МЕБЕЛИ КАН

Показване:
Подреждане по:

Тази категория е събрала най-модерните, функционални и качествени мебели Кан, които нашият магазин ви предлага на много изгодни цени. Ако стопанисвате начално или средно училище, детска градина, школа или друг вид учебно заведение, този раздел може да ви бъде много полезен. В него ще намерите най-важните компоненти от обзавеждането на всяко училище – чиновете, масите и столовете.

Кан – училищни мебели, произведени по най-висок европейски стандарт

В раздела, посветен на специалните мебели Кан ще откриете училищно обзавеждане от най-висок клас. Класата на представените тук чинове, както и на останалите мебели за училище е наистина от най-висок ранг. Тя се забелязва както при подбора на материалите, така и при дизайнерските решения и особено при обработката на дървесината.

Като специалист в изработката на мебели за училища, мебелна фабрика Кан е съобразила средата, в която ще бъдат използвани нейните продукти. По този начин производителят е наблегнал на тяхната здравина, функционалност и дълготрайност. Знаем, че българските училища трудно заделят средства за обновяване на наличната мебелировка, затова нейната дълготрайност трябва да бъде 100% гарантирана. Мебелна фабрика ‘’КАН 2001- Генчо Каназирев’’ дава гаранция за всяко свое изделие – детски чин, стол, модулна маса.

От този раздел можете да направите поръчка на:

Ученически чинове

Малко мебелни къщи в нашата страна се занимават с производство на ученически чинове, поради което фирма Кан е лидер без конкуренция на родния пазар. При създаването на модерните детски чинове, този производител се е постарал да осигури максимално удобство на учениците по време на учебните занятия, вземайки предвид сложните процеси, протичащи по време на развитието на скелета и двигателно-упорния апарат при подрастващите.

Учебните чинове са проектирани така, че да бъдат подходящи за всички начални и средни училища в нашата страна. Предлагаме цялата гама едноместни и двуместни чинове, като част от тях са свързани със скамейка посредством обща тръбна конструкция, а други са самостоятелни решения, за които се налага допълнителна покупка на ученически столове.

Ученически столове

Столовете са все по-масово използвани в различните учебни заведения, в това число средни училища, учебни школи, университети, а също и в много от държавните учреждения. Фабрика Кан предлага собствени дизайнерски разработки с или без мека тапицерия, които да бъдат максимално комфортни, включително когато се налага да бъдат използвани за един значителен период от време.

Ученическите столове на този производител са невероятно стабилни, здрави и достатъчно леки, така че да бъдат премествани без проблем при нужда. Като материали присъстват най-качествените сертифицирани материали, а производствените процеси, използвани за тяхното създаване гарантират оптимална здравина и висока износоустойчивост. Учебните столове Кан изпъкват със стилния си и функционален дизайн.

Столчета за детски градини

Мебелна фабрика Кан присъства в живота на децата още от най-ранна възраст. Голяма част от детските градини, ясли и други заведения за отглеждане на деца избират красивите тапицирани детски столчета на този производител. Причината за удачния избор е перфектното съчетание между високо качество и достъпни цени. Големият избор от разцветки при тапицериите, покриващи детските столчета е още един фактор, накланящ везните в полза на мебели Кан.

Модулни маси

Модулните маси на фирма Кан са идеалното решение при обзавеждане на детски градини, учебни кабинети, обучителни школи и дори детската стая. С авангарден дизайн, свежи разцветки и много качествена изработка, те изпъкват пред всички подобни изделия, предлагани на родния пазар. Модулните маси на тази мебелна фабрика са изключително здрави и устойчиви на натоварване, но в същото време изключително леки и удобни за преместване, когато това се налага.

Мебели за всеки ви дава възможност да закупите единични модулни маси, представляващи един модул от четири възможни. При покупката на всички 4 модула е възможно те да бъдат събрани заедно под формата на кръг или друга геометрична фигура по избор. Модулните маси на Мебели Кан дават безброй възможности при обзавеждане на различните учебни и детски заведения.

Фирма "КАН 2001 Генчо Каназирев" е Първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни корпусни, тапицирани мебели и спортно оборудване за училища. Фирмата е създадена през 1991-ва година. Бързото разрастване на производството налага разширяване на сградния фонд и в момента фирмата разполага с над 6 000 м2 собствени закрити производствени, складови и други помещения. Това налага и създаването на дъщерна фирма "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД с основна дейност разпространяване, а в последствие и производство към ЕТ "КАН 2001 Генчо Каназирев" и необходимите стоки за клиентите. Прилага се широкоформатен индустриален печат.

През годините фирмата се утвърждава като лидер в производството на училищно и офис обзавеждане. Работи с хиляди училища и университети в страната с марката „Мебели КАН“, а другата марка на фирмата - „КАН Спорт“, осигурява оборудването на спортни зали, площадки и физкултурни салони.

Производствената база е разположена върху 17 000кв. м. площ от които над 7000 кв. м. е застроена. Продукцията на фирмата намира добър прием на българския пазар. "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД разполага със собствени представителни офиси в градовете Ямбол, Пловдив, София, Русе и Бургас, както и с гъвкава мрежа от дистрибутори в цялата страна. За задоволяване нуждите на пазара, продукцията се доставя на клиентите в страната на място. Мебелните продукти на фирмата се отличават с надеждност, безопасност и трайност и са плод на дългогодишната съвместна работа с учители от стотици училища в страната. Мебелите са създадени според нуждите на образователните институции.

Във фирмата е въведена Интегрираната система за управление отговаряща на изискванията на международните стандарти за управление на качеството (ISO 9001 ), за управление на околната среда (ISO 14001 ), и за управление на здравето и безопасността при работа (OHSAS 18001). Интегрираната система за управление позволява най-оптимално да изпълнение изискванията за подобряване на околната среда, безопасността на труда и качеството.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ