00 лв.
Табуретка Оги
49.00 лв. 99.00 лв.
Табуретка-ракла
Табуретка-ракла
59.00 лв.
Табуретки

Макар че за някои от вас табуретки са по-скоро излишни, отколкото необходими мебели, ние ви предлагаме богато разнообразие от модели и дизайни. Те ще ви напомнят колко интересен всъщност може да стане интериора с фотьойли и табуретки или само с холна маса с табуретки, отказвайки се от баналното решение за ниска маска с диван. При всички случаи нашите табуретки – включително и всички кожени табуретки и специалните детски табуретки – ще ви изненадат с високо качество на изработка и напълно достъпни цени. Можете да надникнете в колекцията ни с табуретки още сега и да подберете нещо за дупката в интериора, която така ви дразни от няколко години било то в хола, в трапезарията, всекидневната или дори детската стая. Магазин Мебели за всеки и екипът му са на ваше разположение за всякакви въпроси по повод продуктите и за консултации.

Вече имате възможност лесно и изгодно да допълните интериора в дома си с качествени и атрактивни табуретки. Ние ви предлагаме огромен асортимент от дизайни, цветове и материали, така че да можете да изберете най-подходящото решение за всяка стая, с което да създадете приятна атмосфера и да си гарантирате максимално удобство.

Защо табуретките са важно допълнение към мебелировката?

Една качествена и красиво изработена табуретка има безброй приложения в жилищния интериор. Тя може да послужи като чудесен декор, а също и да бъде акцент в обзавеждането. Табуретките предоставят допълнителен брой седящи места, върху които можете да настаните своите гости. Тяхно основно предимство е минималната жилищна площ, която заемат и възможността да се преместват лесно до мястото, на което са нужни в момента.

Табуретките са универсална мека мебел, която стои чудесно не само в хола или всекидневната, но и в спални, детски стаи и трапезарии. В зависимост от дизайна, те могат значително да подобрят визията на дадена стая и със сигурност ще ви осигурят комфорта, от който се нуждаете. Табуретките са особено любими на децата, ето защо сме се погрижили да предложим достатъчен брой атрактивни модели в наситени и ярки цветове.

Какво съдържа този раздел?

Този раздел на магазин Мебели за всеки съдържа цялата ни продуктова гама от табуретки. Тук ще откриете голям брой класически модели, както и модерни нестандартни решения, подходящи за всяка жилищна стая. Изделията варират като големина, вид на вложените материали, форми и цветове. Това, което ги обединява са привлекателно ниските им цени. Ние ви предлагаме евтини табуретки с много високо качество и уникален дизайн, които можете да използвате във всяка стая на дома си.

Обърнете внимание на:

Табуретки в интересни геометрични форми и ярки цветове

Квадратни, конус и още голям брой причудливи форми – табуретките ни от този тип са особено подходящи за жилища с по-модерен оригинален интериор. Те са най-доброто решение за детската стая, но ще изглеждат чудесно и в хола, дневната и дори във вашата спалня. Особено подходящи за малки жилища и студентски квартири, в които е нужно оптимално използване на оскъдната жилищна площ.

Табуретки-ракли

Това е още едно удачно решение за малките жилища, където липсва удачен вариант за съхранение на спално бельо, завивки и дори дрехи. Една такава табуретка може да се използва успешно в антрета и коридори, но най-добре ще послужи и ще изглежда в спални и детски стаи. Всички изделия са изработени от висококачествени материали и тапицирани с дамаски, които се почистват и поддържат безпроблемно.