Трапезни маси

Подреждане по:
Евтини и модерни трапезни маси

Какъв тип трапезни маси предпочитате – големи кръгли трапезни маси или функционални и компактни разтегателни трапезни маси? А може би, цялата ви трапезария или специално обособения кът за хранене в хола или кухнята се нуждае от мебели? Е, тогава, най-добре е да се спрете на оригинални комплекти трапезни маси и столове, за да не си губите времето в излишно търсене и комбиниране. Магазин Мебели за всеки разполага с прецизно подбрана колекция от трапезни маси на страхотни цени и от най-надеждните производители не само у нас, но и по цяла Европа. На вашето внимание предлагаме и специалната ни селекция от луксозни трапезни маси от венге, масивни дървени трапезни маси, както и елегантни стъклени трапезни маси и дори бели трапезни маси за най-изтънчените вкусове сред вас. Поръчките се правят бързо и лесно, а ние поемаме и разходите за транспорт. В случай на необходимост, служителите ни ще се заемат и с монтажа на трапезни маси.  

В центъра на трапезарията, естествено, стои красивата, удобна, достатъчно широка за цялата фамилия и внушителна трапезна маса. Често дори, поради липса на достатъчно жилищно пространство, самата трапезария е нищо повече от комплект трапезни столове с маса към тях.

Такова жилищно пространство дори не е задължително да бъде обособено в отделна стая, а да е част от голямата всекидневна или хола, а също така и прилежащ бокс към кухнята. При всички случаи масата за хранене е основен компонент в жилището и когато говорим за перфектния интериор у дома, той няма как да не я включва и то в идеална светлина – с всички фактори за удобство и простор, с устойчива конструкция и със съобразените с нашия начин на живот и семейството ни технически характеристики.

В онлайн магазин Мебели за всеки можете да намерите страхотно разнообразие от трапезни маси. Държим винаги да даваме на клиентите си богат избор. Ето защо в колекцията ни от маси за трапезарията, добавяме и цели готови концепции, тоест и прилежащи към масата модели стол за трапезария.

И те, както е при масите, са оригинални, интересни и удобни, като екипът ни гарантира отлично разнообразие от размери, форми и цветове. Въпрос на ваш вкус и на стила, който търсите за своята трапезария, е върху какво ще се спрете. Ние обаче можем да сме спокойни, защото залагаме на богатата гама от дизайни. Така че при нас просто няма как да не откриете по нещо за себе си и да не изнамерите мечтаната маса за трапезарията си.

Различните модели маси за трапезария в магазина ни се различават по размер, цвят, дизайн, функционалност и разбира се, материал, от който са изработени. Залагаме предимно на дървото, като разполагаме и с евтини варианти от ПДЧ. В общи линии, ниските трапезни маси цени са наша запазена марка, така че бъдете сигурни, че продуктите ни ще се впишат в бюджета ви, колкото и затегнат да е той напоследък.

Изберете си евтини трапезни маси при нас! Ние имаме различни модели и размери – както за по-голяма, така и за тясна трапезария. За хората, които държат на лукса, предлагаме елегантния и неповторим дизайн на уникалните трапезни маси от стъкло.

Те са особено изтънчено допълнение към вашия стилен домашен интериор, особено ако обичате често да каните гости и държите да оставяте впечатление за перфектното си домакинство. И в действителност, вашите вкусни гозби и екстравагантни рецепти ще изглеждат още по-внушително насред някой от дизайните на нашите прелестни стъклени трапезни маси.

Освен то стъкло, сред превъзходните ни модерни трапезни маси ще намерите и далеч по-практични решения. Ние имаме дори бюджетни варианти за вашата вила от пластмаса. Също така, разполагаме и с малки маси за кафе и холни маси, които макар и по-компактни, стават за хапване или поне за следобедната ви семейна закуска.

От друга страна, ако семейството ви е многочислено или обичате да се храните с приятели и роднини у дома, но жилището ви е тясно, бихте могли да се възползвате от специалното ни предложение за изгодни трапезни маси разтегателни. Те ще заемат малко място, но пък ще ви свършат толкова много работа. Повечето от разтегателните ни системи са от дърво, но можете да намерите и такива модели от пластмаса, ПДЧ и дори от стъкло.

Вашата висококачествена трапезна маса ви очаква при нас. Изберете си оригинални малки трапезни маси или евтини големи маси за трапезарията от магазин Мебели за всеки още днес! Вече не е нужно да правите нито компромиси с качеството, нито компромиси с цената. Нашите стоки са винаги на изключително високо ниво като функционалност и визия, но пък са изгодни и евтини. Красивото и комфортното, всъщност,  може да е достъпно и богатата ни гама от трапезни маси е истинско доказателство за това.

Магазин Мебели за всеки очаква вашите поръчки по всяко време на денонощието. В работните часове от денонощието можете и да ни звъните по телефона, като вашето обаждане ще е безплатно! Ние доставяме до всяка точка на страната. Освен това, към доставката предлагаме и монтаж, ако смятате, че ще се затрудните със сглобяването на вашата маса за трапезарията.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ