Помощни маси

Подреждане по:
Помощни маси за сервиране

Сред богатото разнообразие от маси по отношение на вид, функция, размер и дизайн, в онлайн магазин Мебели за всеки имаме и специална колекция с чудесни помощни маси за всякакви нужди. Някои от тях идеално ще подхождат на терасата, и биха се превърнали в страхотен кът, където ще пиете сутрешното си кафе.

С изделията, включени в каталога ни можете да замените тв-шкафът или плотът, а също и да си осигурите кътче за работа, при липса на достатъчно пространство за домашен офис. Използвайте помощни маси и за обзавеждане на детската и други помещения като всекидневни, стаи за почивка, тавански стаи и дори в мазето, в което сте си устроили импровизиран фитнес.

При нужда от консултация или помощ в избора на модел, нашите служители са на линия в чат формата на сайта ни, за да отговорят на въпросите ви. Пазарувайте от нас онлайн - лесно и удобно е, а цените са винаги по-ниски от обичайните за страната. Очакваме ви!

Какво ви предлагаме?

Онлайн магазинът ни разполага с подходящото обзавеждане за всякакви помещения. По-малките жилищни площи, както и специфичните нужди изискват масите да бъдат по-специални. Така че освен трапезни и холни, ние с удоволствие ви предлагаме и богатата си колекция от помощни масички на колелца.

Те са идеален вариант за много проблеми и поводи. Например, ако искате да направите изненада на своята половинка, закуска в леглото ще е просто супер идея. Но за да бъде всичко наистина идеално, разгледайте нашите помощни маси за сервиране и се снабдете с любимия модел предварително.

В случай че кухнята ви е прекалено малка и нямате къде да похапнете набързо, нито къде да приготвяте ястията си, вижте оригиналните ни помощни маси за кухня. Сред тях ще намерите решение за вашия проблем, а защо не и вдъхновение за един чисто нов интериор за вашата малка, но приказна и разкошна кухня.

Освен универсална помощна маса за сервиране, от каталога ни бихте могли да си изберете и някоя от стилните ни помощни масички за хол от стъкло. Разполагаме с интересни допълнения към интериора за повече шик и удобство. На тях можете да разположите интересни елементи с декоративна функция. Те могат да бъдат и функционален компонент от обзавеждането.

Опитайте с помощна маса на колела да организирате малкото си офис пространство у дома, в случай че излизате в майчинство и често след края на работния ден вземате работа за довършване вкъщи. С нейна помощ е възможно да направите кът за четене за малкото ви дете, а защо не и ваша собствена читалня?

Между другото, всяка чудесна помощна маса за хол от колекцията ни би могла да стане и част от вашата тераса през лятото, когато времето позволява да си пиете кафето с любимо четиво сутрин. При положение, че искате да ползвате масичката за повече нужди и в повече от едно помещения, имаме страхотно предложение за вас.

Разгледайте моделите на колелца. Те са лесни за предвижване и идеални за всяка стая. Могат да изпълняват редица функции според моментното ви настроение и нужди. Разполагаме с всякакви по размер изделия. Една голяма част от тях е пригодена за детската стая, както и за офис консумативи.

Масите с колела са добре дошли в малките офис пространства, в гаража, където обичате да се усамотявате, за да творите, в ателието, на вилата, която е твърде далеч, за да я обзавеждате с масивни мебели. Любителите на оригиналния дизайн, вероятно, ще харесат нашите екстравагантни модели от стъкло. Заложете на такъв дизайн в спалнята или хола, а защо не и на терасата и в лятната кухня?

Ниските цени на качествените помощни маси, които предлагаме, са гарантирани, а както знаете и качеството при нас е на високо ниво, както и материалите, с които работим! Вземете своята помощна маса от нашия магазин и ако желаете, освен доставка, ние можем да ви предоставим и надежден и бърз монтаж! Разчитайте на нас и за допълнителна информация, когато имате нужда от такава.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ