Пуфове и Барбарони

Подреждане по:
пуф фотьойл

Когато говорим за по-ексцентрична домашна мека мебел и за по-интересна подредба в друг тип помещения и сгради, идеята за пуфове и барбарони съвсем не би била неудачна. Напротив – те са оригинални не само по форма и размер, но преди всичко, заради вида на материята.

Когато се избират според цвета им, в повечето случаи се залага на моделите в ярки и наситени нюанси, създаващи усещане за свобода и изкуство, за разпалване на креативния процес, за внасяне на изключително позитивно и незаменимо приказно настроение.

Защо да заложите на тях и как да изберете правилно модела?

В случай че искате обзавеждането в дома ви да е решено по съвсем нестандартен и оригинален начин, набавете си задължително и фотьойли тип пуф. В магазин Мебели за всеки имаме всякакви вариации. Отделете си време да ги разгледате спокойно и подберете подходящото и интересно решение за своя дом. Между другото, децата са луди по тях, затова не пренебрегвайте този вариант за детската стая.

В този раздел сме се погрижили да предоставим оптимално разнообразие от пуфове на достъпни цени. Това е особен вид мебелировка, предпочитана особено от по-младата ни аудитория. Те са идеални за създаване на приятна атмосфера в детските стаи, но могат да бъдат и цялостно решение за жилището, особено ако интериорният стил в него е плод на по-авангардни възгледи.

Побраните от нас барбарони са също оригинално решение за детски кътове в търговски и увеселителни центрове, както и за обзавеждане на детски градини. Основно предимство на мекия пуф фотьойл е пълната липса на твърди детайли и остри ръбове, което ги прави напълно безопасни за по-малките деца. В домове с тепърва прохождащи малчугани, свежите и пухкави пуфове са чудесна идея за обзавеждане.

Основните критерии при избора на артикули обикновено са:

Начин на използване

От това как искате да ви служи изделието, зависи към коя разновидност ще се насочите. Ние предлагаме въздушни пуфове, а те са доста евтини и са чудесен аксесоар за лятната ви почивка. Бихте могли да ги използвате вместо шезлонг на плажа, а защо не и под формата на надуваем дюшек в басейна и морето.

Въпросният тип барбарони и пуфове нямат постоянен пълнеж, което позволява лесното им прибиране и съхранение след употреба. Пренасянето им също е максимално улеснено. Според вида на използване, можете да изберете различен брой седящи модели.

Ние ви предлагаме невероятно разнообразие от барбарони за сядане с оригинални форми и водоустойчива перяща се дамаска. Сред седящите модели ще откриете меки и удобни табуретки и фотьойли, на които можете да се отпуснете спокойно и насладите на изключително меката им прегръдка, каквато другите мебели не могат да ви предложат.

Вариантите от типа стол са не по-малко удобни и атрактивни. Обвити в здрави и устойчиви на захабяване материали, те ще ви служат дълго, позволявайки ви в същото време да ги поддържате лесно в безупречно състояние. За пълнеж на всеки стол барбарон са използвани топчета експандиран полистирол, което осигурява необходимата лекота на меката мебел. По този начин децата също да могат да ги преместват без излишни усилия.

Форма

Разнообразието от форми при нашите евтини барбарони и пуф мебели, ви позволява да експериментирате, изграждайки интериора на детската стая, всекидневната и дори спалнята. Сред седящите модели имаме крушовидни и кръгли изделия, които е възможно да комбинирате, за да постигнете още по-закачлив ефект в обзавеждането.

Към определени вариации на стандартния пуф за сядане са добавени и голям брой възглавници. Тях бихте могли да използвате като диван или меко легло. Ретро фотьойлите са също едно много атрактивно решение за хола и всекидневната. Формата на избрания от вас барбарон пуф трябва да бъде съобразена с предназначението на помещението и интериорния му стил.

Цвят и вид на дамаската

По отношение на разцветките, детските барбарони за сядане ще задоволят всеки вкус и предпочитание. Цветовете на дамаските са ярки, живи и свежи, способни със самото си присъствие да променят изцяло облика на всяко помещение. В магазина ни, всеки модел се предлага в голям брой цветови вариации, които ще ви позволят да придадете допълнителна обаятелност на стаите и да създадете по-ведро и весело настроение.

Видът на дамаските са фактор, който не бива да подценявате, макар че всяка материя, използвана за покритие на оригиналния пуф барбарон е с висока устойчивост на замърсяване и захабяване. Калъфите на този тип мека мебел са изработени от 100% полиестер, който е универсална мебелна дамаска.

Възможността за сваляне на калъфите и машинно пране, ви позволява да поддържате висока хигиена. Чистотата е особено важна за един детски барбарон, който със сигурност ще бъде подложен на сериозни изпитания. Сред материите ще срещнете и изкуствена кожа, която улеснява поддръжката допълнително.

Безупречно качество на достъпна цена

Ако при избора на пуфове и барбарони за деца и по-възрастни любители на комфорта се ръководите от цената, то имаме приятна изненада за вас. Всички изделия, включени в каталога ни са на изключително атрактивни цени. Като цяло това е най-евтиният вид мека мебел.

Един качествен пуф на ексклузивна цена е страхотна идея при обзавеждане на жилищни помещения и в същото време най-оригинален вариант по отношение на стил и визия. С няколко детски пуфове, а дори и само с един барбарон на изгодна цена, и най-скучната стая ще придобие по-атрактивен облик, а удобството да се отпуснеш в топлата им прегръдка ще бъде ненадминато.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ