Дивани и канапета

Подреждане по:
ъглови дивани

Не са ви нужни завивки за дивана, за да скриете недостатъците на старата си мека мебел. Всъщност, трябва ви просто някой от нашите луксозни дивани на промоция, за да обновите и модернизирате интериора на стаите, където този вид мебелировка се използва.

Разполагаме с чудесни големи холни дивани и малки диванчета, които можете да комбинирате, за да създадете оригинална холна гарнитура по собствен модел. Подбрали сме и богат асортимент от кухненски ъгли едно супер удачно, модерно и изгодно решение, с което да обновите облика на своето красиво и уютно жилище.

В тази връзка, магазин Мебели за всеки предлага отлични промоции на модерни разтегателни дивани за хол и кухня, в това число и на големи и просторни вариации тип двойки и тройки, разтегателни, за сън, с лежанка и дори специфични дизайни за трапезария, детска стая и всекидневна.

Специално внимание обърнете на висококачествените ни кожени дивани с уникална изработка и на достъпна цена. Вариантите с тапицерия от еко кожа също са налични, както и ъглите за по-малки помещения. Диваните с клик-клак механизъм, който стана доста популярен през последните няколко години са също част от асортимента ни.

Какво ви предлагаме?

В този раздел на мебелния ни онлайн магазин ще намерите перфектни канапета и дивани на изгодна цена. Артикулите са подходящи за различните жилищни стаи и за домове, различаващи се по площ и интериорен стил. Нашите предложения са изключително атрактивни както по отношение на цените, така и по отношение на визията на различните модели.

Предлагаме ви да закупите най-подходящия за вашия дом ъглов или разтегателен диван с модерна визия и висока функционалност. Разнообразието от модели и дизайни, представено в тази категория дава възможност за оптимално използване на жилищната площ. Размерите и формата на диваните и ъглите са съобразени с последните тенденции в жилищното обзавеждане. Тук ще откриете:

Тип Ъгъл

Все по-голяма част от собствениците на жилища използват ъглови холни дивани, както и съвместимите разновидности за кухня и трапезария. С един ъглов диван за хол ще успеете да усвоите максимално всеки сантиметър от площта на помещението, осигурявайки достатъчно седящи места, и в същото време достатъчно свободно пространство. Така обзавеждането ще бъде приятно и ще създава удобство, вместо да бъде претрупано и хаотично.

В настоящия раздел ще откриете прекрасни кухненски канапета на ниски цени с модерен и функционален дизайн. С подходящ кухненски ъгъл ще превърнете кухнята в по-уютно и красиво помещение, а освен това ще я направите по-удобна и практична за изпълнение на ежедневните задачи. Малките ни ъглови дивани за кухня са най-доброто решение за тесни помещения, в които нуждата да се създаде максимален комфорт е още по-голяма.

Ъгловите холови дивани имат огромно приложение в модерното обзавеждане. Те позволяват оптимално използване на площта на стаята и в същото време дават възможност да се спестят не малко финансови средства. Стандартният ъгъл за хол осигурява две двойки или двойка и тройка седящи места. С него не се губи ценно пространство, а същевременно се осигурява място за повече хора.

Класически  и тип легло

Диванът е задължителна част от обзавеждането на хола. Той събира цялото семейство, на него настаняваме своите гости и дори може да изпълнява функцията на удобно легло, когато легловата база в жилището е оскъдна. За това важно жилищно помещение сме подбрали комфортни ъглови дивани за спане, в това число компактни модели за малки жилища и големи като размер решения във вариант двойки и тройки.

Диванът е сред универсалните мебели, намиращи повече от едно практично приложение. Предлагаме ви чудесни разтегателни дивани за спане, които лесно можете да превърнете в комфортно легло, на което да настаните своите гости. Можете да изберете разтегателен ъглов диван или модел с клик-клак механизъм, който ще превърнете в голямо легло с минимални усилия. Диванът спалня най-добрият вариант за малки жилища с недостатъчен брой легла.

Здрави и красиви дамаски

Ние знаем, че диванът трябва да бъде не само комфортен и функционален, но също и да изглежда добре и да подхожда на околната обстановка. При подбора на диваните и страхотните евтини канапета, обърнахме специално внимание на техните покрития, защото те са първият компонент, който се износва, къса и захабява.

По отношение на дамаските сме заложили на здрави и меки синтетични материи с висока износоустойчивост, пригодени да запазят своята форма и цветове изключително дълго, дори при интензивно използване. Кожената тапицерия също присъства при голяма част от моделите. Качествените ни кожени дивани ви гарантират лесно почистване и безпроблемна поддръжка.

Дългосрочно решение от утвърдени производители

При подбора на всеки артикул, бил той кожен холов диван или кухненско канапе, сме заложили на продукцията на доказани мебелни къщи. По този начин ви гарантираме здравината и високите технически показатели на всяко отделно изделие.

Сред мебелните производители, чиито изделия са включени в категорията ще срещнете имената на: Биттел, Бодомекс, Геномакс, Голд Аполо, Ергодизайн, Ирим, Колорадо, Мебел лукс, Мебелен свят Теди, Моб, Паралел, Фурнит и нашите собствени произведения – диваните на Мебели за всеки. Представената от нас мека мебел е идеалното решение за всяко домакинство, нуждаещо се от качествено обзавеждане на достъпни цени.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ