Еднолицев матрак Лена

Производител: ИРИМ
Код на продукт: Лена
Наличност: В наличност

МАТРАКА СЕ ПРОДАВА САМО С ПОКУПКА НА ЛЕГЛО СИТИ!
Размери: 
1400/ 2000/ 200мм.- 156лв.;
1600/ 2000/ 200мм.- 169лв.;
Височина: 210мм.;
Състав: Памучен плат, тапицерска обемна вата, слой от термослепени памучни влакна, пружинен пакет " Бонел", слой обезшумяващ филц, основа от фазер, рамка от иглолистен материал.;
2 години гаранция!
Срок на изработка – налично.; 
Доставка - до 14 дни.;

Ако вече сте си избрали удобна и красива спалня от нашия каталог, значи е време да добавите и матрака, на който ще си почивате и зареждате с нови сили. Еднолицев матрак Лена на мебелна къща Ирим е едно страхотно предложение. С безупречно качество и на разумна цена, матракът е разумно решение за всички новодомци и за хората, решени да сменят леглото, за да си осигурят всички условия за пълноценна почивка и релакс.

Характеристики

Еднолицевите матраци Лена са предпочитани от болшинството ни клиенти, заради доказаната им здравина и устойчивост във времето. В каталога ни този продукт е представен в оптимален диапазон от размери, за да се постигне пълна съвместимост с единичните и двойните легла от серия Сити на мебели Ирим. Можете да изберете матрак с ширина 1.40 м или 1.60 м с дължина 2м и при двата модела.

Характерно за леглата Сити е наличието на жизнено важния делител в подматрачното пространство. По този начин се повишава здравината на конструкцията и се удължава живота на матрака. В допълнение се осигурява и възможност за по-добра организация на вещите, съхранявани в багажното отделение на всяко легло.

Еднолицевият матрак Лена се предлага с двугодишна гаранция. Тя е напълно постижима, благодарение на внимателния подбор на материалите, използвани за изработка. Основата се състои от фазер, а рамката е изработена от специален иглолистен материал. Така матракът е едновременно стабилен, устойчив, и максимално лек и удобен за преместване.

Конструкцията е базирана на пружинен пакет Бонел, като за пълен комфорт пружините са облечени в тапицерска обемна вата и слой от термослепени памучни влакна. По този начин се елиминира напълно вероятността пружината да пробие облицовката с времето и интензивната употреба.

Скептично настроените към пружинния пакет могат да бъдат спокойни относно вероятността при преобръщане в леглото да се долавя неприятен шум от скърцане на пружината. За да се избегне неприятният ефект, е добавен и слой от шумоизолиращ филц. Това е продукт, отговарящ напълно на високите изисквания за качество и комфорт на потребителите.

Матрак Лена е облечен в дамаска от мек памучен плат. Памукът е избран неслучайно, тъй като има най-добри характеристики по отношение почистване и предотвратяване на изпотяване. През лятото облицовката дава възможност за проветряване на матрака, а през зимата се запазва топлината, излъчвана от човешкото тяло за максимално удобство и пълноценна почивка.

Защо да изберете легло Сити?

Причината да сте концентрирали своето внимание върху еднолицев матрак Лена, е  вероятно изборът на спалня или легло персон и половина от прословутата серия на мебелна фирма Ирим. Заслужава си да заложите на конкретния модел спална мебел, защото при него съотношението между качество и цена е отлично.

Леглата от гамата са със специално укрепена посредством делител конструкция, позволяваща да се гарантира дългият живот на матраците, с които са окомплектовани. В цялата серия липсват напълно правите ъгли. Таблите са заоблени, което повишава естетическата стойност и безопасността на всяко легло.

Онлайн магазин Мебели за всеки поддържа в постоянна наличност матраците и леглата на русенската фирма. Избирайки нашия сайт за покупка, вие си осигурявате бързина и лесен начин да обзаведете с качествена мебел едно от най-важните помещения във всеки съвременен дом – спалнята.

156.00 лв.
Опции

* РАЗМЕРИ НА МАТРАЦИ:
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 15.34 лв. на месец

    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ