Стойки и основи за маси

Подреждане по:
стойка за маса

В случай, че не желаете да се разделяте със старата си маса, но тя има нужда от спешен ремонт или реновиране за по-добра визия и практична функционалност, магазин Мебели за всеки има отлично решение за вас - стойки за маси на изгодни цени и с изключително високо качество.

В специалната ни категория, бихте могли да се насладите на невероятно разнообразие от размери и форми, материали и дизайни, с които да промените, а защо не и да възстановите масата си, била тя холна, помощна, трапезарна и кухненска. Предлагаме доставка до всяка точка на страната, а освен това при необходимост от помощ за сглобяване на стойката към плота, изпращаме и служител за професионален монтаж.

Стараем се клиентите ни да бъдат винаги доволни и от своята покупка и щастниви с новата придобивка за дома! Консултантите в сайта ни са на линия, за да отговорят на всички ваши въпроси!

Бъдете креативни – създайте собствен дизайн

Както знаете, в онлайн магазина ни, освен да си купите мебели, можете и да си направите такива по свой собствен дизайн. За тези от вас, които все още не знаят, поясняваме, че продаваме страхотни елементи за оригинални мебелни композиции, изградени от вас самите, наред с готовите ни конструкции.

Ако ви е осенила идеята да замените масата със скучна визия с нещо по-оригинално, не забравяйте, че освен плотовете, ще трябва да разгледате и оригиналните ни стойки за маси. В богатата ни колекция ще намерите интересни предложения – класически, и по-ексцентрични.

Един съвет от нас, преди да престъпите директно към закупуването на някоя от нашите основи за маси: старайте се да намерите стистичен баланс. В случай че плотът е по-семпъл, заложете на нестандартна основа и обратното. Ако обаче екстравагантното ви е по-интересно, сигурно ще предпочетете комбинацията от два ексцентрични елемента - оригинален плот и оригинална стойка.

Можете да сте спокойни – в магазина ни има за всекиго по нещо и то на страхотни цени. Ниските ни цени, са един от ключовите фактори много от потребителите да заложат на собствено производство на мебели. И макар това да не е точно производство, сглобяването на основа с плот и стойка с плот ще отприщи въображението и творческото ви мислене. В крайна сметка непременно ще успеете да разчупите интериора с нещо наистина уникално.

Защо да бъдем като всички, и защо да купуваме от мебелите тип масово производство, когато можем да си създадем нещо свое, с уникален дизайн? Направете го и вие с някоя от нашите първокласни метални основи за маси. Металните елементи са преобладаващи в колекцията ни, защото са максимално здрави и стабилни. По този начин ще сме сигурни, че вечерята ви няма да пропадне – буквално!

В тази връзка, моля, имайте предвид, че ние предлагаме помощ за монтажа на мебелите. Имаме пълната готовност да ви помогнем и със сглобяването на дизайнерската ви маса. След като закупите от нас красива основа за маса на ниска цена, нашите майстори ще се радват да ви подадат ръка и в крайното оформяне на проекта ви. Само заявете предварително, че освен доставка, искате и монтаж.

Моля, не забравяйте, че доставяме своите продукти до всяка точка на страната и то в разумни срокове. Не само стандартни кухненски и холни, но дори и бар масичките можете да правите с наша помощ. За тази цел имаме специална селекция от стойки за бар масички. Изберете подходящата стойка за маса от каталога ни, и си направете уникален хол за малко пари.

Не забравяйте, че заедно със стойката е възможно да закупите и подходяща основа за маса. Очакваме вашите заявки и ви пожелаваме приятно и успешно пазаруване! На нашия телефон можете да се свържете с екипа  ни от отдел по поддръжка и работа с клиенти с безплатно обаждане!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ