Дивани

Подреждане по:
Дивани

Не са ви нужни завивки за дивани, за да скриете недостатъците на старата си мека мебел у дома. Всъщност, чисто и просто ви трябват дивани – холни дивани, кухненски дивани, изобщо нещо модерно и изгодно, с което да обновите облика на своето красиво и уютно жилище. В тази връзка, магазин Мебели за всеки предлага отлични промоции на дивани – в това число и на големи и просторни модели на двойки и тройки дивани, разтегателни дивани, дивани за сън, дивани с лежанка и дори специфични дизайни като дивани за трапезария, детски дивани, дивани за всекидневна и малки дивани за кухня. Специално внимание обърнете на висококачествените ни кожени дивани с уникална изработка и на достъпна цена. Дивани от еко кожа също са налични, както и ъглови дивани за малки помещения и дивани с клик-клак механизъм, който стана доста популярен през последните няколко години. Приятно пазаруване, приятели!

В този раздел на Мебели за всеки ще намерите перфектни дивани на изгодна цена, подходящи за различните жилищни помещения и за домове, различаващи се по площ и интериорен стил. Нашите предложения са изключително атрактивни както по отношение на цените, така и по отношение на визията на различните модели. Предлагаме ви да закупите най-подходящия за вашия дом диван на достъпни цени с модерна визия и висока функционалност.

Какви модели дивани ви предлага магазин Мебели за всеки?

Разнообразието от модели, представено в тази категория дава възможност за идеалното обзавеждане на различните жилищни помещения. Разнообразните изработки позволяват оптимално използване на жилищната площ, като размерите и формата са съобразени с последните тенденции в жилищното обзавеждане. Тук ще откриете:

Ъглови 

Все по-голяма част от собствениците на жилища използват ъглови дивани в различните помещения – кухня, трапезария, хол. С един ъглов диван ще успеете да усвоите максимално всеки сантиметър от площта на помещението, като осигурите достатъчно седящи места и в същото време получите достатъчно свободно пространство, така че обзавеждането да бъде приятно и да създава удобство, а не да бъде претрупано и хаотично.

Сред диваните тип ъгъл ще откриете:

Кухненски ъгли

На тази страница на нашия онлайн магазин за мебели ще откриете прекрасни кухненски дивани с модерен и функционален дизайн. С подходящ кухненски диван тип ъгъл ще превърнете кухнята в по-уютно и красиво помещение, а освен това ще я направите по-удобна и практична за изпълнение на ежедневните задачи. Нашите ъглови дивани за кухня са най-доброто решение за малки помещения, в които нуждата да се създаде максимален комфорт е още по-голяма.

Ъглови холни дивани

Нашите ъглови дивани за хол имат огромно приложение в модерното обзавеждане. Те позволяват оптимално използване на площта на стаята и в същото време дават възможност да се спестят не малко финансови средства. Един ъглов диван за хол изпълнява ролята на две двойки или двойка и тройка дивани, като с тях не се губи ценно пространство, а същевременно се осигуряват голям брой седящи места.

Класически 

Диванът е задължителна част от обзавеждането на хола. Той събира цялото семейство, на него настаняваме своите гости и дори може да изпълнява функцията на удобно легло, когато легловата база в жилището е оскъдна. За това важно жилищно помещение сме подбрали комфортни и изящни холни дивани, в това число компактни модели за малки жилища и големи като размер решения под формата на двойки и тройки дивани.

За спане

Диванът е сред универсалните мебели, намиращи повече от едно практично приложение. Предлагаме ви чудесни разтегателни дивани, които лесно можете да превърнете в комфортно легло, на което да настаните своите гости. Можете да изберете разтегателен диван за спане или модел с клик-клак механизъм, който ще се превърне в голямо комфортно легло с минимални усилия от ваша страна. Диваните, превърщащи се в легло са най-добрият вариант за малки жилища с недостатъчен брой легла.

Утвърдени производители

При подбора на дивани сме заложили на изделия на доказани производители на мебели, с което ви гарантираме здравината и високите технически показатели на всяко отделно изделие. Сред мебелните къщи, чиито изделия са включени в категорията ще срещнете имената на: Биттел, Бодомекс, Геномакс, Голд Аполо, Ергодизайн, Ирим, Колорадо, Мебел лукс, Мебелен свят Теди, Моб, Паралел, Фурнит и нашите собствени произведения – диваните на Мебели за всеки.

Здрави и красиви дамаски

Ние знаем, че диванът трябва да бъде не само комфортен и функционален, но също и да изглежда добре и да подхожда на околната обстановка. При дамаските сме заложили на здрави и меки синтетични материи с висока износоустойчивост, които ще запазят своята форма и цветове изключително дълго дори при интензивно използване. Кожените тапицерии също присъстват при голяма част от моделите, осигурявайки лесно почистване и безпроблемна поддръжка.

Представените от нас канапета и дивани са идеалното решение за всяко домакинство, което се нуждае от качествено обзавеждане на достъпни цени.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ