Плотове за кухненски маси

Подреждане по:
дървени плотове за маси

Ако сте майстори или обичате да имате нестандартни, различни от тези по магазините и в домовете на вашите приятели мебели, то тогава изграждането и проектирането на ваши собствени дизайни трябва да ви е любимо хоби и нова цел за обновяване на интериора, работното място или вилата.

Проблем в това хоби би могъл да се окаже липсата на подходящи материали и съставни части, от които да изградите нови холни и трапезни маси. Не се притеснявайте – магазин Мебели за всеки се е погрижили и за това. На вашето внимание предоставяме колекция от висококачествени и първокласно изработени плотове за маси.

В магазина ни ще намерите налични всякакви размери, дизайни и материали – включително масивно дърво, мрамор, пластмаса, стъкло и много други. В случай че нямате нужните инструменти или умения, служителите ни дори ще се наемат и с монтажа. Изберете своя уникален плот за маса на достъпна цена, а при нужда от помощ, се консултирайте със служителите ни за повече подробности. 

Защо ги предлагаме?

Голяма част от потребителите днес предпочитат да не следват конкретни модни тенденции в интериора, а да са оригинални в избора си на обзавеждане. От друга страна, съществуват и хора с още по-изразен афинитет към уникалното в домашния интериор. Тези хора ще предпочетат сами да изградят своите мебели, което може да бъде лесна задача с чудесните ни плотове от масив.

Например, за да си направите една трапезна маса, най-важното, което ви трябва са дървен плот за маса и крачета. Плотът е този, който обаче ще изпъкне и ще постави характерния акцент в атмосферата. Ето защо ние сметнахме, че в нашия магазин задължително трябва да има такива артикули, а именно – стъклени, верзалитови и дървени плотове за маси.

С тях можете да си направите масата, която искате, следвайки избрана от вас форма, размер и височина и крачетата. Подобна свобода на избора дава възможност на хората с повече въображение да си позволят да сътворят нещо красиво и да си го ползват у дома. А ние сме още по-щастливи да ви предложим и материалите за това ваше сътворение. От нас можете да закупите дори кръгъл плот за маса за стилната си трапезария.

Изберете също висококачествен верзалитов плот, и се свържете с нас на посочения телефон. Обаждането е безплатно, така че побързайте и направете своята заявка. С удоволствие ще изпратим плотът, който сте избрали, а ако желаете можем да помогнем и с монтажа. Имаме и квалифицирани за това експерти, така че не се стеснявайте, а поискайте помощ, ако се нуждаете от такава. Имайте предвид, че доставяме до всяка точка на страната.

Всеки плот за маса от каталога ни се доставя с опция преглед и тест, така че не се тревожете, в случай че очакванията ви не се оправдаят. Ние с удоволствие ще сменим избрания от вас продукт с друг, при положение, че е възникнала грешка в обработката на поръчката.

Цените ни са нещо, което ще ви очарова

Влизайки в категорията, ще се изненадате от нашите ниски цени. Те в никакъв случай не са в разрез с принципа ни за високо качество при избор на материали, използвани за изработка на нашите мебели. Ето защо и отделните елементи, които предлагаме, са с не по-малко безупречно качество. Ще ви предоставим изящен стъклен плот за маса на цена, каквато на малко места ще ви предложат.

При нас ще намерите изделия от различни материали: мрамор, дърво, ПДЧ, камък, гранит и много други. Изключително богатото разнообразие от разцветки и дизайни ще накара артистичните натури сред вас да импровизират и да изработят нещо наистина уникално с един плот за маса от масив. По-малко вдъхновените могат да вземат готови решения от типа на Версаче мотиви, имитация на ратан и т.н.

Предизвикваме въображението и креативността ви с огромната си колекция от плотове за маси от верзалит. Този материал е с невероятно излъчване и изключителна здравина. Изберете си модел още днес, свържете се с нас и направете своята поръчка, за да се заемете директно с направата на масата, за която мечтаете – оригинална и неповторима, каквато няма да намерите в нито един магазин, дори в нашия!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ