Столове за кухня

Подреждане по:
Кухненски столове

Сред прилежното ви обзавеждане за кухня, а в специалния ви проект за кухня от ново, модерно поколение, категорично и задължително трябва да присъстват и няколко практични или напротив – оригинални и атрактивни кухненски столове. В случай, че ви трябват столове за кухня, ние имаме много какво да ви предложим. Надникнете в галерията ни и подберете удобни столове от дърво, интересни концепции за стол щъркел, въртящи се столове, ако искате да изградите кухненското помещение в по-екстравагантен и необичан стил, а дори и кожени столове с безупречна изработка и още по-безупречен дизайн. В допълнение, всички наши трапезни столове, пристигат с гаранция за високо качество и издържливост, така че едва ли скоро ще ви се наложи да ги сменяте! Последно, като съвет и наша лична препоръка бихме искали да ви предложим да се спирате най-вече на столове за кухня, които да са в духа или поне разцветката на помещението за идеален синхрон. Ако обаче нямате никаква украса в тази стоя, ползвайте оригинални кухненски столове за акцент!  

Меки, удобни, красиви и стабилни... Това е, което обикновено искаме, когато избираме столове за своето жилище, но не винаги е толкова лесно постижимо. Понякога определен стол ни грабва със своята визия, но след като го закупим и започнем да използваме се оказва, че той не отговаря на предварителните ни очаквания. Когато избираме столовете за кухнята или трапезарията е важно да се ръководим от следните показатели:

Визия

Разбира се, външният вид е това, което грабва нашето внимание, поради което поставяме този критерий на първо място. Когато избираме кухненски или трапезарни столове е важно да ги съчетаем перфектно с околната обстановка в помещението. Ако в стаята преобладават дървените мебели и декорация е добра идея да се насочим и към дървените столове. Цветът на столовете трябва да бъде в синхрон с този на останалите дървени компоненти в стаята, като по възможност е добре да изберем и формата, така че да си подхожда с тази на другите мебели.

Дизайн

Начинът, по който е проектиран един кухненски или трапезен стол определя в голяма степен дали той ще осигури нужното удобство. Понякога се налага да прекараме дълго време около празничната трапеза, а когато столът е крайно неудобен, това ще помрачи ведрото ни настроение. Дизайнът на един стол за хранене е важен както по отношение на неговата съвместимост с интериора, така и по отношение на удобството, което ще осигури. Насочете се към модели с мека тапицерия на седалка и облегалка.

Възможност за почистване и поддръжка

Когато избираме кухненски столове е необходимо да обърнем специално внимание на материалите, от които са изработени, защото от това зависи дали ще можем да ги почистваме и поддържаме в изряден вид. Тъй като кухнята е мястото, в което приготвяме храна, е много вероятно столовете да се замърсяват постоянно, а това ще понижи бързо тяхната естетическа стойност. За кухнята е добре да заложим на метална, неръждаема конструкция и кожена тапицерия. Текстилните подложки са по-подходящи за трапезарията.

Цена

Цената винаги е фактор при покупката, особено когато се налага да закупим по-голям брой изделия от един вид. Ръководейки се от критерия ‘’цена’’ е добре да не се скъпим излишно и то за сметка на качеството на столовете, защото ще се наложи да се уверим лично в максимата, че евтиното винаги ни излиза скъпо в дългосрочен план. Избирайки кухненски или трапезни столове е важно да постигнем оптималното съотношение между цена и качество, за да избегнем нуждата от поправки или подмяна на столовете след известно време.

Какво ви предлагаме ние?

Мебели за всеки ви предлага богат избор от столове на изгодна цена. Тяхното приложение в жилищното обзавеждане е огромно, но също така и собствениците на заведения за обществено хранене могат да се възползват от чудесните ни предложения. Ние ви предлагаме удобни, здрави и стилни столове за кухня, както и много елегантни столове за трапезария, които ще допринесат не само за удобството по време на хранене, но и за изисканата визия на помещението, в което ще бъдат използвани.

При нас ще откриете:

Модели от дърво

Дървото си остава класика при столовете, поради своята висока устойчивост и дълготрайност, а също и заради способността си да допринася за уюта и топлината в жилището. Нашите дървени столове са подходящи за кухнята и столовата. Разполагаме с модели с уникална дърворезба подходящи за механи и гостни с автентична битова обстановка. Голяма част от моделите са с мека тапицерия, която се почиства и поддържа без особени усилия.

Сгъваеми

За двора, верандата или по-малки гостни и кухни  най-удачно решение са нашите сгъваеми столове. Те позволяват невероятна гъвкавост в обзавеждането, благодарение на възможността да се прибират, когато не са нужни и да се изваждат при необходимост. Сгъваемите ни столове ви позволяват да освободите жилищна площ и в същото време да събирате голям брой приятели около приятно подредената трапеза. Когато ги използвате на открито, имате възможност да ги прибирате на сухо при валежи.

Модерен дизайн

Вашата столова, гостна или кухня, издържана в модерен градски стил ще спечели много, ако заложите на столове с по-абстрактен дизайн. С помощта на стол за трапезария от метал и кожа ще постигнете много добра композиция в интериорно отношение.

Този тип изделия са и най-подходящи за обществени заведения с модерен интериор както заради визуалната си съвместимост с обстановката, така и заради високата им износоустойчивост и възможност за лесно почистване и поддръжка. Изгодните цени, на които ви ги предлагаме са допълнителен бонус, от който вярваме, че ще се възползвате.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ