Столове за кухня

Подреждане по:
Кухненски столове

В специалния ви проект за кухня от ново, модерно поколение, категорично и задължително трябва да присъстват и няколко практични, а защо не и оригинални и атрактивни кухненски столове. В случай, че ви трябва точно такъв компонент от обзавеждането, тук в онлайн магазин Мебели за всеки имаме много какво да ви предложим.

Надникнете в галерията ни и подберете удобни и стилни изделия от дърво, интересни концепции тип щъркел и въртящи се модели. Ако искате да изградите кухненското помещение в по-екстравагантен и необичан стил, имаме и варианти с кожена тапицерия. Целият ни асортимент е с безупречна изработка и още по-безупречен дизайн.

В допълнение, всички мебели, предлагани от нас, пристигат с гаранция за високо качество и издържливост, така че едва ли скоро ще ви се наложи да ги сменяте! Последно, като съвет и наша лична препоръка бихме искали да ви предложим да се спирате най-вече на дизайните, съвместими с духа и разцветката на помещението за идеален синхрон.  

Меки, удобни, красиви и стабилни... Това обикновено искаме, избирайки столовете за своето жилище, но не винаги е толкова лесно постижимо. Понякога определен стол ни грабва със своята визия, но след като го закупим и започнем да използваме, се оказва, че той не отговаря на предварителните ни очаквания.

Водещи фактори за правилния избор

Външният вид е първото, което грабва нашето внимание, ето защо поставяме този критерий на първо място. Избирайки кухненски и трапезарни столове е важно да ги съчетаем перфектно с околната обстановка в помещението. Стиловата съвместимост е ключов момент в интериорния дизайн. Смесването на два и повече противоположни стила е класически показател за кич.

Ако в стаята преобладават дървените мебели и декорация, е добра идея да се насочим и към столовете от дърво. Цветът им трябва да бъде в синхрон с този на останалите дървени компоненти в стаята. По възможност е добре да изберем и формата, така че да си подхожда с тази на другите мебели.

Начинът, по който е проектиран един стол определя в голяма степен дали той ще осигури нужното удобство. Понякога се налага да прекараме дълго време около празничната трапеза, но ако не се чувстваме максимално комфортно, това ще помрачи ведрото ни настроение.

Дизайнът на стола е важен не само по отношение на неговата съвместимост с интериора, но и по отношение на удобството, което той ще осигури. Насочете се към модели с мек пълнеж на седалката и облегалката. Дизайните с подлакътни облегалки са сочени за изключително удобни.

Търсейки кухненски столове на изгодни цени, е необходимо да обърнем специално внимание на материалите, използвани за изработка, защото от тях зависи дали ще можем да почистваме и поддържаме мебелите в изряден вид. Тъй като кухнята е мястото, където приготвяме храна, е твърде вероятно мебелите да се замърсяват постоянно, а това ще понижи бързо тяхната естетическа стойност. За кухнята е добре да заложим на метална, неръждаема конструкция и кожена тапицерия. Текстилните тапицерии са по-подходящи за трапезарията.

Какво ви предлагаме?

Магазинът ни предлага богат избор от трапезни столове на изгодна цена. Приложението на столовете в жилищното обзавеждане е огромно, но също така и собствениците на заведения за обществено хранене могат да се възползват от чудесните ни предложения.

Ние ви предлагаме удобни, здрави и стилни столове за кухня на ниски цени, както и много елегантни решения за трапезария. Те ще допринесат не само за удобството по време на хранене, но и за изисканата визия на помещението, в което ще бъдат използвани.

В тази секция на магазина ни ще откриете:

Модели от дърво

Дървото си остава класически материал за изработка столове, поради своята висока устойчивост и дълготрайност, а също и заради способността си да допринася за уюта и топлината в жилището. Нашите дървени изделия са еднакво подходящи и за кухнята и за столовата.

Разполагаме с модели, декорирани с уникална дърворезба. Те са създадени специално за ценители и са подходящи за механи и гостни с автентична битова атмосфера. Голяма част от артикулите имат мека тапицерия, която се почиства и поддържа без особени усилия.

Сгъваеми

За двора, верандата или по-малки гостни и кухни  най-удачно решение са сгъваемите ни столове. Те позволяват невероятна гъвкавост в обзавеждането, благодарение на възможността да се прибират, когато не са нужни и да се изваждат при необходимост.

Столовете с опция сгъване, ви позволяват да освободите жилищна площ и в същото време да събирате голям брой приятели около приятно подредената трапеза. Когато ги използвате на открито, имате възможност да ги прибирате на сухо, за да ги предпазите от разрушителната сила на влагата, силното слънце и студовете.

С ефектен модерен дизайн

Вашата столова, гостна или кухня, издържана в модерен градски стил ще спечели много, в случай че заложите на столове за кухня с по-абстрактен дизайн. С помощта на стол от метал с ярка кожена тапицерия ще постигнете много добра композиция в интериорно отношение.

Атрактивните модерни дизайни са и най-подходящи за обществени заведения с по-авангарден интериор не само заради визуалната си съвместимост с обстановката, но и заради високата им износоустойчивост и възможност за лесно почистване и поддръжка. Изгодните цени, на които ви ги предлагаме са допълнителен бонус, от който вярваме, че ще се възползвате.

Високо качество на достъпни цени

Цената винаги е фактор при покупката, особено ако се налага да закупим по-голям брой артикули от един вид. Ръководейки се от критерия ‘’цена’’, е добре да не се скъпим излишно и то за сметка на качеството, защото ще се наложи да се уверим лично в максимата, че евтиното винаги ни излиза скъпо в дългосрочен план.

Залагайки на евтини кухненски столове, е важно да се постигне оптималното съотношение между цена и качество, за да избегне нуждата от поправки и подмяна на обзавеждането след известно време. Ние ви даваме достъп до гарантирано качествено, но и супер изгодно обзавеждане за най-важните жилищни помещения – кухнята и трапезарията.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ