Маси

Подробно
Подреждане по:
Маси

Интериорът у дома, на вилата, а дори и на работното място в нередки случаи е невъзможен без подбора на качествени, красиви и подходящи от гледна точка на останалите мебели маси. Самите маси като част от мебелировката заемат централно място, а мнообразните им функциите създават предпоставката всички ние да подходим сериозно към избора им. За щастие, в магазин Мебели за всеки изборът на маси онлайн е достатъчно голям, така че всеки от вас наистина ще успее да намери по нещо за себе си и правилните маси за конкретната стая. Ние разполагаме със страхотна колекция от холни маси – в това число малки холни маси, големи холни маси, както и ТВ маси, комплекти маси със столове и т.н. Ако ви трябват помощни маси – било то за домашния офис, или за терасата – в секцията ни с маси ще намерите и такива и то на страхотни цени. Не се притеснявайте за бюджета си, защото дори той да е ограничен, консултантите ни бързо ще ви упътят към най-изгодното решение за вас, а освен това, винаги можете да се възползвате и от специалното ни предложение за маси втора ръка. Всички артикули са прилежно избирани с усет за добра изработка, оригинален дизайн и висококачествен оригинален произход. Без значение от това коя стая у дома плаче за нова маса, или просто искате да обновите интериора, при нас ще се справите да подберете това, което наистина ви е нужно! Очакваме вашите поръчки и не забравяйте, че винаги можете да се възползвате и от услугите ни за доставка и монтаж.  

Изграждането на перфектния дизайн в която й да е стая у дома е комплексен процес, изискващ не само артистичен подход и усет към детайла и симетрията, но и правилно акцентиране върху основните елементи на дадена обстановка. Разбира се, определени мебели могат да са и допълващи, и основни в зависимост от конкретното помещение, но има и такива, които изиграват единствено и само главна роля. Това са такива функционални домашни артикули, без които трудно бихме си представили атмосферата на дадена стая. Например, може ли един хол да бъде елегантен и впечатляващ, без да бъде обзаведен с оригинален диван и красива маса?

Нашите  очарователни и висококачествени маси са идеален основен акцент в помещенията на вашия дом: от внушителния ви хол, през уютната трапезария, удобната кухня и дори практичната спалня. Разполагаме с модели за всеки тип помещение, интериорна идея и концепция. В зависимост от нуждите и индивидуалните ви предпочитания към конкретен стил, можете да изберете правилната и точната за вас маса. Колекцията ни включва вариации от масивно дърво, качествено ПДЧ и модели с допълнителни помощни материали като метал и пластмаса.

Ние имаме уникални и класически трапезни, холни и кухненски маси, а в допълнение предлагаме и богата гама от отделни и резервни части за такива. В случай, че имате счупена маса или идея за изработване на такава, за да се отличите с разчупен дизайн, можем да ви предложим и първокласни плотове, а също така и стойки, които искате да създадете по свое усмотрение.

Последно, но не по важност, разгледайте и масите от типа помощни, с които да запълните свободното място в по-голяма стая, като го превърнете в компактно офис пространство, кът за четене или мини занималня за вашето дете.  Следвайте линията на въображението си и проектирайте средата, сред която искате да почивате, да се храните, да опитвате нови кулинарни предизвикателства, да прекарвате повече и по-пълноценни мигове с любимите си хора. Ние имаме подходящите за целта мебели!

Никога не робуваме на конкретна тенденция или на един-единствен стил, затова можете да бъдете сигурни, че ще можете да изберете нещо специално за себе си и специално за вашия комфортен дом. Искрено ценим желанието ви да се обградите с красиви и качествени предмети у дома, поради което и масите, които предлагаме отговарят на всички стандарти за качество и са достатъчно свежи и естетически издържани, за да отговорят на очакванията ви!

Пожелаваме ви приятно и изгодно пазаруване! При нас винаги е такова!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ