Пуфове - Барбарони

Подреждане по:
Пуфове- Барбарони

Когато говорим за по-ексцентрична домашна мека мебел или за интересно обзавеждане за други типове помещения и сгради, идеята за пуфове-бабарони съвсем не би била излишна. Напротив – те са оригинални не само по форма и размер, но най-вече по материя, а когато се избират цветове, в повечето случаи този тип холна мека мебел е в ярки и наситени нюанси, създаващи усещане за свобода и изкуство, за разпалване на креативния процес, за внасяне на изключително позитивно и незаменимо приказно настроение. В случай че искате вашата домашна мека мебел у дома да е изцяло с пуфове-бабарони, намерете си задължително и фотьойли пуфове. В магазин Мебели за всеки имаме всякакви пуфове, така че можете спокойно да ги разгледате и да подберете най-доброто и интересно за вашия дом. Между другото, децата са луди по тях, така че съвсем не ги пренебрегвайте като вариант за детската стая.

В този раздел сме се погрижили да предоставим оптимално разнообразие от пуфове на достъпни цени. Това е особен вид мека мебел, предпочитана особено от по-младата ни аудитория. Те са идеални за обзавеждане на детски стаи, но също могат да бъдат цялостно решение за жилището, особено ако интериорният стил в него е плод на по-авангардни възгледи.

Побраните от нас пуфове и барбарони са също оригинално решение за детски кътове в търговски и увеселителни центрове, както и за обзавеждане на детски градини. Основно предимство на този тип мебели е пълната липса на твърди детайли и остри ръбове, което ги прави напълно безопасни за най-малките деца. В домове с тепърва прохождащи малчугани, нашите свежи и пухкави пуфове са най-удачната идея за обзавеждане.

Как да изберете пуфове и барбарони за своя дом?

Първият критерий, по който можете да изберете вида на изделията е:

Начин на използване

От това как искате да ви служи изделието, зависи към кой тип ще се насочите. Ние предлагаме въздушни пуфове, които са чудесен аксесоар за лятната почивка и които можете да използвате като шезлонг на плажа или като надуваем дюшек в басейна или морето. Този тип барбарони и пуфове нямат постоянен пълнеж, което позволява лесното им прибиране и съхранение след употреба. Пренасянето им също максимално улеснено.

Според вида на използване, можете да изберете различен брой седящи модели. Ние ви предлагаме невероятно разнообразие от барбарони за сядане с оригинални форми и водоустойчива перяща се дамаска. Сред седящите модели ще откриете меки и удобни табуретки и фотьойли барбарони, на които можете да се отпуснете спокойно и насладите на най-меката прегръдка, каквато другите мебели не могат да ви предложат.

Нашите столове барбарони са не по-малко удобни и атрактивни. Обвити в здрави и устойчиви на захабяване материали, те ще ви служат дълго, като в същото време ще ви позволят да ги поддържате лесно в безупречно състояние. Като пълнеж на всеки стол барбарон са използвани топчета експандиран полистирол, което осигурява необходимата лекота на меката мебел, така че децата също да го могат да ги преместват без излишни усилия.

Форма

Разнообразието от форми при нашите пуфове и барбарони на достъпни цени ви позволява да експериментирате, изграждайки интериора на детската стая, всекидневната или дори спалнята. Сред седящите модели имаме крушовидни и кръгли изделия, които можете да комбинирате, за да постигнете още по-закачлив ефект в обзавеждането. Сред пуфовете има и голям брой възглавници, които можете да използвате като диван или меко легло. Ретро фотьойлите са също едно много атрактивно решение за хола или всекидневната.

Цвят

По отношение на разцветките, нашите пуфове ще задоволят всеки вкус и предпочитание. Цветовете на дамаските са ярки, живи и свежи – способни със самото си присъствие да променят изцяло облика на всяко помещение. В нашия магазин, всеки модел се предлага в голям брой цветови вариации, които ще ви позволят да придадете допълнителна обаятелност на стаите и да създадете по-ведро и весело настроение.

Вид на дамаската

Видът на дамаските са фактор, който не бива да подценявате, макар че всяка материя, с която са облечени нашите пуфове е с висока устойчивост на замърсяване и захабяване. Калъфите на този тип мека мебел са изработени от 100% полиестер, който е универсална мебелна дамаска. Възможността за сваляне на калъфите и машинно пране ви позволява да поддържате висока хигиена. Чистотата е особено важна за един детски барбарон, който със сигурност ще бъде подложен на сериозни изпитания. Сред материите ще срещнете и изкуствена кожа, която улеснява поддръжката допълнително.

Цени

Ако при избора на пуфовете и барбароните се ръководите от техните цени, то имаме приятна изненада за вас. Всички изделия са на едни от най-ниските цени и като цяло това е най-евтиният вид мека мебел. Пуфовете са най-изгодното решение при обзавеждане на жилищни помещения и в същото време най-оригинални като визия. С тях дори най-скучната стая ще придобие по-атрактивен облик, а удобството да се отпуснеш в топлата им прегръдка ще бъде ненадминато.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ