Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Помощни

Подреждане по:
Декоративна масичка PISA
Декоративна масичка PISA
146.00 лв.
Маса Помощна B101
Маса Помощна B101
48.00 лв.
Пакет маса Гено
Пакет маса Гено
149.00 лв.
Пакет маса Юлия
Пакет маса Юлия
87.00 лв.
Помощна маса GLASSY
Помощна маса GLASSY
47.00 лв.
Помощна маса Lita 1
Помощна маса Lita 1
40.00 лв.
Помощни

Сред богатото ни разнообразие от маси по вид, функция, размер и дизайн, имаме и специална колекция с чудесни помощни маси за всякакви нужди. Някои от тях идеално ще паснат на декора на терасата и биха се превърнали в страхотни маси за кафе. С помощни маси можете да замените и старите тв маси, както и да си осигурите кътче за работа, ако нямате достатъчно място за домашен офис вкъщи. Използвайте помощни маси и за обзавеждане на детската стая, както и за допълнителни помещения като всекидневна, стая за почивка, таванската стая или дори мазето, в което сте си устроили импровизиран фитнес. Ако имате нужда от консултация или помощ в избора си, нашите служители са на линия в сайта ни за въпросите ви. Пазарувайте в магазин Мебели за всеки – лесно и удобно е, а цените са винаги ниски и конкурентни! Очакваме ви!

Онлайн магазинът за мебели Мебели за всеки разполага не просто с мебели за всеки, ами с мебели за всякакви поводи и случаи, та дори и за всякакви помещения. По-малките жилищни площи, както и специални нужди изискват и специални модели маси. Така че освен трапезни и холни, ние с удоволствие ви предлагаме и богатата си колекция от помощни маси. Те са идеален вариант за много проблеми и поводи. Например, ако искате да направите изненада на своята половинка, закуска в леглото ще е просто супер идея.

Но за да бъде всичко наистина идеално, разгледайте нашите помощни маси за сервиране и се снабдете с любимия модел предварително! Ако пък вашата кухня  е прекалено малка и нямате място нито къде да похапнете набързо,  нито къде да приготвяте ястията си, вижте нашите оригинални помощни маси за кухня. Сред тях ще намерите решение за вашия проблем, а защо не и вдъхновение за един чисто нов интериор за вашата малка,  но приказна и разкошна кухня?!

Освен универсалните помощни масички за сервиране, както и такива пригодени за конкретни помещения у дома – помощни масички за хол, също, наред с тези за кухнята, които споменахме – имаме и интересни допълнения за интериора за повече шик.

Пробвайте с помощни маси на колелца  да организирате малкото си офис пространство у дома, ако ще излизате в майчинство или ако в повечето случаи след работния ден вземате работа за довършване вкъщи. Също така с помощна маса можете да направите кът за четене на малкото дете, а защо не и ваша собствена читалня? Между другото, всяка чудесна помощна маса за хол  би могла да стане и част от вашата тераса през лятото, когато времето позволява да си пиете кафето с любимо четиво сутрин.

Ако искате да ползвате своята помощна маса за повече нужди и в повече от едно помещения, имаме следното предложение за вас. Разгледайте нашите помощни масички на колелца! Лесни за предвижване и идеални за всяка стая, те могат да изпълняват редица функции според  моментното ви настроение или нужда.

Магазин мебели за всеки разполага с всякакви по размер помощни масички на колела. Една голяма част от тях е пригодена за детската стая, както и за офис консумативи. Такива маси са добре дошли в малките офис пространства, в гаража, където обичате да се усамотявате, за да творите, в ателието, на вилата, която е твърде далеч, та да я обзавеждате с масивни мебели.

Любителите на оригиналния дизайн, вероятно, ще харесат нашите екстравагантни помощни масички от стъкло. Заложете на такъв дизайн в спалнята или хола, а защо не и на терасата или в лятната кухня?

Ниските и конкурентни помощни маси цени, които предлагаме, са гарантирани, а както знаете – качеството при нас е на високо ниво, както и материалите, с които работим! Вземете своята помощна маса от нашия магазин и ако желаете, освен доставка, ние можем да ви предоставим и надежден и бърз монтаж! Разчитайте на нас и за допълнителна информация, ако имате нужда от такава.