Плотове

Подреждане по:
 • Плот за маса 4604
  Плот за маса 4604
  59.00 лв.
 • Плот за маса 4614
  Плот за маса 4614
  59.00 лв.
 • Плот за маса ф60 532
  Плот за маса 532
  59.00 лв.
 • Плот за маса 534
  Плот за маса 534
  59.00 лв.
 • Плот за маса 536
  Плот за маса 536
  59.00 лв.
 • Плот за маса 7537
  Плот за маса 7537
  59.00 лв.
 • Плот за маса ф60 Ванилия 112
  Плот за маса Ванилия 112
  59.00 лв.
 • Плот за маса ф60 Венге 272
  Плот за маса Венге 272
  59.00 лв.
 • Плот за маса Версаче TS01
  Плот за маса Версаче TS01
  74.00 лв.
 • Плот за маса Кафе 8710
  Плот за маса Кафе 8710
  59.00 лв.
 • Плот за маса Мрамор 426
  Плот за маса Мрамор 426
  59.00 лв.
 • Плот за маса Ратан 495
  Плот за маса Ратан 495
  59.00 лв.
 • Плот за маса Ратан 526
  Плот за маса Ратан 526
  59.00 лв.
 • Плот за маса ф60 Череша 257
  Плот за маса ф60 Череша 257
  59.00 лв.
 • Плот за маса Флора 519
  Плот за маса Флора 519
  59.00 лв.
 • Плот за маса Флора 520
  Плот за маса Флора 520
  59.00 лв.
Плотове

Ако сте майстори или обичате да имате нестандартни, различни от тези по магазините и по къщите на вашите приятели мебели, то тогава изграждането и проектирането на ваши собствени дизайни трябва да ви е нещо като хоби или нова цел за обновяване на жилището, работното място или вилата. Проблемът в това хоби би могъл да се окаже липсата на точно такива материали и съставни части, от които да изградите например, вашите нови холни маси или трапезни маси. Не се притеснявайте – магазин Мебели за всеки се е погрижили и за това. На вашето внимание предоставяме колекция от висококачествени и първокласно изработени плотове. В магазина ни ще намерите налични всякакви размери, дизайни и материали – включително масивно дърво, мрамор, пластмаса, стъкло и много други. Ако нямате нужните инструменти или умения, служителите ни дори ще се наемат и с монтажа. Изберете своя плот и се консултирайте със служителите ни за повече подробности. 

Голяма част от потребителите днес предпочитат да не следват конкретни модни тенденции в интериора, а да са оригинални в избора си на мебели. От друга страна, съществуват и хора с още по-изразен афинитет към уникалното в домашното обзавеждане. Тези хора ще предпочетат сами да изградят своите мебели, което може да е и доста лесна задача, ако намерят готови елементи.

Например, за да си направите една трапезна маса, най-важното, което ви трябва да намерите са плот и крачета. Плотът е този, който обаче ще изпъкне и ще постави характерния акцент в атмосферата. Ето защо ние сметнахме, че в нашия магазин задължително трябва да има такива артикули, а именно плотове за маси. С тях можете да си направите масата, която искате, следвайки вашата форма, размер и с вашата височина и крачета. Подобна свобода на избора дава възможност на хората с повече въображение да си позволят да сътворят нещо красиво и да си го ползват у дома. А ние сме още по-щастливи да ви предложим и материалите за това ваше сътворение. Така че нека започнем с масите, а от нас имате страхотни готови плотове за маси.

Изберете си един и се свържете с нас на посочения телефон. Обаждането, между другото, е безплатно, така че побързайте и направете своята заявка. С удоволствие ще изпратим избрания от вас плот, а ако желаете можем да помогнем и с монтажа. Имаме нужните и квалифицирани за това експерти, така че не се стеснявайте, ами поискайте помощ, ако се нуждаете от такава! Моля, имайте на предвид, че доставяме до всяка точка на страната. Нашите плотове за маси София се доставят с опция преглед и тест, така че не се тревожете, ако случайно очакванията ви не се оправдаят. Ние с удоволствие ще сменим избрания от вас плот с друг.

Влизайки в категорията с плотове, ще се изненадате от нашите ниски и конкурентни плотове за маси цени. Те в никакъв случай не са в разрез с принципа ни за високо качество при избор на материали за изработка на нашите мебели. Ето защо и отделните елементи за изработка на мебели, които предлагаме, са с не по-малко високо и безупречно качество.

При нас можете да намерите евтини плотове за маси от различни материали. Изборът е вас, като можете да селектирате от следните варианти: мрамор, дърво, ПДЧ, камък, гранит и много други. Изключително богатото разнообразие от разцветки и дизайни ще накара артистичните натури сред вас да импровизира и да изработи нещо наистина уникално, докато по-малко вдъхновените могат да вземат готови решения от типа на Версаче мотиви, имитация на ратан и т.н.

Предизвикваме въображението и креативните ви умения с огромната ни колекция от страхотни и достъпни плотове за кухненски маси. Изберете си модел още днес, свържете се с нас и направете своята поръчка, за да се заемете директно с направата на бъдещата ви маса – оригинална и неповторима, каквато няма да намерите в който и да е магазин, дори в нашия!