Маси

Подробно
Подреждане по:
сгъваема маса

Интериорът у дома, на вилата, а дори и на работното място в нередки случаи е невъзможен без подбора на качествени, красиви и подходящи от гледна точка на останалите мебели маси. Самите те, като част от мебелировката заемат централно място, а многообразните им функциите създават предпоставка всички ние да подходим сериозно към избора им.

В магазин Мебели за всеки изборът от класически и разтегателни маси на достъпни цени е достатъчно голям, така че всеки от вас наистина ще успее да намери по нещо подходящо за различните стаи. Ние разполагаме със страхотна колекция от холни маси от дърво и стъкло, в това число малки холни масички и комплекти, включващи и столове.

Ако ви трябват помощни сгъваеми маси – било то за домашния офис, или за терасата, в секцията ще намерите и такива и то на страхотни цени. Не се притеснявайте за бюджета си, защото дори той да е ограничен, консултантите ни бързо ще ви упътят към най-изгодното решение за вас. Освен това, винаги е удачно да се възползвате и от специалното ни предложение за втора ръка артикули.

Изделията ни са прилежно избирани, с усет за добра изработка, оригинален дизайн и висококачествен оригинален произход. Без значение коя стая в дома ви плаче за нова сгъваема маса, и дали просто искате да обновите интериора, при нас ще успеете да подберете това, което наистина ви е нужно! Очакваме вашите поръчки и не забравяйте, че е възможно да се възползвате и от услугите ни за доставка и монтаж.  

Защо трябва да изберете внимателно?

Изграждането на перфектния интериорен дизайн у дома е комплексен процес, изискващ не само артистичен подход и усет към детайла и симетрията, но и правилно акцентиране върху основните елементи на дадена обстановка. Разбира се, определени мебели могат да са и допълващи, и основни, в зависимост от конкретното помещение, но има и такива, заслужаващи единствено и само главна роля.

Масите са функционална домашна мебел, без която трудно бихме си представили атмосферата на дадена стая. Например, може ли един хол да бъде елегантен и впечатляващ, без да бъде обзаведен с оригинален диван и красива кръгла стъклена маса?

Нашите очарователни и висококачествени стъклени маси са идеален основен акцент в помещенията на вашия дом: от внушителния ви хол, през уютната трапезария, удобната кухня и дори практичната спалня. Разполагаме с модели за всеки тип помещение, интериорна идея и концепция.

В зависимост от нуждите и индивидуалните ви предпочитания към конкретен стил, можете да изберете правилната и точната за вас правоъгълна или кръгла маса. Колекцията ни включва вариации от масивно дърво, качествено ПДЧ и модели с допълнителни помощни материали като метал и пластмаса.

Разполагаме и с уникални и класически трапезни, холни и кухненски масивни маси, а в допълнение предлагаме и богата гама от допълнителни и резервни части за тях. В случай, че масата ви е счупена, а също и при наличие на идея за изработване на такава, за да се отличите с разчупен дизайн, можем да ви предложим и първокласни плотове и стойки, за да създадете модел по собствено усмотрение.

Последно, но не по важност, разгледайте и масите от типа помощни, с които да запълните свободното място в по-голяма стая, като го превърнете в компактно офис пространство, кът за четене, мини занималня за вашето дете.  Следвайте линията на въображението си и проектирайте средата, сред която искате да почивате, да се храните, да опитвате нови кулинарни предизвикателства.

Ако мечтаете да прекарвате повече и по-пълноценни мигове с любимите си хора. Ние имаме подходящите за целта мебели под формата на дървени маси, от стъкло, разтегателни, кръгли и правоъгълни. Трябва ви кокетна бяла маса, вероятно разтегателна и по възможност кръгла? Сред предложенията ни ще откриете идеалното решение.

Никога не робуваме на конкретна тенденция или на един-единствен стил, затова можете да бъдете сигурни, че ще можете да изберете нещо специално за себе си и специално за вашия комфортен дом. Искрено ценим желанието ви да се обградите с красиви и качествени предмети у дома, поради което и масите, които предлагаме отговарят на всички стандарти за качество и са достатъчно свежи и естетически издържани, за да отговорят на очакванията ви!

Пожелаваме ви приятно и изгодно пазаруване! При нас винаги е такова!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ