Принт стъкло за гръб на кухня

Подреждане по:
стъклен гръб за кухня на ниска цена

Обзавеждането на съвременните кухни винаги поражда въпроси, свързани с квадратните метри над работния плот и зад умивалника. Тази стена се нарича кухненски гръб и е изложена на разнообразни и изключителни интензивни влияния – намокряне, удряне, изпарения, зацапване. Затова и обичайната облицовка върху нея са фаянсови плочки, ламинирани МДФ или ПДЧ плоскости, устойчиви на термовъздействие, влага и химични концентрати.

Мебели за всеки ви предлага една страхотна и много актуална алтернатива – декоративен гръб за кухня на цени, каквито само ние можем да ви предложим. Освен тематиката на принта, имате възможност да изберете също размера, а и материала, от който ще бъде изработена уникалната ви облицовка.

Дизайнерска картина над умивалника

Разумно ли е влагането на средства в изграждане на нов и по-модерен кухненски гръб на сравнително висока цена, ако настоящият ни върши идеална работа от години? Всъщност, това е една от най-естетичните инвестиции, която можете да направите. Достатъчно е да разгледате каталога ни, за да почувствате очарованието на паната с цветен принт.

Ярката визия на съвременния гръб за кухня от стъкло е постигната дигитално чрез щампа. Директното отпечатване на цифрово изображение върху различни работни материали е технологично изкуство. То създава обемни изображения с почти триизмерен ефект, висока резолюция и цветове с изключителна дълбочина. Основна роля за отличния резултат се пада на използваната принт машина и висококачествените мастила, запечатани с гланцов лак.

В каталога се откриват красиви принтирани гърбове от ламиниран ПДЧ материал. Клиентите могат да поръчат принт стъкло за кухня на изключително разумна цена - покритие за високо пространство над кухненския плот (3 м. 04 см. x 60,4 см), както и по-ниска, ограничена от кухненски шкафове (1 м. 83 см. x 60, 4 см.) стена.

Огромният асортимент от оригинални сюжети с ярко излъчване затруднява избора на модел. Уникално реалистични природни сцени и градски пейзажи, сюжети с животни, абстрактни изображения, минималистични принтове и имитация на облицовъчни материали радват любителите на дизайнерски фотокартини. Магазинът ни предлага и гръб за кухни с тематични стилни композиции с плодове, зеленчуци и най-консумираните в ежедневието напитки.

Различните видове принт стъкло за гръб на кухня са класифицирани за улеснение в тематични категории,  а цветовете на изображенията впечатляват с дълбочината и разнообразието от нюанси. Поразително ярките тонове се запазват дори и след дългосрочна употреба в условия на повишена влажност, ежедневни изпарения и често почистване с мощни препарати.

Силните UV лъчи също не предизвикват избеляването на качествения стъклен гръб за кухня, който ще ви предложим на достъпна цена. Гланцираните повърхности са защитени от този разрушителен ефект, което ги прави прекрасен избор за открити кухненски помещения и за монтаж около външен прозорец.

Единствено острите и много горещите предмети оставят белези и се отразяват върху лъскавината и яркостта на нюансите. Принтираният гръб е напълно незапалим и неуязвим при механичен сблъсък. Опасност за повърхността може да бъде единствено продължителен контакт с абразивни и остри повърхности, както и близостта с газов уред и всеки източник на директен огън.

Създайте свеж интериор без излишни угризения и задръжки. Дигитално оформеният панел ще преобрази кухнята ви в елегантно и модерно кътче. Тя със сигурност ще се превърне в любимото ви място за посрещане на гости. Освен гланциран фото дизайн, кухненското принт стъкло притежава и функционалност от изключителна полза в ежедневни дейности. Цената в каталога е за един линеен метър и определено си заслужава да я платите.

Функционалността на ламинирани плоскости

ПДЧ плоскостите са по-нискокачествен вариант на естествената дървесина. Пресованите и слепени дървени частици обаче не са твърде устойчиви на контакт с остри предмети, влажност и намокряне, затова обикновено се обработват допълнително.

Ламинирането е онзи добавен повърхностен слой, благодарение на който неустойчивият на третиране материал е полезен в среда с повишена влажност, механичен контакт с твърди предмети и нагряване. Ламинатът е подсилен със защитни смоли хартия или мебелно фолио, обхващаща и двете страни на плоскостта от пресовани дървесни остатъци.

Кухненските гърбове с подобна конструкция и износоустойчиво лаково покритие ще бъдат дългосрочна декорация за стената зад кухненската мивка и плотове. Прекрасната гланцова повърхност е със 100 % защита от UV лъчи, устойчивост на силно нагряване и толерантност към всякакъв тип почистващи химични формули.

Съчетанието от красота и удобство е клише, което винаги ще остане печелившо. Изберете някоя от страхотните композиции в каталога или създайте собствен оригинален дизайн, като зададете заявка за отпечатване на ваша любима снимка.

Необходимо е да предоставите точния размер, и в 30-дневен срок проектът ви за кухненска облицовка ще бъде напълно готов за монтаж. Монтирането се извършва от фирмени специалисти, които оразмеряват допълнително плоскостта и я прикрепват с помощта на силикон или дюбели.

Веднъж поставен, гърбът ще предпазва ефективно стените и мазилката от водата, присъстваща винаги около мивките в помещенията за готвене. Освен това, красивата картина ще радва сетивата ви непрекъснато. Гарантираме, че няма да изгубите интерес след известно време към живата композиция, украсяваща стената в кухнята на дома ви. Приятното настроение ще ви завладява всеки път, когато прекрачите прага на помещението.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ