Маси за хол

Подреждане по:
стъклени и разтегателни маси за хол

Мебели за всеки ви представя колекцията си от маси за хол. Интериорът на дневната не е завършен без класическата ниска холна масичка. Допълваща визията на меката мебел, тя е поставката за декоративни фигурки, пепелник, ваза с цветя, поставка за ароматни свещи и дистанционно управление.

В долната си част масичката обикновено разполага с плот, където понякога все още събираме купища книги, хартиени вестници и списания – защото  Интернет не е всичко, от което имаме нужда. Върху въпросната мултифункционална мебел преди всичко сервираме кафето и напитките на гостите си.

Ефектната стъклена маса за хол е особено важен детайл от холния интериор, въпреки че всъщност я забелязваме само когато липсва. В онлайн каталога ни лесно можете да откриете липсващия елемент от холната ви гарнитура. Селекцията ни представя огромно разнообразие от дизайнерски решения, материали и цветове.

Устойчиви и луксозни мебели за хола

В каталога си сме подбрали само висококачествени продукти на известни производители. Предлагаме ниски, средни на височина и разтегателни маси за хол с и без долни плотове. Имаме и масивни, с по-фина конструкция, с крака и лежащи върху равна основа. В романтичен и по-футуристичен стил, те удовлетворяват различен тип предпочитания и интериорни стилове.

Потребителите могат да избират между изделия от естествен дървен масив, първокласни ПДЧ и МДФ плочи, тънко и закалено стъкло, алуминий, хром, еко кожа и ковано желязо. Масивната дървесина, ПДЧ и МДФ плоскостите се комбинират със стъклен акцент изключително ефектно, точно както и с метални повърхности. Изборът ви се простира между стъклена и дървена маса за хол, но можете да заложите и на комбиниран модел.

Начините на сглобяване и аранжиране на материалите са безброй. Кованото желязо пък е материалът, който не нуждае от съединяващи ъгли, но със сигурност е еднакво траен с естествения масив. Повечето материали са с допълнително “разкрасени“  чрез лакиране, байцване, боядисване, прахово боядисване (метал), принт върху стъкло и ПВЦ кант.

Масичките от масив и коктейлните стъклени маси за хол от закалено стъкло и хром изпъкват с характерните си цветове. Натурални дървесни нюанси са постигнати и върху изделията от пресовани дървесни частици и влакна. Освен тези разцветки, потребителите могат да открият холни масички в черен, графитено сив, яркочервен нюанс, слонова кост и ефектен бял гланц.

Продуктите не променят визията и здравината си под влияние на UV лъчи и механични удари, а почистването на петна от напитки, храни и различни оцветители става много лесно. Тези предимства са характерни за предложенията на всички производители.

Предлагаме продукцията на Хоум Декор, Мебел Лукс, Голд Аполо, Биттел, Лаво, Колорадо, Ирим и редица други мебелни къщи, включително и наши фирмени предложения. Избрали сме изделия с превъзходно качество, за да създадете перфектния жилищен и офис интериор.

Атрактивен дизайн

Каталогът ни ще ви удиви с разнообразие от форми, линии и цветове. От нас можете да закупите класическа холна маса от дърво с масивни или тънки крака, стъклена повърхност и допълнителна плоскост отдолу, както и невероятно оригинални нейни разновидности. Масивът, както и дървесната имитация са предпочитан материал за изработка на холните масички.

В каталога ни ще го срещнете освен в посоченият традиционен дизайн, и под формата на равна основа с асиметрична “пристройка“, като оригинална дървена крива или конструкция от две отделни свързани дървени маси (Геномакс). Долният плот може да е стъклен, дървен или от еко кожа, както и да представлява долната дъска при маса с равен фундамент, но винаги присъства като елемент.

Най-оригиналните изработки са с визия на затворена подкова, модел от хромирани колони и еко кожа, поддържащи стъклен плот (Евромар), изключително стилните ниски модели с разгръщащи се слоеве, всеки от които представлява отделен плот (Моб). Изборът е огромен, за да предложи подходящо решение за всеки тип интериор.

Масите ни са подходящи не само за дневната и хола у дома, но и за отделен кът в кабинет, приемна, заведение, фоайе и всяко подобно представително пространство. Изработваните по заявка изделия се предлагат в няколко цветови варианта, които подлежат на промяна. Поръчайте най-комфортната и функционална маса още днес!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ